0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
въпрос за Прегнила
« -: Януари 07, 2008, 20:28:02 pm »
Момичета първо искам да ви честитя Новата Година и да ви поелая успех в начинанието, което ни вълнува, повече спокойствие и повече бебета :-)

А сега за Прегнила - инересува ме след като се бие Прегнил за таймиране обикновено се очаква овулацията да настъпи м/у 24 и 36 час и за това тогава обикновено се предвиждат инсета.
Може ли обаче обуто да е настъпило вече т.е. преди 24 час след поставяне на инжекцията?

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*
Re: въпрос за Прегнила
« Отговор #1 -: Януари 07, 2008, 20:30:40 pm »
Може. Имам приятелка, която два пъти забременява след инсе при спукан фоликул. Надявам се и тя да се включи в темата. :)
*
« Отговор #2 -: Януари 07, 2008, 20:46:14 pm »
Може. Имам приятелка, която два пъти забременява след инсе при спукан фоликул. Надявам се и тя да се включи в темата. :)

Изинявай но не можах да разбера  :( Че то е нормално да забременееш след инсе на спукан фоликул стига да се е спукал скоро. Въпросът ми е именно дали е възможно да ти бият Прегнил и веднага след това да се спука фоликула т.е. преди да са миали минимум 24 часа както пипе навсякъде че след това се пука?!?!?

*
« Отговор #3 -: Януари 07, 2008, 21:01:11 pm »
Сигурно е възможно и това да се случи, но в общия случай при таймиране с Прегнил се очаква овулацията да настъпи около 36-я час. Можеш да говориш с док да те прегледа и предния ден за по-сигурно.
Успех!
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #4 -: Януари 07, 2008, 22:41:37 pm »
Случаят ми е съвсем пресен, за съжаление още не мога да говоря колко ще е ефикасно т.е инсето беше днес. На въпроса, обаче, прегнила ми го биха вчера към 18 часа и днес вече бяха спукани фоликулите и имаше свободна течност т.е наличие на овулация и правихме инсеминация. Значи овулацията е настъпила в рамките на 24 часа.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Януари 07, 2008, 22:53:26 pm »
Случаят ми е съвсем пресен, за съжаление още не мога да говоря колко ще е ефикасно т.е инсето беше днес. На въпроса, обаче, прегнила ми го биха вчера към 18 часа и днес вече бяха спукани фоликулите и имаше свободна течност т.е наличие на овулация и правихме инсеминация. Значи овулацията е настъпила в рамките на 24 часа.

Късмет stanley_78! :balk_21:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

stanley_78

• 408
« Отговор #6 -: Януари 07, 2008, 22:59:02 pm »
Брагодаря ти, Евро! А, дано! :bighug:
*
« Отговор #7 -: Януари 08, 2008, 19:27:44 pm »

stanley_78, и от мен успех!  :crossfingers:  :D
*
« Отговор #8 -: Януари 08, 2008, 20:04:29 pm »
Стенли, успех! :)
*
« Отговор #9 -: Януари 08, 2008, 21:14:18 pm »

Благодаря ти за отговора Stanley_78 - успех и от мен:-))))

*

stanley_78

• 408
« Отговор #10 -: Януари 08, 2008, 22:09:23 pm »
Благодаря, момичета. Дано всички имаме късмет  :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: