Ние ще им вземем две проходилки, защото изчакването ми се струва мисия невъзможна. Също и две столчета за хранене, само се чудя как ще ги храня едновременно, но както ги храня и сега едновременно, и после ще се справя предполагам. Но мацането ще е голямо сигурно
.
Аз ги храня с едни и същи шишета, които изварявам. Бибероните са различни обаче-Хриси яде с номер 3,а Мишко с 2. Залъгалките им са различни, защото са и различни като цвят. Обличам ги и еднакво, и различно, сега им купувам различни дрехи, но имам и подарени неща, които са еднакви и с тях са много сладинки също. Но моите и на външен вид са доста различни, Хриси изглежда с два месеца по-голям от брат си. Мишонко до него е като мъниче, и то как иначе Хриси е 6700, а Мишето 5600
.
Май ще трябва да отказваме нощното хранене, особено на Хриско. Те вече хапват в 20.30/21.30 и спинкат до към 3.00/4.30. Ядат един след друг и почти винаги когато нахраня единият се събужда другият, или пък изчаква брат си и така.
Дайте съвет как да спрем хрененето през ноща, Хриси е много лаком, и плачейки остава без дъх, ако го залъжа с водичка
.
Да ви се "похваля", от вчера открихме, че ръцете ни са мнооого вкусни, плюеме залъгалгите и ги пъхаме целите, и мляскаме доволно. И с това ще трябва да се справим!
Цветенце за подарък, 100% съм убедена, че трябва да са два! Особено ако са по-големи и разбират, тук Ема2 и Сигнус ще ти помогнат повече. При нас винаги се носят по две неща. Наскоро и двамата имаха именни дни и естествено, и другият получи подарък
.
Общо взето обаче, почти винаги приятелите ни питат от какво имаме нужда, и в повечето случаи ни дават пари, с които ние да купим каквото предценим.