Здравейте мили момичета.Ето ме и мен с моя проблем,и моля ако някой има представа нека сподели.Насрочиха ми хормонални изследвания и цветна снимка,която предстои следващата седмица.Принципно съм с диагноза поликистозни яйчници с луф синдром,поставена преди 2 години в клиника Щерев.Сега 2 години по-късно съм в друга клиника.При прегледа миналия месец ,диагнозата беше потвърдена и в общи линии ми казаха в прав текст,че начинът при мен е инвитро.....Изписаха ми хапчета "метфогама 500" ,които приемам по време на хранене и смъкват кръвната захар..."принципно нямам проблем със захарта".....Въпроса ми е тъй като цветната снимка ще е с пълна упойка и доколкото разбрах трябва да се прави на гладно дори без кафе,а съм и с ниско кръвно рано сутрин,има ли според вас опасност.....т.е.тъй като организма ми вече е привикнал изкуствено да нормализира кръвната захар,ниско кръвно налягане и пълна упойка.....примерно да не могат да ме събудят след упойката.....?
((някой приемал ли е тези хапчета?........съчетано със снимката......и още един въпрос....по стечение на обстоятелствата...от декември месец 2010г.боледувах доста-резултат разбира се след всеки антибиотик бяха гъбички.....и така 4 месеца в един кръг....последно на изследванията резултатите уж вече бяха добри и бях чиста....не ми казаха да си правя микробиология преди снимката.......възможно ли е при отрицателни резултати въпреки това да имам някаква инфекция все още и ако да опасна ли е снимката при това положение?
(( Извинявам се дългия пост,но просто и аз като повечето от вас сигурно имам чувството,че ще гръмна от някъде и просто имам наужда да го споделя и обсъждам с хора които вярвам,че ще ме разберат......бебеправенето вече е от 5 години без никакъв резултат....Благодаря за отделеното внимание