0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Близнашка тема
« Отговор #160 -: Януари 22, 2008, 13:02:16 pm »
ole, честити ви шарени пантофки! И моля те, вземи си сложи една лентичка, да те следя  :balk_199:
Гледах малките тризначки - то човек не може да откъсне очи от тях. Прекрасни са! Мамини шушки, сладки! Да са живи и здрави и много щастливи!
Nataly*, дано скоро споделяш своите радости и тревоги от така мечтаното очакване на вашите бебовци!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #161 -: Януари 22, 2008, 13:03:56 pm »
Миленка, благодаря ти за снимките.
Сладуранки са.  :D

Оле, честито за комбинацията!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #162 -: Януари 22, 2008, 13:09:42 pm »
Nataly*, дано скоро споделяш своите радости и тревоги от така мечтаното очакване на вашите бебовци!
От твоите уста в Божиите уши. :D
*
« Отговор #163 -: Януари 22, 2008, 13:12:32 pm »
Благодаря ви момичета!!!Да ви се връща тази радост по-много, от сърце ви го желая!
*vera, сега ще се пробвам с лентичката :)
Женка, на теб от сърце и душа ти желая да те споходи още по-голяма радост!!!
Nataly, дано твоята мечта скоро да стане реалност!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #164 -: Януари 22, 2008, 13:20:51 pm »
Оле, честито слънце!!!!!прекрасна новина!!!!Ще ставате голяма и весела къща!!! :D :D :D
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #165 -: Януари 22, 2008, 13:29:46 pm »
Оле,честити ти разноцветни пантофки!Страхотна комбинация!
Миленче,тризначките са страхотни.Мисля,че това е изключително щастие!
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #166 -: Януари 22, 2008, 14:15:29 pm »
Миленче,много са сладки трите момиченца!
Живи и здрави да са!
Много им се радвам!
Страхотни са душички!!!!!!!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #167 -: Януари 22, 2008, 16:54:28 pm »
Мили момичета, това което описвате е нормално. мисля, че бях писала преди затова нещо, но ще се опитам отново да ви успокоя. При мен нещата бяха същите последните два месеца-силни болки в ставите и срамната кост. За да стана трябваше някой да ме дърпа или пък се подпирах на нощното шкафче. Мъжът ми ме преобръщаше в леглото, а когато исках сама се хващах за него и естествено, и той по цяла нощ не спеше заради мен. Като добавим че посещавах тоалетната по 5-6 пъти на нощ, купона беше пълен. При изкачване на стълби все някой ме теглеше или се придържах за парапета. Ще ви мине, знаете кога :wink:, но болките поне при мен останаха макар и по-малки в продължение на месец. После обаче толкова бързо ще се оправите, че ще тичате като стрели от едната стая в другата, а пък за секциото да не говоря. Сега съжалявам, че такова шубе ме гонеше от операцията.
   Искам пак да изживея тази болка и тази радост! Така че, не се тревожете-наслаждавайте се на коремчетата, защото скоро ще гушкате дългочаканите си бебета.

Миленче, относно списъка ми, това са необходимите неща, и тези, които лично аз имам. Сега като го прегледах отбелязвам, че повече от половината неща са ни подаръци.  Така че, бъдещи близнашки майки, организирайте смело приятели и роднини в тази посока! :D Щом таткото на сладурките пътува, браво на майката-героиня!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #168 -: Януари 22, 2008, 19:07:19 pm »
Оле,
Честита разноцветна комбинация! :bori_007: :bori_004: Ти май доста време се спотайва.
Ще споделя за втори път, че и ние искахме момиченце и момченце. Първия път, когато споделих, бях оплюта от една форумка.
Бързам да уточня, че за мен, разбира се, е най-важно да са здрави и без малформации. Затова съм Тома Неверни и все търчим на ФМ до София, че и при няколко специалиста.
В началото тукашната ми докторка ни заблуди, като ги видя шарени близначета. Ние с мъжа ми се настроихме, та дори и имената им измислихме. Е, после на мъжкото име му добавихме окончание -а :wink: и стана номера :).
Та горкия ми мъж, сред толкоз женуря в къщата :lol: :lol: :P.....
Иска да опитаме и за момченце, ама аз защо ли имам предчувствието, :wink: че пак ще е момиче :lol: :lol: :lol:

Въпросните болежки, които описвате и при мен ги има, но е търпимо. А по-нетърпима е болката в гърба, кръста и ребрата. Просто много взе да ми тежи.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #169 -: Януари 24, 2008, 12:48:58 pm »
Здравейте,бъдещи и настоящи мами. :)Да ви питам как се справяте със спането,на мен през деня непрекъснато ми се спи то вярно,че ми е нисък хемоглобина но едва ли е само от това.Иначе вечер си лягам към 23,24ч. и сутрин се събуждам отпочинала,но два часа след като стана почва да ми си спи пак и то страшно много и се чувствам отпаднала и нищо немога да върша.Дали като родя ще се оправя,че незнам кой ще трябва да гледа бебоците ако аз дремя по цял ден.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #170 -: Януари 24, 2008, 13:05:13 pm »
Здравейте,бъдещи и настоящи мами. :)Да ви питам как се справяте със спането,на мен през деня непрекъснато ми се спи то вярно,че ми е нисък хемоглобина но едва ли е само от това.Иначе вечер си лягам към 23,24ч. и сутрин се събуждам отпочинала,но два часа след като стана почва да ми си спи пак и то страшно много и се чувствам отпаднала и нищо немога да върша.Дали като родя ще се оправя,че незнам кой ще трябва да гледа бебоците ако аз дремя по цял ден.

Ехехе, разсмя ме най-искренно, Ази73. Това със спането когато се родят бебоците го забрави отсега :D. Затова спи като за световно, сега ти е паднало, после ако събереш 3-4 часа сън за едно денонощие ще викаш Ура!  :lol:

« Отговор #171 -: Януари 24, 2008, 14:13:26 pm »
Аси,
при мен в началото на бременността беше така. След около 4ия месец тази сънливост отмина. Сега е нормално. Това са т.нар. признаци на бременността, които са строго индивидуални. Някои в началото нямат апетит, а аз - напротив, до 4-5 месец от глад направо пощурявах. :lol:
Но Касси е абсолютно права - със сигурност след раждането ще има кой да те държи будна.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #172 -: Януари 24, 2008, 15:32:39 pm »
Не ми се спеше нито в началото на бременността, нито към края й. Сънливостта не беше от симптомите, които имах. Даже когато понаедрях, може би към 7-8 месец, не можех да спя по цяла нощ, беше ми постоянно горещо и висях на терасата като някоя сова.
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #173 -: Януари 24, 2008, 16:34:12 pm »
Недоспиването най-много ми тежеше първия месец. За първите 2седмици ми се бяха събрали 10часа сън, незнам как издържах, бях кълбо от нерви и не исках да виждам никой.
За щастие от втория месец малките си направиха режим и не се будят нощно време.
Няма нищо по-хубаво от това мама де е наспала и отпочинала, така и тя и бебоците ще са спокойни.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #174 -: Януари 24, 2008, 17:40:20 pm »
И при мен беше така. Бях ужасно изнервена и мразех всички, особено родата на мъжа ми :lol: :x. Постепенно нещата се регулираха и във втория месец отказаха храненето в 01.00-01.30, и спинкаха до 04.00 горе-долу, два дни преди навършване на третия месец спят до 06.00, а един път Хриско се събуди за АМ в 7.30 8O. Търпение-това е думата!

*
« Отговор #175 -: Януари 26, 2008, 23:17:10 pm »
Ole,заплювам си и аз твоята комбинация :D
« Отговор #176 -: Януари 28, 2008, 17:38:24 pm »
голям смях с моите бебета,никойне можеда каже на 100%какво е долното,защото все се крие.днес пак клоним към момиче :lol:
иначе голямо шаване е падало.до сега и двете бяха напречно разположени с 2те главички от едната страна.сега долното е главично,като главичката ми се струва направо в коста,дане тръгне да излиза само :?.другото пак си е напречно,но си е сменило позицията на главата :P

много започва да ме хваща шубе дали ще си ги износя
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #177 -: Януари 28, 2008, 18:11:51 pm »

много започва да ме хваща шубе дали ще си ги износя

Ще ги износиш и още как :D!

« Отговор #178 -: Януари 28, 2008, 18:53:39 pm »
kit kat, дружно ще стискаме и април ще има най-прекрасният дъжд от близнаци!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #179 -: Януари 28, 2008, 18:58:55 pm »
Оооо, Вера и Кит кат, май сте горе-долу по едно и също време.