0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #540 -: Февруари 27, 2008, 16:23:26 pm »
Благодаря ви момичета, толкова сте мили. Почувствах се значително по-добре и наистина докато не дойде няма да го мисля. :bighug:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #541 -: Февруари 27, 2008, 17:44:56 pm »
Мацки,здравейте:-)
Малко се позагубих аз,но не спирам да ви следя тук:-)
Ще почивам малко от АРТ процедури аз за окло 3 м.До тогава моя ще пие лекарства за подобряване на материала и ще пробваме по естествения начин.Пък после........Бог да е с нас.....и с всички вас :D
Ще успеем всички някога!
*
« Отговор #542 -: Февруари 27, 2008, 21:28:47 pm »
Здравейте,момичета!Може би някои ще си спомнят за мен,а може би не...защото не съм се появявала почти 6 месеца.Но ето ме тук отново,този път с Положителен резултат,но не от инсе,а от класическо ин-витро.Бременна съм в 5 г.с,а другата седмица ми предстои 1 преглед,за да видим дали всичко е ок.Пожелавам ви успех!!!Драгица :crossfingers: :crossfingers:

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #543 -: Февруари 27, 2008, 22:18:43 pm »
Тини78, аз те помня. Не сме си говорили, но помня че заедно дерзаехме тук. Ами ЧЕСТИТО!!! Почвай да си влачиш крачетата, че тая тема нещо закуцука. Пожелавам ти 9 безпроблемни месеца и най-накрая едно или две сладурски бебета да те гледат всяка сутрин и да осмислят живота ти. :bighug:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #544 -: Февруари 28, 2008, 12:16:31 pm »
Мацки, ако сте наясно с повишения брой левкоцити пишете. На мъжа ми откриха Уреа плазма-вид бактерия в еякулата. Ходихме при д-р Кацаров и изписа доксициклин да пие 10 дни а аз 7 дни. Така...пихме ги ние и каза 10 дни да изчакаме и да направи контролно изследване на спермата. Сега получих резултатите от Кандиларов и пише:
МИКРОСКОПИЯ:             ЛЕВКОЦИТИ ДО > 20 / ПОЛЕ
                    СПЕРМАТОЗОИДИ – 5 – 10 /ПОЛЕ

КУЛТУРЕЛНО ИЗСЛЕДВАНЕ:
1   БАНАЛНА ФЛОРА      -   НЕ СЕ ИЗОЛИРА   
2   КАНДИДА         -   НЕ СЕ ИЗОЛИРА
3   МИКОПЛАЗМИ         -   НЕ СЕ ИЗОЛИРАТ

Някой може ли да ми каже хем няма бактерии, кандида и там всичко останало....а хем левкоцитите са повишени?? И ще пречи ли на инсеминация тези повишени левкоцити?
Ще съм много благодарна
*
« Отговор #545 -: Февруари 28, 2008, 18:58:02 pm »
Благодаря ти Магичка!Дано,наистина имате късмет!!!Аз се отказах от инсетата още след първия път.Шанса за успех при ин витро е от 2 до 3 пъти по-голям,отколкото при инсе.Аз не му мислих много,бързо взех това решение и не съжалявам,резултатът е на лице preggo.Няма значение как ще стане,важното е да стане!!!

« Отговор #546 -: Февруари 28, 2008, 20:15:54 pm »
Сега получих резултатите от Кандиларов и пише:
МИКРОСКОПИЯ:             ЛЕВКОЦИТИ ДО > 20 / ПОЛЕ
                    СПЕРМАТОЗОИДИ – 5 – 10 /ПОЛЕ

КУЛТУРЕЛНО ИЗСЛЕДВАНЕ:
1   БАНАЛНА ФЛОРА      -   НЕ СЕ ИЗОЛИРА   
2   КАНДИДА         -   НЕ СЕ ИЗОЛИРА
3   МИКОПЛАЗМИ         -   НЕ СЕ ИЗОЛИРАТ

Някой може ли да ми каже хем няма бактерии, кандида и там всичко останало....а хем левкоцитите са повишени?? И ще пречи ли на инсеминация тези повишени левкоцити?
Ще съм много благодарна
Ами доколкото знам повишените левкоцити означава, че има някакъв процес, с който организма се бори. Левкоцитите са белите кръвни телца, които се "бият" срещу всеки наш "враг" - вирус, бактерия или друго.
Спокойно значи, това може да е последица от лечението. mf_bounce8

ЧЕСТИТО Тини, пожелавам ти леки и безпроблемни 9 месеца, а накрая - прекрасно и здраво бебче!!!! :bighug:
*

eagle

• 515
« Отговор #547 -: Февруари 29, 2008, 08:53:42 am »
Честито Тини78Хубаво е да прочетеш за положителен резултат. Безпроблемна бременност ти желая.
Аз си имам всички ПМС  :( и сигурно покрай празниците лелката ще ме изненада. Не ми се вярва да са симптоми на нещо друго и очаквано, защото са такива, каквито ми са всеки месец, даже коремът ме режи като с нож, повече от обикновено. Гадна работа! Ама каквото и да е, няма да се отчайваме, все някой ден ще стане.

« Последна редакция: Февруари 29, 2008, 08:57:08 am от eagle »
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #548 -: Февруари 29, 2008, 09:12:42 am »
Честито на TINI78 :D Прекрасни, безпроблемни девет месеца желая! :D
eagle, стискам палци ПМС да не е лелката този път! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
При мен инсе-то си беше голям провал. Тотален LUF. Без никакви надежди...Мислех, че най-тежко ще преживея 15-те дни на очакване и надежда, но нямах този шанс :( Отивам в съседната темичка за ин витро...или ин витро матурация...още не знам със сигурност...
Успех на всички чакащи!
*

eagle

• 515
« Отговор #549 -: Февруари 29, 2008, 09:24:48 am »
Елма надявам се там да е вашия късмет и да успеете, важното е, че продължавате напред. :crossfingers: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #550 -: Февруари 29, 2008, 09:56:27 am »
Тини, пожелавам ти с кеф да се гледаш в огледалото и да се радваш от сърце на дебелия си корем (когато започне да расте) - най-желаното дебелеене в живота на жената!  :)

Елма, горе главата! Някой ден и ти като Тини ще се похвалиш на целия свят с малко щастие вътре в теб. Успех!

Eagle, дано нещата не са такива, каквито ти се струват!  :crossfingers:
Момичета ,и аз отпадам. Днес ми е 15 ден от инсето ,а теста е отрицателен. Цикъл още нямам ,но изгубих надежда.Баба Марта неуспя да ме зарадва.
Еаgle , чакаме ти да ни зарадваш :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Тини ,имаш от мен едно голямо ЧЕСТИТО! Желая ,ти лека бременност и здраво и сладко бебче ,а може и две!
Елма ,един ден и ние ще успеем!

« Последна редакция: Март 01, 2008, 13:00:23 pm от nelinka »
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Милички, ЧЕСТИТА БАБА МАРТА от мен. Може и да сте ме позабравили вече, ама аз си ви наблюдавам ежедневно и си броя дните до ГОЛЕМИЯ СТАРТ!!! Хората казват, че с пролетта, природата се ражда наново. Ако е вярно, дано тази година с пролетта да изпратим всичко лошо което ни се случва и оттук нантатък да не можем да се оттървем от щастие и усмивки - дано с тази пролет да започне новият живот на всяка от нас.

*

eagle

• 515
Честита Баба Марта мили момичета и бъдещи майки!!! stork-boy :a_cat_05: Пожелавам на всички да забременеят или да родят тази година едни здрави и красиви бебета, много щастие и любов в семействата.
Nelinka не губи надежда, нали сме свикнали тук до последно да вярвама, докато не е дошла лелката,всичко е възможно.
Честита Баба Марта и от мен!!!
Да сте живи и здрави,
бели и червени,
румени и засмени!!!

Не забравяйте, че на 25-ти март е Благовещение и аз от цялото си сърце се моля всички ние да получим "блага вест" за това, че ще станем майки!!! Това за мен е истинският празник на МАМА и се надявам да го отпразнуваме подобаващо.
Игълче,   :bighug: и  :crossfingers:
Магичка, Нелинка, Елма, този месец може да е наш  :balk_175: :balk_21:
*
Момичета, да знаете, че и аз ви желая мнооооого късмет!  :blowingdust:

*
Малко по-късно,нои аз искам да ви 4еститя Баба МАрта! Пожелавам ви да сте много здрави,здраво ви стискам палци и ви прегръщам ей толкова силно :bighug:,както ида ви предам от моя късмет :blowingdust:

*

eagle

• 515
Честита 130-годишнина от Освобождението на България! Нека сме повече българи, повече хора, по-добри едни към други!!!
Днес ми е криво, защото е 14-ти ден от инсето и реших да си направя тест, но за съжаление беше отрицателен  :( Ами така е било писано, не е бил това момента.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Eagle не се отчайвай докато не се появи М.

а какъв тест си направи?

Нали знаеш за чудесата?:)
Игълче, рано е било за тест, надявам се да не дойде лелката и следващото ти тестване да се окаже най щастливият ти миг  :crossfingers: