0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #500 -: Февруари 21, 2008, 22:41:17 pm »
бисерче, хайде прибавете малко оптимизъм към реализма!  :wink:

*
« Отговор #501 -: Февруари 21, 2008, 22:46:55 pm »
Ази, какво става с тебе, миличка? Днес е вече 21-ви...нещо се спотайваш...дано да е за хубаво!!! Стискам палци!  :crossfingers: :bfp: :babyflips: :goodluck: :bighug:

« Отговор #502 -: Февруари 22, 2008, 16:47:46 pm »
 :lol: оптимизма ще го оставя за следващия месец, че ще ми трябва  :lol:
*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #503 -: Февруари 22, 2008, 18:37:42 pm »
Направих си теста сутринта, за съжаление е  :bfn:. Сега чакам да ми дойде  :( На всички, които чакат пожелавам успех!
« Отговор #504 -: Февруари 22, 2008, 21:51:44 pm »
Глори, пий си лекарствата и не се отказвай. Докато не дойде тая пущина имаш шанс.  :crossfingers:
И още нещо - на мен доки ми каза, че преди 17-ти ден от инсето няма смисъл да си правя тест, ти на кой ден го направи?
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #505 -: Февруари 22, 2008, 22:08:45 pm »
Бисерче на теб кой доки ти го каза това?
На мен инсето ми го прави новият лекр в ЦРЗ Надежда - Сидгеров и ми каза на 14 ден да си направя теста и ако е отрицателен да спирам хапчетата. И аз така и направих де. Все още няма лелка ама аз си мисля, че е нормално, имайки впредвид че 2 седмици съм пила дуфастон. Дали не съм сгрешила?

*
« Отговор #506 -: Февруари 23, 2008, 10:14:41 am »
biserche, направих теста на 15-ия ден. Доктора ми каза да направя теста две седмици след инсето. Аз също спрях утрогестана като видях, че теста е отрицателен. Не се надявам на чудо, по-скоро съм се настроила отново за инсе.
« Отговор #507 -: Февруари 23, 2008, 16:34:19 pm »
Ми инсето ми го направи лекар, който работи в Майчин дом и в МЦ Свети Димитър в София.
Той ми каза така, между другото, на мен и с дуфастон си ми дойде на 15-ден от инсето,така че няма значение. И според мен е по-добре да се спре лекарството като е "-" теста, но пък ако има оплодено яйчице, по добре да се изчака и да се пие докато се отчете + резултат, че и после.
Аз започвам стимулация за ново инсе  :lol:
« Отговор #508 -: Февруари 23, 2008, 20:26:26 pm »
Успех Бисерче, успех и на всички чакащи .На мен на 1 март ми се пада да направя теста. Дано Баба Марта да ни зарадва  :crossfingers:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #509 -: Февруари 23, 2008, 20:32:08 pm »
Момичета, току що официално отпаднах от състезанието - лелката пак ме победи. Дойде много бясна - боли ме коремчето, и е нещо мноооого кафява - сърди се че се опитах да я надхитря този месец. На 14.03 ще ходя за Диферилина, и минавам в темата за инвитрото, но пък обещавам съвсем редовно да проверявам какво става тук. ПОжелавам ви много вяра, много късмет и още повече яйчица и бързачета, за да се случи най-сетне чудото.  :bighug: Хайде, че вече започваме с празничните бебета  :bori_023: , ако не се лъжа. Всички да пишат на дебелия старец отсега та да не вземе пак да ни пропусне. КЪСМЕТ И МНООООООГО  :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004: :bori_007: :bori_004:
 :blowingdust: :blowingdust2:

« Отговор #510 -: Февруари 24, 2008, 12:58:38 pm »
Магичка и на теб успех с ин-витрото!!! Ще те държим "из късо"  :lol:.
Влизай понякога тук да казваш как върви, че и аз натам съм се насочила, само докато чакам да ми отпуснат лекарства от ЗК ще пробвам пак с инсе...
 :goodluck: :bighug: :crossfingers: от мен!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #511 -: Февруари 24, 2008, 13:20:44 pm »
Магичка късмет и от мен. Дай Боже на всички неуспели този месец, Баба Марта да компенсира :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
« Отговор #512 -: Февруари 24, 2008, 16:21:55 pm »
Игълче, ти си наред, дано Баба Марта ни донесе  stork-boy или stork-girl , а може и от двете.
 yahoo_17 :sunshine:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #513 -: Февруари 24, 2008, 16:37:50 pm »
Игълче, ти си наред, дано Баба Марта ни донесе  stork-boy или stork-girl , а може и от двете.
 yahoo_17 :sunshine:
:bighug:
*
« Отговор #514 -: Февруари 25, 2008, 11:17:31 am »
Ази, какво става с тебе, миличка? Днес е вече 21-ви...нещо се спотайваш...дано да е за хубаво!!! Стискам палци!

Момичета, да се отчета и аз: инсето не сполучи. От вчера съм на противозачатъчни и се стягам за трето икси. Така че пак ще се местя в темата за тежката артилерия.
Радвам се, че ви поопознах и ви желая една по една да окапвате от тази тема и да се местите в бременните теми! Успех на чакащите!
« Отговор #515 -: Февруари 25, 2008, 11:20:34 am »
Ази съжалявам за неуспеха ти .Дано 3 да ти е на късмет ;)  Горе главата-ние сме с теб
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #516 -: Февруари 25, 2008, 12:10:32 pm »
Glory,  :bfn: нищо не означава, докато не ти дойде надежда има  :crossfingers:
Biserche, Aзи, Maggi4ka, много съжалявам за неуспеха ви. Но това е само този път. Ще стане - убедена съм. Много късмет ви желая каквото и да решите!  :crossfingers:
Nelinka, Eagle - хайде, вече някой трябва да ни зарадва с положителни резултати :D Вие сте на ход, стискам ви много палци :)

И аз да дам отчета от прегледа - от стимулацията излезе един :( , "хубав" :) фоликул в левия яйчник. Само едничък :( Е, по-добре от хич :) Днес ми биха инжекция прегнил 10 000Ед. и утре ми е инсеминацията.

Хубав ден от мен!
*
« Отговор #517 -: Февруари 25, 2008, 13:19:18 pm »
Всъщност и аз отпаднах от състезанието този път. Сутринта ми дойде, но продължавам борбата. След ден-два ще ходя при док да започваме новото инсе. На всички чакащи пожелавам по-добър късмет от моя.
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #518 -: Февруари 25, 2008, 18:35:22 pm »
Колко инсеминации обикновено се правят преди да се вземат решения за по-тежка артилерия?
« Отговор #519 -: Февруари 25, 2008, 19:23:46 pm »
Стенли, мисля че максимум 6 инсета и се преминава нататък.
Аз сега правя трета инсеминация (втора стимулирана)и мисля да ми е последна. Просто следващите 500 лв. не мисля да ги давам за поредното инсе, а да са първа вноска за инвитро. Днес подадох документи в касата и съм много щастлива!
Успех, момичета! Аз в четвъртък пак съм при док и в петък или събота - инсето.