Ефра, аз ще ти кажа, че най-важното нещо според мен е да намериш подходящ лекар. Ако този нещо не ти допада като работа го сменяй, не се замисляй. Аз също тичах напред назад докато се орентирах. Най- важното нещо е да имаш доверие на лекаря си. Ако не си сигурна какво прави, как го прави, защо го прави, не си съгласна с някои неща просто не се замисляй да го сменяш. Колкото е важно един лекар да си върши работата, толкова е важно и какъв човек е, как се държи, дали ти обеснява достатъчно. Той трябва да ти предлага изследвания и решения на проблемите ти, а ти като пациент си преценяваш дали ще се съгласяваш с тях и с лечението което ти предлага. Ако някое лекарство нещо не ти влияе добре, не си мълчи, казвай си и ще ти го заменят. Всеки организъм е различен и реагирва по различен начин, докторът не е врач да знае ти как би реагирала, за това трябва да има комуникация между двама ви, за да може и той да прецени кое е най- добро за теб. Никога не спирай лекарство на своя глава и не си предписвай такова. Говори с лекара и му казвай какво не ти харесва, той ще намери решение с какво да го смени или какво да ти препоръча. Това исках да ти кажа, че най-важното е да намериш лекар на който да вярваш.успех