0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Последно Тейлър дух ли е или се завърна жива и все по-красива ?Или Тейлър е гузната им съвест .
момичета, да не отварям нова тема искам да попитам тук - мога ли някъде да гледам серията от снощи на Елиза.Бтв и Нетера проверих - няма.уж не гледам такива сериали,ама тоя нещо ме грабна
Аз днес съм в къщи и сега чакам нашия сериал, че не съм го гледала от хиляяяяяяяяяяда години май...
ЦитатАз днес съм в къщи и сега чакам нашия сериал, че не съм го гледала от хиляяяяяяяяяяда години май... Със сигурност не си изпуснала нищо
Откъде се взе тази Присила? Сега да не се окаже, че е преспала на младини с Ерик, и Сам е негова дъщеря . Аз ако съм сценарист, така щях да го измисля .
Да не би пък сега да се окаже, че е дъщеря на Сам?
сега не мога да зацепя за името на сестра му във филма.
Аааааа, Кейтлин се казвала мацката. Да не би пък сега да се окаже, че е дъщеря на Сам? Що ли нещо ми доскуча днес?!
Днес нещо ново или ...
Цитат на: du6ka в Юли 02, 2008, 11:10:44 amАааааа, Кейтлин се казвала мацката. Да не би пък сега да се окаже, че е дъщеря на Сам? Що ли нещо ми доскуча днес?! Стига бе. Как Кейтлин дъщеря на Сам, тази Сам да не е родила в предучилищна? Тия сценаристи съвсем полудяха.