Ето обещаните снимки на тризначките Ивена, Дарена и Галена. Родени са през август 2006та с тегло 1300г двете и третата - с 1400г около 50 дни преди ВТР.
Иначе сега у тях купонът е пълен. :lol:Двете вървят, а третата - Галена основно пълзи. Стои правичка, само ако има за какво / кого да се хване.
На тези снимки "танцуваха" пред телевизора.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212248А Галена си отговаря на името. Много е гальовна и все искаше да е в скута ми. Идва, усмихва ми се и чака да я взема. С 2 бебета бях - всяка на едно коляно, ама другото кое беше Дарена или Ивена
. Майка им каза, че Галя била подмазвачка
.
И още нещо относно коментираната по-горе тема за нухална транслуценция, БХС.
Ние с мъжа ми първоначално бяхме решили да направя и БХС и амниоцентеза, и всички нужни и ненужни изследвания. Е да, ама се оказах с многоплодна бременност и нямаше как да ми се направи амнио, нито БХС, нито хориална биопсия. Остава само да разчитам на нухалната транслуценция /под 3мм беше според Мазнейкова, според Димитрова - също/ и на няколкото ФМ, които правих при Мазнейкова и една при Марков. На 01.02. пак ще съм на ехографа на Мазнейкова, та да видим - дано бебетата са здрави!