0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #260 -: Февруари 03, 2008, 14:56:45 pm »
Минесота, не се отчайвай! Никога не се знае. Ние ще ти стискаме палци, докато не ни зарадваш с добрата новина. 

Gea, рано е за положително тестче. Още малко търпение. 

бисерче, мерси за куража! Аз съм малко скептична по отношение на докторите тук, та затова гледам да изчета всичко и да задавам въпроси. Не че всички са лоши специалисти, но като няма кой да ме посъветва ми е по-трудно да се ориентирам. А добри и лоши (за съжаление) лекари има навсякъде. Засега съм доволна. Ще видим по-нататък. При първия ни разговор докторът ме попита дали не съм следвала медицина.  :lol: Но мен ме е страх, когато тъна в невежество. 

Добре дошла на Биляна в темичката и :bighug: за всички вас

*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #261 -: Февруари 03, 2008, 15:17:43 pm »
Gea, рано е за положително тестче. Още малко търпение. 

Знам, че е рано, но нямам търпение. Направо взех да се отчайвам. Ако не ме беше толкова страх, утре щях да си пусна кръвен тест. То не се е разминало още, но не знам достатъчно надеждна лаборатория в Русе. Аз на местните доктори хич не им се доверявам, щото съм си патила вече. Ако някой може да ми препоръча изпитана лаборатория тук, ще съм му много благодарна. blue_sky, пожелавм ти успех. Стискам палци на всички момичета.
« Отговор #262 -: Февруари 03, 2008, 16:45:37 pm »
Здравейте и от мен момичета.Предстой ми 5 инсе,но се оказа че имам хламидия IgG-85 доктора ми изписа антибиотик,влагалищни глобули,лечението ми приключи,но незнам дали е имало ефект от него,как мога да разбера.УСПЕХ и положителни емоций на всички
*

Rib4o

• 211
« Отговор #263 -: Февруари 03, 2008, 16:54:02 pm »
Здравейте и от мен момичета.Предстой ми 5 инсе,но се оказа че имам хламидия IgG-85 доктора ми изписа антибиотик,влагалищни глобули,лечението ми приключи,но незнам дали е имало ефект от него,как мога да разбера.УСПЕХ и положителни емоций на всички

Плами55, на мен ми пуснаха два кръвни теста за хладимия преди да почнем с инсеминациите. За щастие резултатите бяха отрицателни. Дано лечението ти да е било успешно. Пожелавам ти успех с петото инсе. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #264 -: Февруари 03, 2008, 16:54:36 pm »
Момичета, вече почвам лекичко да се притеснявам  :( инсето ми бече на 26.01 и днес,
ще ми сложат 4-тата инжекция Прегнил 1500 Е,пия и Дуфастон 2х1т.+ Фолиева кисл.
вече трети ден имам леки болки отдясно, отляво или ниско по средата, редуват се ,
не ме боли много силно,но вечер пия по един Спазмалгон за да заспя.Дали е от лекарствата???
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #265 -: Февруари 03, 2008, 17:59:43 pm »
Момичета ,ПМС и симптоми на ранна бременност си приличат много!!!!!

*
« Отговор #266 -: Февруари 03, 2008, 18:52:35 pm »
Не знам вече какво да правя  :(Днес ми е 14 ден от МЦ и фоликулите ми не са мръднали,в застой от 5 дена си стоят на по 12 мм.Лигавицата ми вече е 13 мм.Не ми е ясно защо не растат?Възможно ли е да продължат да растат по-нататък и да е овуто по-късно?Чудя се дали могат да се повлиаят от стрес/че около мен е ужас тези дни/?В сряда съм отново на доки/за последно/и да видим какво ще стане......Доки казва,че с тези фоликули не може да се направи инсе,защото са прекалено малки и няма смисъл.Отчаяна съм по-вече от всякога :(
*
« Отговор #267 -: Февруари 03, 2008, 18:57:42 pm »
Gea, ако искаш, пусни отделна темичка и да видим дали някое момиче ще може да ти препоръча надеждна лаборатория в Русе! Иначе кога трябва да ти е кръвният? Или ще разчиташ направо на уринните? Разбирам, че те е страх, но аз дори сама съм ходила да си пускам кръвни, че исках да знам по-рано истината и да не се тормозя излишно още няколко дена. При инсето кръвният ми беше на 11 ден и си бях доста търпелива. Но следващия път едва ли ще успея да устискам.  :lol:

didre,  :crossfingers:

Плами, дано да си се излекувала, за да можеш с нови сили да се присъединиш към групичката! 

dgina, дано до сряда да са пораснали фоликулите. Докторът ти какво смята по въпроса? Какъв може да е проблемът?

*
« Отговор #268 -: Февруари 03, 2008, 20:01:33 pm »
Ами докторката изказа предположение,че няма да порастнат по-вече.Колкото до причината за това и тя самата не можа си обясни. :(
*
« Отговор #269 -: Февруари 03, 2008, 20:30:55 pm »
Странно е, че и лекарката няма обяснение.
Все пак не се отчайвай съвсем! Дано да се променят нещата до сряда!  :goodluck:

*

Rib4o

• 211
« Отговор #270 -: Февруари 03, 2008, 21:16:27 pm »
blue_sky, благодаря ти за съпричастността. Утре ми е 11 ден от инсето и е съвсем подходящ ден за кръвен тест, но не знам дали ще го направя. Ще пиша веднага, ако имам някакъв резултат.
dgina, не мога да ти помогна със съвет, но стискам палци всичко да се подреди благоприятно за теб.
didre, дано тези болки да са добър знак.
« Отговор #271 -: Февруари 03, 2008, 21:35:06 pm »
Джина, спокойно, има и късна ову,когато пораснат - тогава, ти само си чакай, и аз това правя,утре пак ще ми "изцедят кръвчицата" и после пак при доки, на фоликулометрия. Трябва да пораснат тия "сладурчета", че да ги "отстреляме" с инсе  :lol: Мойто ову миналия месец беше чак на 19-ти ден, така че се успокой и давай напред
Геа, стискам ти палци, ама много силно  :lol: ...
Плами, пусни си пак тестче, за да си сигурна, че лечението е свършило, че тия "гадчета" са много упорити и адски вредни - пречат на бременеенето и нанасят ужасни вреди. Понякога се налага повтаряне на лечението даже.
Дидре, може би трябва да се консултираш с доки ?
blue_sky, "Блажени са незнаещите", ако знаехме всичко, щяхме да откачим от притеснение за какво ли не, но пък интелигентните хора се информират поне за елементарните неща и не искат да си дават парите за ала-бала. Тук някои доктори докато не им зададеш въпрос нищо не ти казват, все едно че "ще им вземеш хляба". Чудя им се, как да им вярвам, като не ми обясняват какво ми се случва. Даже заради това смених един лекар, който много си разбира от работата, ама не обяснява. ОХХ, оспамих малко темета, спирам.
Хайде момичета, лека нощ и ползотворна седмица пълна с успешни инсета и ++++!!!
*
« Отговор #272 -: Февруари 03, 2008, 21:57:21 pm »
бисерче, аз не знам всичко, ама чета, за да мога поне да следя дали ми се правят необходимите изследвания и да не вземат да ме докарат до хиперстимулация. В смисъл, че сама гледам да се предпазя доколкото мога.

« Отговор #273 -: Февруари 03, 2008, 22:56:25 pm »
 Плами, ако не се лъжа трябва да минат 4-6 седмици от края на лечението и тогава да си провериш пак хламидията. Дано да си и видяла сметката!
 Успех на всички!
*
« Отговор #274 -: Февруари 04, 2008, 08:20:53 am »
Момичета много съм ви благодарна за подкрепата!Просто не знам какво щях да правя без вас :bighug:
Геа,очаквам да се похвалиш с + кръвен днес  :D
Бисерче,дано поне твоите фоликулчета да са порастнали,аз вече не се надявам/щом 5 дена са били в застой едва ли ще продължат да се развиват/ :(
Минесота,какво става с тебе миличка?
blue_sky,успех в твоите начинания :D
didre,късмет,всичко ще е наред!
*

Rib4o

• 211
« Отговор #275 -: Февруари 04, 2008, 09:06:23 am »
dgina, писах ти на "Лични", но не знам дали успях да изпратя написаното, тъй като точно в този момент Интернет-ът спря. Ако не си получила съобщението, дай знак и ще ти изпратя ново.  :)
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #276 -: Февруари 04, 2008, 10:14:53 am »
Здравейте момичета!
леле колко сте изписали,аз вчера да ви кажа нямах никакво желание за нищо, след разходката ми беше още по-гадно.
Джина съжалявам мила. Ех тия фоликули ....писнаха ми вече, или не растат или ги няма.Момичетата са прави може да имаш по- късна ову.
Стискам ти палци....
Геа в теб ни е надеждата прави теста, а ние тук стискаме палци и се молим да е станало чудото.....
« Последна редакция: Февруари 04, 2008, 10:16:59 am от minesota »
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #277 -: Февруари 04, 2008, 10:20:21 am »
А щях да забравя Аидка нещо изчезна от хоризонта!
Пиши как си, ние ти стискаме палци и чакаме добри новини...
 :wink:
*
« Отговор #278 -: Февруари 04, 2008, 10:22:40 am »
Момичета, вчера едвам се сдържах да не рева. Беше рождения ми ден, а аз се чувствах празна, изтормозена от 2годишното ни безуспешно бебеправене. Какво да празнувам....ама тук не е мястото за този пост. Добре съм.

При мен дори няма симптоми да ми дойде. Просто няма. Поне гърдите малко да ме боляха. Ами то, абсолютно нищо.

Чакам,пък като не ми издържат нервичките- кръвен тест в четвъртък (10ти ден от инсе)
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #279 -: Февруари 04, 2008, 10:23:35 am »
Хайде и аз да се разпиша и тук:-) Успешна седмица на всички,които чакат + резултат;-) Нека има повече радост в тази темичка;-)