Благодаря, че забелязахте предложението на Анета, моета така и не получи отговор. Меко казано съм обидена от отговорите ви и оттова, че досега никой не забеляза предложението ми в другата тема. Честно казано обаче очаквах такива отговори!!!
Да си кажа и моето ЛИЧНО МНЕНИЕ.
Аз пък виждам доста различия в бременността с близнаци, и отглеждането на близнаци. Да, те не са марсианци, нито пък другите са единаци! И не смятам близнаците за по-важни, ако мога така да се изразя от другите дечица. Но със сигурност има различия.
Ок-нека има тема, на мен нищо не ми пречеше да пусна такава, но все си мисля, че след време и от подфорум ще има нужда. И не смятам това за разделение в никакъв случай.
Джам, кой е общия форум за майките? "Дългоочаквана..." ли визираш?
Мини, честно казано сравнението с фотошопа и близнаците не го разбирам. Някакси е неуместно такова сравнение.
В бгмама има много хубав подфорум за близнаци, и няма глупави теми, поне за мен. Там активно пишем поне 10-15 майки, и аз съм изключително доволна от взаимоотношенията ни. Сигурно ще ми кажете да вървя да си пиша там, нали? Да, нищо не ми пречи, да си задавам въпросите там или пък да отговарям на такива там, но "Зачатие" е моят форум, и не "Бгмама", и именно "Зачатие" промени живота ми.
И така, аз смятам, че и тук ще бъде полезен такъв подфорум, след като има поне 10 майки, които чакат близнаци, а такива вече с близнаци сме най-малко 5-6.
Предложението ми е продиктувано и от моя личен опит, или по-скоро моите страхове и притеснения, когато бях бременна. Имам хиляди въпроси, с които тормозех Сигнус например, и тя никога не ми е отказала помощ и съвет. Така че съм 100% убедена, че сега ще има въпроси и към нас майките на близнаци от бъдещите такива.
Но щом вие като модератори считате, че не е необходимо да има подфорум-ок!
Надявам се да не предизвиквам полемика и излишни дразги. Изобщо не целя такова нещо. Хубав ден!