Супер изглеждат баничките, браво, браво. Даже май са по-хубави от моите. Аз направих две купи, снощи хапнахме на крак /и пред компа на скайпа
/ и днес доядох всичкооооо, направо срамота. Чудя се дали пак да не направя, обаче нещо май съм качила килца тия дни. Много шоколад хапвам
.
Пуки, рецептата е почти като на полибо. Но ето и от мен: 1 плик кори, сирене /на око
, може би към 300гр./, половин кис. мляко, захар - една, две лъжици, олио 3-4 суп. лъжици, 5 яйца. Бъркаш, бъркаш и такаааа. После разрязваш на две корите, и с половинката правиш баничка, но как я навивах аз.... не знам как да ти го обясня. Абе, карай на око, ще станат, гаранция! Успех!
Мерси за рецептите за бисквитената торта. Ще я пробвам по втория начин с натрошени бисквити. Но аз не съм фен нито на компота, нито на разни такива плодове в торти. Чудя се дали да не направя крема с масло обаче, не с маргарин, и с пудра захар. Макар че аз си обичам млечно-масленият крем. Като го извисля, ще пиша какво ми е родила главата. Хубава вечер на всички. Аз днес нищо не успях да сготвя, ще доядем нещо.