Джина, спокойно, има и късна ову,когато пораснат - тогава, ти само си чакай, и аз това правя,утре пак ще ми "изцедят кръвчицата" и после пак при доки, на фоликулометрия. Трябва да пораснат тия "сладурчета", че да ги "отстреляме" с инсе
Мойто ову миналия месец беше чак на 19-ти ден, така че се успокой и давай напред
Геа, стискам ти палци, ама много силно
...
Плами, пусни си пак тестче, за да си сигурна, че лечението е свършило, че тия "гадчета" са много упорити и адски вредни - пречат на бременеенето и нанасят ужасни вреди. Понякога се налага повтаряне на лечението даже.
Дидре, може би трябва да се консултираш с доки ?
blue_sky, "Блажени са незнаещите", ако знаехме всичко, щяхме да откачим от притеснение за какво ли не, но пък интелигентните хора се информират поне за елементарните неща и не искат да си дават парите за ала-бала. Тук някои доктори докато не им зададеш въпрос нищо не ти казват, все едно че "ще им вземеш хляба". Чудя им се, как да им вярвам, като не ми обясняват какво ми се случва. Даже заради това смених един лекар, който много си разбира от работата, ама не обяснява. ОХХ, оспамих малко темета, спирам.
Хайде момичета, лека нощ и ползотворна седмица пълна с успешни инсета и ++++!!!