0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

AZ USPQH DA SE IZLEKUVAM!
« -: Януари 11, 2008, 08:52:00 am »
iskam da vi spodelq,4e i az imah problem sas zabremenqvaneto.Be6e predi okolo 6 godini.No togava imah kasmeta baba mi da slu6a intervuto na edin 4ovek,koito se okaza,4e moje da lekuva bezplodie s nqkakva spetsifi4na bilka.s tova iskam da vi kaja 4e i alternativni metodi se namirat,e da s kasmet i postoqnstvo,no ima.az sam primer za tova.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: AZ USPQH DA SE IZLEKUVAM!
« Отговор #1 -: Януари 11, 2008, 09:50:02 am »
Браво!!!
« Отговор #2 -: Януари 11, 2008, 12:54:21 pm »
:) Здравей и браво !
Ако може обаче пиши на кирилица.
Дай малко повече подробности като ще даваш пример :)
Например от какво естество бяха проблемите:
в теб, в мъжа ти, или при двамата?
Какво е това интервю и тоя човек.
Каква е тая билка толкоз специфична, че прави чудеса  :D
« Отговор #3 -: Януари 11, 2008, 13:28:56 pm »
Ами да дай повечко информация. :P
http:
*
« Отговор #4 -: Януари 13, 2008, 10:46:15 am »
Дай ни наистина малко повече информация, какъв е бил проблема, какво е било лечението и колко е продължило. Ще се радваме да споделиш своя опит с нас
« Отговор #5 -: Януари 21, 2008, 13:08:38 pm »
Ами с мъйа ми сме ходили няколко пъти на доктор,но така и не установиха конкретна причина за безплодието,години наред не можехме да си имаме бебче :( Мой роднина чул по радиото интервю на някакъв пчелар,който се оказва,че заедно с жена си могат да лекуват безплодие.Намерих номерът им и говорих с тях.После отидох и лично говорехме,дадоха ми и билката,така и не разбрах каква точно,някаква специфична.Това е номерът им,ако все още се занимават и с това: 09527/36-88, 0889/102834,Тодор Тодоров и Петранка Тодорова,надявам се да помогна :)
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #6 -: Януари 21, 2008, 14:28:06 pm »
Аз веднъж бях болна от грип и пих чай и след има няма седмица две се оправих. Мислех, че е от чая, а то било от меда в него. Аз никога не си купувам мед от магазина, а само от пчелари. Явно помага.
Освен това съм пила и жълт кантарион за стомаха и още нещо друго за бъбреци.
Понякога се жабуркам с лайка и смрадлика, когато ми кървят венците...
Ама нищо от тези неща не ми помогна при лечението на стерилитет. Ако вие искате да пробвате, търсете нещо друго!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #7 -: Януари 21, 2008, 18:36:46 pm »
Аз веднъж бях болна от грип и пих чай и след има няма седмица две се оправих. Мислех, че е от чая, а то било от меда в него. Аз никога не си купувам мед от магазина, а само от пчелари. Явно помага.
Освен това съм пила и жълт кантарион за стомаха и още нещо друго за бъбреци.
Понякога се жабуркам с лайка и смрадлика, когато ми кървят венците...
Ама нищо от тези неща не ми помогна при лечението на стерилитет. Ако вие искате да пробвате, търсете нещо друго!

:lol: :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #8 -: Януари 29, 2008, 12:07:46 pm »
Що ли си мисля, че Леден-кас се казва я Тодор, я Петранка, я им е рода... :lol:

Хора, не си играйте с болката на други хора :x
В очакване ....
*
« Отговор #9 -: Януари 29, 2008, 15:07:09 pm »
Този леден къс ако ми падне само на късове ще ми стане!! Как ги обичам такива...пила тя , разбираш ли билки преди 100 години и сега изведнъж се сетила, ровила из нета, намерила зачатие, даже се и регистрирала и хооооп...как пък така им помни и координатите даже на билкарите....Билката не помни, дето я е пила , а телефоните им знае....еееее, хайде стига мишеници бе, само чакат някой човек с проблем и уязвим, за да му пробутат някой боклук!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Януари 29, 2008, 15:24:36 pm »
стерилитет с билки не се лекува.
опити за реклама в този сайт не се допускат.
заключвам темата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!