Изненадващо не ме е страх от раждането, а как и дали ще мога да се оправям с 2 бебета на веднъж.
Леле момичета да ви се оплача. Оказа се че НИКЪДЕ не мога да намеря 2 еднакви неща. Дори в магазините на производителите. Ужас
Милички, няма страшно. Ще се оправяте и ще се смеете като се сетите за страховете, които сте имали. Аз веднага влязох в ритъм след раждането, къде ще ходя
? Справях се много по-смело от другите, които бяха с едно бебе в болницата и затова всички много ми се радваха
.
Това си говорихме днес с мъжа ми, че и на нас ако някой ни беше казал преди година примерно, че след една година ще ходим по гостита и то с две бебета, нямаше да повярвам или най-малкото щях да изпадна в ужас
. Ще видите каква хамалогия е обличането на две бебета зимата
. Сега си ги гледаме супер, излизаме, пазаруваме с тях, послушни момчета са.
За раждането, каквото и да изберете с вашия лекар /препоръчвам да го слушате на 100%/ ще мине, отмине и ще останат само хубавите мигове.
Относно еднаквите дрешки и при нас се появи този проблеми. Но го решихме, защото двамата носят различен номер дрехи. Хриси вече е 8кг., а Мишко 6500, и двамата са по 62см., но носят дрехи с номер за ръст 68, 74, дори Хриси днес беше с гащеризон за ръст 80см. Относно моделите и цветовете, близнаците ми имат по-скоро различни цветове от даден модел, отколкото еднакъв цвят.
За подреждането в стаята, ние три пъти сменяхме местоположението на легълцата, докато нагодим така, че да ни е най-удобно. От два месеца са на ъгъл пред прозореца. С хубава,нова дограма сме и солидна вътрешна и външна изолация, и са до парното на топличко
.