0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #520 -: Февруари 25, 2008, 19:36:49 pm »
Елма ,аз също направих само един фоликул и в него ми е надеждата :wink:
 Глори съжалявам мила дано следващия месец бъде твоят месец .Стискам палци за всички !
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #521 -: Февруари 25, 2008, 21:36:06 pm »
Стенли, мисля че максимум 6 инсета и се преминава нататък.
Аз сега правя трета инсеминация (втора стимулирана)и мисля да ми е последна. Просто следващите 500 лв. не мисля да ги давам за поредното инсе, а да са първа вноска за инвитро. Днес подадох документи в касата и съм много щастлива!
Успех, момичета! Аз в четвъртък пак съм при док и в петък или събота - инсето.
Ясно благодаря! Аз също правя втора инсеминация този месец и да се ориентирам кога, какво следва.
« Отговор #522 -: Февруари 25, 2008, 23:14:01 pm »
Нелинка, Игълче  :crossfingers: :crossfingers: има надежда.
Казвайте отвреме-навреме как вървят нещата, ние се молим за вас сега.
Глори, Ази, надявам се ние трите през следващият месец да си направим едно трио с "дебели кореми"  :lol:
Е, може да включим в него и други желаещи де ...  :lol: :lol:
И аз се подготвям за второ инсе, докато чакам от ЗК за ин-витро, но то, уви и там няма гаранция - всичко е Божа работа, те лекарите каквото и да оплодят, както и да го мушнат в коремчето, "онова" - нашата малка мечта, дали ще се закачи никой не знае ...
 Пожелавам на всички нас поне по един ДАР от Бога / :babyflips:/!!!
 :bighug: :cheerleader: :cheerleader:
*
« Отговор #523 -: Февруари 26, 2008, 10:00:55 am »
...Глори, Ази, надявам се ние трите през следващият месец да си направим едно трио с "дебели кореми"  :lol:
Е, може да включим в него и други желаещи де ...  :lol: :lol:

Всички са добре дошли! :) Колкото повече, толкова повече! ДАНО!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #524 -: Февруари 26, 2008, 13:03:05 pm »
24 часа след прегнила фоликулът не се беше спукал. Направихме инсеминацията на неспукан фоликул. Фоликулът е огромен, Док спомена нещо около 35мм. Намирасва ми на LUF. Дано да греша :( Опита се да го спука мануално. Не стига че е само един, ами да не може и да се спука, много ме е яд значи :(
Иначе май откъм мъжката част сме горе-долу добре - след обработката имаме общо 25 млн сперматозоиди и общо 90% подвижност. Ще ви бъда благодарна, ако изкажете мнение, че на мен тези цифри нищо не ми говорят, казаха уж, че е ОК. За морфологията нищо не ми казаха :( Преди няколко месеца бяхме едва с 14% с нормална морфология.
На 28.02 (четвъртък) пак съм на преглед и евентуално ще правим ре-инсе. Това е. Безкрайно съм разочарована и съм загубила тотално всякаква надежда :(
« Отговор #525 -: Февруари 26, 2008, 15:28:18 pm »
24 часа след прегнила фоликулът не се беше спукал. Направихме инсеминацията на неспукан фоликул. Фоликулът е огромен, Док спомена нещо около 35мм. Намирасва ми на LUF. Дано да греша :( Опита се да го спука мануално. Не стига че е само един, ами да не може и да се спука, много ме е яд значи :(
Иначе май откъм мъжката част сме горе-долу добре - след обработката имаме общо 25 млн сперматозоиди и общо 90% подвижност. Ще ви бъда благодарна, ако изкажете мнение, че на мен тези цифри нищо не ми говорят, казаха уж, че е ОК. За морфологията нищо не ми казаха :( Преди няколко месеца бяхме едва с 14% с нормална морфология.
На 28.02 (четвъртък) пак съм на преглед и евентуално ще правим ре-инсе. Това е. Безкрайно съм разочарована и съм загубила тотално всякаква надежда :(

Стига отчаяние, никакви такива. Започвай веднага коремните преси, те помагат за спукване на фоликула! После като стане бебчето, ще почерпиш  :lol:
Колкото до мъжкият фактор, ние бяхме с 30 милиона и доки също каза, че е ок!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #526 -: Февруари 26, 2008, 16:17:26 pm »
Бисерче това с "дебелите кореми" много ми хареса :D :D
Иначе аз си чакам, още е рано за резултат, другата седмица.
Елмане се отчайвай миличка. И на мен инсеминацията ми беше на неспукани фоликули, но на следващия ден се бяха пукнали и правихме реинсеминация. Твоята може да е просто по-късно. Ние пък правихме инсе с 15 млн.сперматозоиди, което казаха, че е добре и достатъчно, виж при теб са повече и е ощо по-добре, пък и лекарите това са казали. Само не се отчайвай и не губи надежда. Понякога и един стига :wink: само да се оцели правилно.
« Отговор #527 -: Февруари 26, 2008, 16:25:15 pm »
Елма, не се отчайвай! Както те съветва и Бисерче удари малко коремни преси, понякога това помага да се спука фоликула. Данните на материала ми звучат добре.При нашите инсета май беше по-зле количеството, пък си беше приемливо за инсеминация.
*
« Отговор #528 -: Февруари 26, 2008, 16:38:28 pm »
 Здравейте, момичета, при мен нещата уж тръгнаха добре ама вчера на 10 ден от овулацията и 11 от самата инсеминация прокървих...Днес бях при док. и той каза че лигавицата е 17мм, пусна прогестерон и той се оказа нисък:( Едва намерих по аптеките утрогестан-а и почвам да го взимам от днес. Имах доста надежди за положителен резултат, тъй като имах зацапване на 7-ия ден и мислех, че е имплантация...Не зная какви шансове имам за  :bfp:, как мислите  :ask:
*

elma

• 1289
« Отговор #529 -: Февруари 26, 2008, 16:40:47 pm »
Момичета, нямате представа колко ми олекна като прочетох всичко това, благодаря ви от сърце! Просто вие сте като болкоуспокояващо за болната ми психика в момента!
 :bighug: :bighug: :bighug:
Даже почти съм готова да ревна в момента. Защо и аз не знам...
Никога през живота си не съм се чувствала толкова слаба и безсилна...
Успех, момичета! Хайде, време е вече някой да внесе радост и щастие в тази тема!!!
*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #530 -: Февруари 26, 2008, 19:05:20 pm »
Elma, Nelinka, Stanley_78 пожелавам ви успех!
Тinam, не се отчайвай, мисли позитивно, винаги има шанс!
На Ази да ни зарадва от другата тема.
Biserche, благодаря ти за подкрепата дано баба Марта ни донесе късмет на всички, това с дебелите кореми и на мен много ми хареса!  :P
Игълче, а с теб какво става?
Абе момичета хайде някой да повлече крак  :balk_69:
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 19:07:09 pm от Glory »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #531 -: Февруари 26, 2008, 21:45:43 pm »
Колко инсеминации обикновено се правят преди да се вземат решения за по-тежка артилерия?
3-4 до 6.
*
« Отговор #532 -: Февруари 27, 2008, 00:56:00 am »
Момичета, аз чета тук и много силно ви стискам палци.  :grouphug:
Чакаме положителни тестчета.

*
« Отговор #533 -: Февруари 27, 2008, 08:51:05 am »
elma,15 мил.90% подвижни е идеално за инсе,но фолукул с такива размери ?
*

elma

• 1289
« Отговор #534 -: Февруари 27, 2008, 08:57:09 am »
elma,15 мил.90% подвижни е идеално за инсе,но фолукул с такива размери ?
Дааа :( Точно от това са породени съмненията ми отново за LUF :( Още в понеделник като отидох на преглед и Док каза веднага да се бие прегнила и инсе-то да бъде още след 24 часа. Попита ме дали не чувствам тежест и напрежение в левия яйчник...Нищо не чувствам...Е, утре ще видим...надежда мъничка още имам...
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #535 -: Февруари 27, 2008, 09:07:34 am »
Днес ми е малко криво, щото леко ми падна БТ, но пак е над 37. Дано не е лош знак :(Пък и едни мишки сънувах снощи.
*

elma

• 1289
« Отговор #536 -: Февруари 27, 2008, 09:10:06 am »
Днес ми е малко криво, щото леко ми падна БТ, но пак е над 37. Дано не е лош знак :(Пък и едни мишки сънувах снощи.
eagle, 37.15 e просто перфектна температура!!! :)
Не мисля, че е има място за безпокойство :)
« Отговор #537 -: Февруари 27, 2008, 10:35:07 am »
  Какви са тез черни мисли бе момиче 8-)    Докато не се появи- ДАНО да НЕ СЕ появи лелката-надежда има.Хайде усмивка :) ще стискам палци
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #538 -: Февруари 27, 2008, 10:39:55 am »
Игълче, сънуването на мишки значи пари или нова придобивка. Дано придобивката да е тази, за която се надяваш !!! "Лошите" знаци ги забрави :lol:

И аз чакам някой да повлече краче  :crossfingers: :blowingdust: :blowingdust2:
*
« Отговор #539 -: Февруари 27, 2008, 12:16:47 pm »
 Игълче, сега само спокойно и имай надежда  :crossfingers: :crossfingers: Аз вече почти не вярвам в положителния резултат този месец, въпреки утрогестана днес отново си кървя и то по - силно :( Е, ще изчакам до петък , събота и след това го спирам ииии напред към следващото инсе.
 Да не ви изброявам поотделно, но на всички мнооого късмет и  :bighug: