0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: МЦ сле диферелин!!!!
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2008, 20:24:19 pm »
7!? май се сещам ( ако ти си била ) това че ти е дошло толкова скоро е повече от добре! Дано скоро ни зарадваш и с други добри новини!
*
« Отговор #21 -: Февруари 08, 2008, 12:32:39 pm »
  Благодаря ти за пожеланието.Но това май е само началото.При лапарото не са проверили тръбите и сега може да се наложи цветна снимка. :(
*
« Отговор #22 -: Февруари 08, 2008, 14:24:40 pm »
знам как се чувсваш! и на мен не са ми правили ЦС по време на лапарото! стскам ти палци всичко да е наред!
*
« Отговор #23 -: Февруари 12, 2008, 12:05:07 pm »
  Благодаря ти за пожеланието.Но това май е само началото.При лапарото не са проверили тръбите и сега може да се наложи цветна снимка. :(
Кой ти е правил лапарото и къде?
И на мен не са ми проверявали тръбите с контрастната течност, но това е било, защото не са видели никакви изменения при тях. На протокола ми пише "запазен фимбриален апарат" и за 2-те тръби. Сега съм бременна в 5 месец.
Успех!  :D
*
« Отговор #24 -: Февруари 12, 2008, 12:35:54 pm »
и на моя протокол пише точно : "запазен фибрилен апарат" и 2-те тръби. и на мен не са ми проверявали тръбите!
*
« Отговор #25 -: Февруари 12, 2008, 13:00:09 pm »
Сега нямам възможност да си погледна епикризата,но вероятно и на моята пише същото(ще проверя).Лапаро ми прави д-р Янакиева в IАГ(бивша Тина Киркова).Спомням си,че още тогава ми каза,че единственото,което са направили е да премахнат шок.ендом.кисти-други изменения не са открили.Утре пак съм на преглед-след първия МЦ след лечението.Дано всичко е наред :crossfingers:
*
« Отговор #26 -: Февруари 12, 2008, 19:19:33 pm »
много хубаво! щом си нямала и други неща като сраствания и т.н. значи си късметлийка! стискам ти палци утре да се похвалиш с много добри новини! успех! :bighug:
*
« Отговор #27 -: Февруари 19, 2008, 17:43:37 pm »
пак имам въпросче  :oops:  Колко време ви продължи първият цикъл след Диферелина? Нормален ли беше ,или по-обилен?
*
« Отговор #28 -: Февруари 19, 2008, 20:16:02 pm »
моят цикъл протече нормално-както винаги е било.Може би само болките бяха по-леки,защото аз преди лечението имах много болезнен цикъл,съпроводен с обилно повръщане и разтройство.Този път ми мина само с 2-3 Нурофена.
*
« Отговор #29 -: Февруари 19, 2008, 20:57:23 pm »
на мен днес ми е първи ден и ми прави впечатление че не е болезнен , но и не е много , може би е малко по- оскъден...ама ще видим утре. относно болките - преди това бяха АДСКИ меко казано . случваше ми се накрая всеки път като ми дойде сутринта да припадам от болка - буквално! ще видим сега какво ще става 8)
*
« Отговор #30 -: Февруари 20, 2008, 12:17:12 pm »
на мен днес ми е първи ден и ми прави впечатление че не е болезнен , но и не е много , може би е малко по- оскъден...ама ще видим утре. относно болките - преди това бяха АДСКИ меко казано . случваше ми се накрая всеки път като ми дойде сутринта да припадам от болка - буквално! ще видим сега какво ще става 8)
Силните болки са били по всяка вероятност заради ендометриозата. Нали знаеш, че болезненият МЦ е един от симптомите на болестта. Така че, сега трябва да ти е по-добре.  :)
« Отговор #31 -: Февруари 20, 2008, 12:31:48 pm »
rossy, на кой ден след последната инжекция ти дойде, и колко месеца беше лечението ти? Аз още си чакам...

*
« Отговор #32 -: Февруари 20, 2008, 19:48:48 pm »
Силните болки са били по всяка вероятност заради ендометриозата. Нали знаеш, че болезненият МЦ е един от симптомите на болестта. Така че, сега трябва да ти е по-добре.  :)

а аз въобще не знаех за тези симптоми , защото лекарката ми ми каза да си видя червата , че било нещо от тях! :x  За ендометриозата разбрах едва селд като ми казаха - шоколадова киста! и аз оттам натакъка почнах да чета какво е киста , ендометриоза и т.н. ама сега определено ми е много по - добре ( да чукна на дърво!)  :bighug:
« Отговор #33 -: Февруари 27, 2008, 22:38:17 pm »
Rossy, ето че дойде и моят ред!!! Най-после днес прокървих, като още не е започнал съвсем истинският цикъл, но сигурно утре ще си е в норма!

*
« Отговор #34 -: Февруари 28, 2008, 13:03:47 pm »
 :bighug: страхотна новина! бравоооооооо!  много се радвам! казах ли ти! сега вече ще се борим за нашите малки човечета! прегръщам те!
*
« Отговор #35 -: Март 07, 2008, 10:46:58 am »
 Радостта,че се свършило с ужасните болки и всички повръщания и т.н.,съпровождащи всеки МЦ,е била прибързана.Този месец всичко се завърна с пълна сила :(Два дни бях неработоспособна и направо "неживотоспособна".До кога ще продължава това?!
*
« Отговор #36 -: Март 07, 2008, 11:16:44 am »
Това  е след Диферелина? 8O
*
« Отговор #37 -: Март 07, 2008, 13:38:59 pm »
Да,след цялото лечение.
*
« Отговор #38 -: Март 07, 2008, 17:54:36 pm »
ох горкичката , много съжалявам! :( Лекарите какво казват за цялата тази работа?
*
« Отговор #39 -: Март 08, 2008, 10:52:30 am »
Първо честит празник на всички! :balk_102:
ох горкичката , много съжалявам! :( Лекарите какво казват за цялата тази работа?
Все още нищо,защото не съм била на преглед.Мисля след като ми приключи МЦ да отида за цитонамазка и микробиология,че не съм си правила от лятото.И тогава ще питам.Още преди да ми открият ендометриозата и преди да знам за нейното съществуване бях на преглед при един лекар(има голяма клиника на Петте кьошета),който ми каза ,че имам болки защото матката и шийката били под някакъв по особен ъгъл,но мисля,че той изобщо не ме взе на сериозно.Разочарована съм от него,а е известен и ако не се лъжа специализира ин витро.Просто в момента му забравих името :oops: