искам да кажа:
вчера мина и моята снимка - резултата е супер.въпреки двете коремни операция и срастванията ,които имам тръбата ми е абсолютно проходима.доста къдравка форма имала,каза док,но това не било проблем...
А сега за самата процедура:
едно към едно с хидротубацията.Аз вече съм сигурна,че това за което някои момичета се оплаква/ издърпването на шийката/ е получава заради различните периоди от цикъла.щийката понякога е завърта навътре и нагоре...
Така се бях нашашкала,че когато се чу един писък без въобще да разбера,че идва от детско гърло,сърцето ми щеше да изкочи пред кабинета.Казах си край,ще се мре...
Доктора казва да си поемеш дълбоко дъх и да задържиш.В този момент ти слага катетъра/или както се нарича тръбичката / Мисля,че болка не е думата, с която да определя усещането.Ваденето на зъб е 100 пъти по-гадно.Май факта че принципно това място не се пипа води до неприятното усещане.А вкарването на самото вещество...болезнен мензис и то не от най-болезнените
УСПЕХ момичета ииии на страха очите са големи...а как леко се диша след цветната снимка, независимо от резултата