0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Iskam bebe
« -: Януари 06, 2008, 19:34:39 pm »
Molq vi, za suvet. Opitvame se da imame bebe, no mi kazaha che sus sex vseki den nqma da stane. Trqbva li da se pravi sex po nqkakauv specialen grafik?
*
Re: Iskam bebe
« Отговор #1 -: Януари 06, 2008, 19:47:33 pm »
Кой ти каза това? И спермограма правили ли сте?
*
« Отговор #2 -: Януари 06, 2008, 20:55:15 pm »
По принцип да, но не е задължително. От колко време се опитвате за бебе? Правили ли сте някакви изследвания?

П.П. Моля те пиши на кирилица!

« Отговор #3 -: Януари 06, 2008, 21:03:00 pm »
Какво значи "със секс всеки ден няма да стане"? и кой каза това?
То в ежедневния секс лошо няма, но от личен опит знам, че като сексът стане нарочно занимание нещата отиват и в другата крайност - липсва какъвто и да е мерак за него.
Момичетата са прави. Дай малко повече инфо за ситуацията, за да можем да сме полезни!
*
« Отговор #4 -: Януари 06, 2008, 21:37:23 pm »
Какво значи "със секс всеки ден няма да стане"? и кой каза това?
То в ежедневния секс лошо няма, но от личен опит знам, че като сексът стане нарочно занимание нещата отиват и в другата крайност - липсва какъвто и да е мерак за него.

Те хората са казали насила хубост не става. Така че секс по график да правите ОК,щом искате бебе, но не трябва да се превръща в идея фикс и да казваш на мъжа си "Айде сега трябва или сега не е момента, значи няма да правим секс". И ние имахме един такъв момент, но за щастие бързо го преминахме.

« Отговор #5 -: Януари 08, 2008, 14:34:58 pm »
Izvinqvam se na vsihki, no ne moga da pisha na kirilica, zashtoto ne jiveq v BG. Opiti za dete pravim ot 2 meseca, znam che e malko, no jelanieto za tova e mnogo silno. Nqkude bqh cheli he ima dni predi ovulaciqta i po vreme na neq v koito trqbva da se spazva nqkakuv ²grafik².
*
« Отговор #6 -: Януари 08, 2008, 14:43:21 pm »
Зори.Предлагам ти да направиш следното. Купи си от аптека тестове за овулация. На тях ще има указание. Когато овулацията е факт според теста,три дни преди нея и два дни след нея правете секс и по два пъти на ден. Така, ако няма проблем, бебето ще стане бързо. Ако до шест месеца не стане, ви трябва консулт с лекар.Това, колко често и кога да правите секс,зависи от спермограмата на мъжа ти, а вие явно нямате такава. Два месеца изобщо не са причина за безпокойство. :wink:
« Отговор #7 -: Януари 08, 2008, 14:43:49 pm »
Izvinqvam se na vsihki, no ne moga da pisha na kirilica, zashtoto ne jiveq v BG. Opiti za dete pravim ot 2 meseca, znam che e malko, no jelanieto za tova e mnogo silno. Nqkude bqh cheli he ima dni predi ovulaciqta i po vreme na neq v koito trqbva da se spazva nqkakuv ²grafik².
здравей  :D! прочети повече информация тук - http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=175&Itemid=13
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #8 -: Януари 08, 2008, 14:49:17 pm »
Зори.Предлагам ти да направиш следното. Купи си от аптека тестове за овулация. На тях ще има указание. Когато овулацията е факт според теста,три дни преди нея и два дни след нея правете секс и по два пъти на ден. Така, ако няма проблем, бебето ще стане бързо. Ако до шест месеца не стане, ви трябва консулт с лекар.Това, колко често и кога да правите секс,зависи от спермограмата на мъжа ти, а вие явно нямате такава. Два месеца изобщо не са причина за безпокойство. :wink:
до колкото знам ,24 часа поне са необходими на сперматозоидите за да узреят,а ако евентуално има проблем при мъжа ,може даже да са малко 24 часа !!това съм го чела из темите тук,затова секс-НЕ по два пъти на ден а по веднъж !
иначе съм съгласна с пуканка ,че два месеца е много кратък срок за безпокойство..дайте си малко време,без излишно напрежение  :D
« Последна редакция: Януари 08, 2008, 15:12:34 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #9 -: Януари 08, 2008, 18:21:13 pm »
Зорница,наистина 2 месеца са много кратък период ,за да го мислиш.Но ако наистина имаш съмнения ,направете първо спермограма .Ако няма проблем времето ще покаже по нататък какво следва. :balk_103:
« Отговор #10 -: Януари 12, 2008, 11:43:48 am »
И един съвет, не коментирай пред партнЬора кога са дните за овулация, че  ще се изнерви бързо. Просто намери начин как да го предразполагаш точно тогава. Понякога е по-добремъжете да си останат вневедение за тия неща, поне в началото. Нека поне единият от Вас да е спонтанен, така и сексът е по-готин, пък ти си плети кошницата. Чао и успех!
*
« Отговор #11 -: Януари 12, 2008, 13:18:40 pm »
И един съвет, не коментирай пред партнЬора кога са дните за овулация, че  ще се изнерви бързо. Просто намери начин как да го предразполагаш точно тогава. Понякога е по-добремъжете да си останат вневедение за тия неща, поне в началото. Нека поне единият от Вас да е спонтанен, така и сексът е по-готин, пък ти си плети кошницата. Чао и успех!

atanasovaira: Много си права.
Зорница: Определено не му казвай кога е момента. Иначе не само ти и той ще е напрегнат, а просто няма смисъл.

« Отговор #12 -: Януари 12, 2008, 15:19:11 pm »
И аз съм на вашето мнение, че не трябва да се казва, защото последния път и аз така намекнах, че сега е момента и нещо не се получи както трябва.Просто се създава някакво напрежение.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #13 -: Януари 12, 2008, 18:22:53 pm »
 :wink:Моя мъж пък сам се интересува.Е,не в подробности но....."Аз винаги съм на линия ти само кажи,че искаш..."Понякога ме разпитва....ама сега какво става ,ами как трябва...Интересува се дотолкова доколкото да не се чуствам сама в бебеправенето.Но май наистина е по-добре сама да си плета кошницата и да не изнервям и него излишно! :oops:
« Отговор #14 -: Януари 12, 2008, 19:28:40 pm »
 :lol: :lol: :lol: и моя мъж ме разпитва :wink:!ама в началото като почнахме да правим опити,се стараех да не го  натоварвам и него,после с времето сам взе да пита,тъй че както дойде..не му мислете много.. :D
*
« Отговор #15 -: Януари 12, 2008, 21:02:07 pm »
И моя мъж сам се интересува,до сега не сме правили секс по график и сега му е интересно,да видим до кога   :lol:
« Последна редакция: Януари 12, 2008, 21:03:46 pm от viva1 »
*
« Отговор #16 -: Януари 12, 2008, 21:26:54 pm »
И моя се интересува, но аз не му казвам съвсем в прав текст истината. Съгласен е винаги когато искам  :D и за това увъртам малко с датите. Не че не се досеща, но поне удоволствието да е от сърце, макар че и двамата имаме едно наум.

*
« Отговор #17 -: Януари 13, 2008, 03:53:21 am »
Зорница, ако ползваш Кредор-а горе вляво, няма да имаш проблеми с кирилицата.
Не се притеснявай! То е ясно, че го искате, щом работите по въпроса.  :)
Момичетата хубаво са те посъветвали за тестовете за овулация. Дори и да имаш редовен цикъл, те са си нужни, за да можете да нацелите момента. Някои си мерят температурата, но аз съм от мързеливите и затова си купувах тестове. Спестяваха ми неудобството всяка сутрин да мисля за меренето още преди да съм се размърдала. А за това дали да казваш на мъжа си кога са ти фертилните дни, сама трябва да прецениш. Има някои, които, като знаят, дават всичко от себе си. На други им се струва, че го правят по задължение. Ти си познаваш човека.

Успех!

« Отговор #18 -: Януари 13, 2008, 22:47:10 pm »
Blagodarq za vsichki suveti. Shte mi budat ot polza. Az nqmam nyjd da kazval koi di sum v ovylaciq, zashtoto pri nas jelanieto za sex e ejednivno (sigyrno kakto pri vsqko mlado semeistvo). pri nas trydnostta e, che az jiveq v BG, a toi v cgyjbina i imame ogranicheno vreme zaedno  :)