0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: цветна снимка
« Отговор #140 -: Януари 05, 2010, 23:46:28 pm »
Определено имам доверие на Владимиров, а и др. седмица ще съм на преглед. В едно съм убедена - няма да продължа без ЦС.
Благодаря.

« Отговор #141 -: Януари 06, 2010, 00:32:39 am »
Успех!
И пиши какво е станало!
« Отговор #142 -: Януари 06, 2010, 17:22:24 pm »
Mileto6, само те гоня по темите да ти обяснявам, сигурно си мислиш, че те преследвам, ама нека да си кажа пак: 2008-ма при прословутия ми опит при Владимиров, аз също започнах с питане за цветна снимка и дали е сигурен, че нямам хидросалпингс, при положение, че имам 4 неуспешни опита до този момент и спонтанно забременяване преди години. Той беше категоричен, че хидрото ще се види на УЗ. Действието се развива месец ноември. Месец февруари направих цветна снимка, която показа огромен, двустранен хидросалпингс (това го казвам, за да разбереш, че не само малкият хидросалпингс може да бъде пропуснат на УЗ). Теоретично е трябвало и Савова, и Владимиров да го видят това нещо, тъй като хидросалпингсът се активизира и от стимулация, но... явно гадината се крие понякога или някои хора надценяват възможностите си.
Както и да е, март месец направих лапароскопия, при която бяха прекъснати и двете ми тръби. Още първият ми ин витро опит след това беше успешен.
Моето мнение е, че при тубарен проблем, какъвто ти очевидно имаш, и наличие на сраствания, е повече от безотговорно да не се провери точно това! Шансовете да имаш хидросалпингс са големи.
Една цветна снимка продължава 5 минути, струва 120 лв., болезнена е за 4-5 секунди и дава отговор на този изключително важен въпрос. Желая ти успех и положителен резултат!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #143 -: Януари 06, 2010, 17:35:44 pm »
Аз днес правих ЦС в Малинов при моя док. Оказа се, че имам странна форма на матката и другия месец ще правим операция. Да ми я оформи добре  :D, за да мога да износя бебче.

Иначе всичко е макс 2-3 мин. и е много лека болката.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #144 -: Януари 06, 2010, 20:57:18 pm »
Аз днес правих ЦС в Малинов при моя док. Оказа се, че имам странна форма на матката и другия месец ще правим операция. Да ми я оформи добре  :D, за да мога да износя бебче.

Иначе всичко е макс 2-3 мин. и е много лека болката.
Леле Ники... и това идва да обясни много неща... С теб съм мило момиче! :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

y_hristova

• *
  • 11
  • искам да ми се случи чудо
« Отговор #145 -: Януари 08, 2010, 14:23:09 pm »
здравей на мен ми правиха два пъти цветна снимка и преди първата ме предупредиха, че много боли и аз отидох много наплашена с майка ми бяха ми изписали обезболяващи, но не ме боля.После се установи, че са ми запушени тръбите и течността не прониквала както трябва, но мисля, че има нещо защото как можаха да направят първата снимка, а след лапароскопията като се установи запушването да кажат, че втората не могат да я направят и няма смисъл?
« Отговор #146 -: Януари 25, 2010, 13:58:42 pm »
Мацки, въпреки, че Владимиров отказа да ми назначи или да ми направи ЦС аз си записах час. Мнението му беше, че няма смисъл  8O и, че е убеден, че при мен няма проблем от такова естество. Е да обаче аз съм в петък на ЦС и ще докладвам!

*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #147 -: Януари 27, 2010, 15:20:17 pm »
Мацки, въпреки, че Владимиров отказа да ми назначи или да ми направи ЦС аз си записах час. Мнението му беше, че няма смисъл  8O и, че е убеден, че при мен няма проблем от такова естество. Е да обаче аз съм в петък на ЦС и ще докладвам!

Стискаме ти палци!

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #148 -: Февруари 04, 2010, 08:58:10 am »
Мина и моята ЦС. Направих я с пълна упойка и след самата снимка не разбрах резултата. На преглед съм на 12-ти ден от следващия цикъл и тогава ще я коментирам с док., пуснах и имунологични - пакет, свързани с кратката имплантация и спонтанните аборти. Както казах и преди тези изследвания не ги правя при Владимиров. Ще опиша подробно резултатите от ЦС и имунологията. Успех!

*
« Отговор #149 -: Февруари 04, 2010, 11:58:35 am »
Хубаво,че си направила цветната снимка-тя е много показателна.И аз имах спонтанен аборт никой не предполагаше,че имам проблем с тръбите.Снимката показа хидросалпингс.Дано при теб резултатите са добри.Успех :D
« Отговор #150 -: Февруари 20, 2010, 18:31:47 pm »
Здравейте на всички, аз днес бях при д-р Стаменов и ме посъветва да направя цветна снимка.Можете ли да ми кажете каква е цената в клиника Малинов и колко време след цикъла се прави.Благодаря ви.
*
« Отговор #151 -: Февруари 20, 2010, 18:50:52 pm »
Аз правих преди 10 дена.Цената е 120 лв.Прави се до 10 ден на цикъла.
*
« Отговор #152 -: Февруари 20, 2010, 20:36:03 pm »
Аз правих преди 10 дена.Цената е 120 лв.Прави се до 10 ден на цикъла.

Според дължината на МЦ - прави се първите чисти дни!  :D Успех!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #153 -: Февруари 21, 2010, 00:41:20 am »
Здравейте на всички, аз днес бях при д-р Стаменов и ме посъветва да направя цветна снимка.Можете ли да ми кажете каква е цената в клиника Малинов и колко време след цикъла се прави.Благодаря ви.

220лв с пълна упойка, но аз не търпя никак на болка. Успех!

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #154 -: Февруари 21, 2010, 14:36:50 pm »
На мен ми я правиха първия чист ден след цикъла и без упойка.Болката е търпима и според мен не си заслужава за пет минути да ме приспиват.Успех
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #155 -: Февруари 22, 2010, 09:35:24 am »
ЦС се прави в първите чисти дни след МЦ, но задължително преди ову.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #156 -: Февруари 22, 2010, 10:14:46 am »
Не мисля че трябва да се дават такива съвети за опойката ,за това дали си струва или не,защото аз лично умрях от болка и изобщо не ми беше поносима,затова най добре да даваме съвети за всичко друго и информация ,но определено не и за опойките  :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #157 -: Февруари 22, 2010, 10:37:52 am »
Моята болка беше непоносима и съответно направих и спазъм!
« Отговор #158 -: Февруари 22, 2010, 16:50:42 pm »
Два пъти ми е правена цветна снимка,но втория път беше кошмарно.Болката беше ужасна и не можах да отида и на работа.
« Отговор #159 -: Март 18, 2010, 16:53:15 pm »
Аз правих ЦС в края на януари, но едва вчера коментирах резултатите с Персенска.
Тръби- проходими, имунология на 10-ти ден добра, фсх - 11,7 другите ПХ в норма, лигавица - тънка. От този цикъл ще стимулираме лигавицата и ще решим как да процедираме.