0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте,
Не съм особено редовна в изказванията, но определено редовно чета. Не знам какво точно става, но последните ми 3 М бяха меко казано странни - кратки, слаби и на съсиреци..... а след това почти през цялото време от кървене до кървене, болки ниско долу. Гинеколожката ми каза, че няма проблеми - случвало се. Да, случвало ми се е, но не 3 пъти подред. Изследвания никакви не ми пусна, само преглед.... и всичко било ок... ама май не е?
Благодаря предварително за всеки съвет и мнение :)
*
Отиди и на друг лекар за второ мнение. Знач че понякога е нормално, но за 3 поредни цикъла не мисля.А болките между тях пък въобще не ми се струват нормални.
Задължително прелед при лекар и  обичайните микробиология и цитонамазка. Ако си пила хапчета и си ги спряла  или пиеш в момента,  може аномалията в кървенето да е от това. за болките  е по-сложно. Виж кога се появяват дали са хаотични във времето или  не. Аз имах много странно кървене между менструациите винаги след края на работния ден между 18.00 и 22.00 никога през деня. Това го забелязах чак на 2-рата година и по това разбрахме, че е на психича основа, а не на хормонална или нещо друго органично. 
*
Благодаря за бързата реакция  :)
Хапчета не пия - не съм боледувала от миналата година януари, а противозачатъчни никога не съм и започвала. Случвало ми се е преди да имам подобни "неща", но тогава тълкуванието беше ФИЗИЧЕСКА ПРЕУМОРА (танцувах много активно). Болките мога да кажа, че вече са регулярни - около 5-6 дни след като ми свърши.
А относно второ мнение - чесно да ви кажа писна ми от некадърни гинеколози. Откакто ми се наложи да ходя съм сменила не знам колко и никой не е бил компетентен. Предписват нещо, нищо ти няма и айде чао... до следващия месец. Ако има доктор, от който сте доволни и наистина е помогнал, ще се радвам да споделите (от София съм).
А относно изследванията - само да ми свърши и отивам  :lol:
Много добри отзиви съм чувала за д-р Коларов от Майчин дом, има кабинет долу в бившата поликлиника и работи там и с направления. Има и частен кабинет, който е някъде срещу МД, но можеш да потърсиш адреса му в сайта, че не го знам.
Моето лично впечатление от него е, че трябва да "му вадиш думите с ченгел", казва ти само това, което попиташ /ходила съм със списък от въпроси/ и на мен ми стана трудно да му се доверявам именно, заради липсата на желание за предоставяне на достатъчно информация.
Пред кабинета му винаги има страшни опашки, посещението става със записване и може би поради тази причина той няма време да се "впуска в обяснения". Може да е по-различно в частния му кабинет, но не съм го посещавала.