ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! Толкова се вълнувам! На 16.06.2007, след второ ин витро, се роди дългоочакваната ми дъщеря - Дарена. Едва сега сега се престрашавам да Ви споделя моето щастие, защото дори и до ден днешен аз продължавам да я гледам ида не мога да повярвам, че нея наистина я има! Невероятно щастие! Малко е да кажа БЛАГОДАРЯ към лекарите, които помогнаха тя да се появи в живота на мен и съпругът ми. С умиление си спомням дните преди година и половина, когато по цял ден, със сълзи в очите, трескаво четях форума и Ви споделях моите проблеми. Когато започнахме втория опит от някакви суеверия спрях да чета каквото и да било по тази тема. Не се реших да споделя и бременноста си - също от суеверие. Вече 6 месеца Дари огрява дните ни и ни дарява със много щастие. Момичета - отивайте във Варна. Благодарение на Доц. Маркова и д-р Александров аз днес пиша това. Благодарение на тях тях двамата успях да износя дъщеря си до 32 рата седмица. Те успяха да задържът тръгналото раждане в 30та седм. Благодаря на д-р Александров, че направи раждането на дъщеря ми безпроблемно. Радвам се, че той беше човекът, който я посрещтна първи на този свят. Момичета - не допускайте да се отчайвате! Щастието идва - рано или късно, но идва! Отидете във Варна при тях - и им вярвайте докрая! Аз ще повторя!