AIDA, можеш да бъдеш съвсем спокойна за Прегнил-а. Мен изобщо не ме боля. По принцип съм голяма глезла и припадам, когато видя спринцовка, но при тази инжекция нищо не усетих. Стискам палци в понеделник и горещо ти пожелевам успех. didre, миличка! Аз също като теб съм обнадеждена, защото и при мен третото инсе този петък /25.01./ за първи път беше на спукан фоликул. Дано този път да се зарадваме на положителни тестове и здрави бебчета. minesota, не бива да се отчайваш! Аз също образувам само един фоликул. Дано в него се крие най-здравата яйцеклетка и скоро да се поздравим с успех. тити, този път ще е успешен. Сигурна съм. stanley_78, какво става с теб? Чакаме добри новини! asi73, blue_sky, успех в процедурите! Dragica, каквото и да ти предстои оттук нататък, пожелавам ти в най-скоро време да видиш
и да прегърнеш
! Mari_Pz, целуни твоето малко слънчице по петичката от мен. Бъдете много, ама много, щастливи заедно!
Момичета, дано не пропуснах някого! Пожелавам на всички много късмет и успех! Прегръщам ви и ви благодаря за подкрепата!