Да това го прочетох и точно така направих, ноооо
след като вчера се обадих към 14.30 ч да попитам как стои въпроса със записването на часове, ми отговориха, че трябва да се обадя сутринта понеже - в този кабинет в който записват сега нямало никой. И аз реших вместо да се занимавам по телефони да отида на място - попитах на регистратурата и там ме упътиха към кабинет 100, бях в 8 ч там съответно и тяхното работно време е от 8, познайте дали имаше някой. Към 8.20 благоволи да се появи Катето - която както разбрах е акушерка или сестра не знам точно. Казах и, че искам да си запиша час за цветна снимка и въпроса беше "Кой те праща?", аз казах от клиника Щерев и отговора беше " Ама ние от доста време не правим снимки, някъде от юли", попитах защо и ми беше обяснено, че доктора който ги правил бил в отпуск, попитах до кога - "Ами някъде до края на октомври, ама вие защо не отидете в Шейново те и там правят..." Да ви кажа не знам защо, но имам усещането, че ме излъга, все пак там има и още две докторки, които също мисля, че правят.
Копирах си поста от бг мама, че не ми се пишеше наново, мнението ми, че ме излъгаха се затвърди след като една друга съфорумка писа, че през март също е ходила, но обяснението е било "че докторката, която правела снимки си имала вече частен кабинет и може евентуално, когато прави снимки на нейните пациенти да ме вмъкне", друго момиче пък питаше дали са си поправили рентгена понеже бил развален, явно тя има трета информация.
Жалко е и недопустимо, че апаратура закупена с държавни пари се използва, явно само за избрани пациенти.