Здравейте момичета !Наскоро си направих цветна снимка и в началото бях взела решение да е с упойка от всичко прочетено бях наплашена и с течение на времето взех да не търпя на болка.Но точно в деня на процедурата поради факта,че трябваше веднага да тръгна и да правя връзки с разни автобуси си казах това е началото на една дълга "битка"ще стискам зъби и ще изтрая болката,защото не можех да си позволя да изчакам да мине действието на упойката да се съвзема и т.н.Бях предубедена ,че ще ме боли ,но си обещах ,чи ще изтрая.
Вярвайте ми самата процедура беше пет минути с дезинфекцията и вливането на течността секунди в които усетих едно напрежение и лек дискомфорт в стомаха и това беше.Когато лекарят каза ,че е приключил не повярвах.Оказа се,че при мен поне изобщо не ме боля.Веднага си тръгнах нямах проблеми и след това днес е 5 ден.Ще видя този месец дали ще има промяна в цикъла от тази процедура както пишат др.жени,че влияело незнам.В моя случай дали с упойка или без упойка цената беше една и съща.Бих препоръчала не се страхувайте бъдете силни и вярвайте си повече няма да сбъркате.Поздрави.