0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #480 -: Февруари 19, 2008, 21:17:43 pm »
Biserche, аз не съм на дуфастон, а на утрогестан вагинално, така че нямам странични ефекти от него. Стискам ти палци на 24-ти да ни съобщиш радостна новина.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #481 -: Февруари 19, 2008, 23:20:20 pm »
Ммм почивам си засега и ви следя изкъсо ;)и чакам най-вече да се похвалите...
Стискам палци мн мн :)
Ние пък с моя письо ;) решихме да почина този месец а евентуално другия при доки и да видим какво ще правим оттук нататък....
Ако каже инсе продължаваме, ако не да се ориентираме към съседната темичка с инвитрото.
Момичета прегръщам ви и мн се вълнувам,не знаете как чакам да се похвалите!!!
« Отговор #482 -: Февруари 20, 2008, 09:09:57 am »
Аз нямам с какво да се похваля, днес си направих тестче, ноо "-". Доки ме предупреди, сама съм си виновна, че не го слушам, ама нали на някои момичета им отчита по-рано ++. То може и да си е верен теста, чакам до 24-ти лелката, ако не дойде - пак ще се тествам.
Не съм тъжна, имам планове и за по-нататък, така че само изчаквам и ако не е станало, продължаваме с процедурите  :lol: Няма място за тъги, сълзи и разколебаване, много ми е спокойно даже  :lol:
На вас ви пожелавам само положителни емоции !!!
« Отговор #483 -: Февруари 20, 2008, 10:16:04 am »
Минесотке, на теб на кой ден от инсето ти дойде? Извинявай за въпроса, ама да знам, за да се подготвя. От дуфастона може ли да ми закъснее? Моята ЛФ е 12-13 дни, а днес ми е 14-ти,затова направих теста днес и не послушах доки.
Важното Минесота е да имате планове и да действате, всеки ден по една крачка напред! Само напред и успех, каквото и да решите!!  :balk_21:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #484 -: Февруари 20, 2008, 10:51:40 am »
ами да ти кажа Бисерче мисля, че беше на 33-тия ден. Един ден закъснение имах, но най-верятно беше от утрогестана, а иначе дуфастон не съм пила, но доколкото съм чела и от него закъснява.
И горе главата,продължаваме напред и това е!
« Отговор #485 -: Февруари 20, 2008, 12:38:02 pm »
Благодаря за бързия отговор мила, все още имам надеждичка, но е мнооого мъничка. На мен /по мои сметки/ днес ми е първи ден закъснение. Ще почакам все пак до неделя, може пък да имам късмет  :(.
 :bighug: и  :goodluck: в начинанията !!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #486 -: Февруари 20, 2008, 13:52:25 pm »
biserche ти си силна жена и усмихната. докато няма М. има надежда, пък и наистина трябва да слушаш лекаря си. Аз също съм решила да слушам моя кога да правя тест.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #487 -: Февруари 20, 2008, 14:26:58 pm »
Мацки, предварително да се извиня за тъпия въпрос, ама ще питам колкото и да ме е срам :oops:
Вчера ми беше четвърти ден от стимулация с клостил, но вечерта си позволих да пийна, е пийна е силно казано, пих бира. Но все пак ми е много гузно. На листовката на лекарството не пише нищо за взаимодействието му с алкохол или за някакви странични ефекти...
Вие какво мислите по въпроса?
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #488 -: Февруари 20, 2008, 16:20:42 pm »
По принцип знам, че не е желателно да се приема алкохол, но ти е простено, щото една биричка, все пак е по-лек алкохол. :) Но не си го позволявай пак, това влияе и на БТ и на ефекта от стимулацията. Да ти е за последно :wink:
*

elma

• 1289
« Отговор #489 -: Февруари 20, 2008, 16:29:31 pm »
Да ти е за последно :wink:
Обещавам!!! :D Няма да се повтаря :D
За БТ знам, че влияе, но аз този месец за първи път от година и половина БТ няма да меря. Така реших...може би, че ако не се обременявам допълнително с всекидневните стойности на температурата, по-спокойно ще мине инсеминацията и чакането след това.
Но определено не предполагах, че би оказало влияние върху ефекта от стимулацията :? :? :?
« Отговор #490 -: Февруари 20, 2008, 18:04:39 pm »
Я стига - една биричка най-много да направи резултата по-весел!  :lol:
Няма страшно!
« Отговор #491 -: Февруари 20, 2008, 18:46:50 pm »
Мацки, предварително да се извиня за тъпия въпрос, ама ще питам колкото и да ме е срам :oops:
Вчера ми беше четвърти ден от стимулация с клостил, но вечерта си позволих да пийна, е пийна е силно казано, пих бира. Но все пак ми е много гузно. На листовката на лекарството не пише нищо за взаимодействието му с алкохол или за някакви странични ефекти...
Вие какво мислите по въпроса?

Ми аз досега не съм пазила никакви забрани за алкохол, не съм се замисляла, но "блажени са незнаещите" и хич не ми е даже гузно  :lol:. Пила съм си всяка вечер червено винце по една чашка заради кръвното и желязото, пък си образувах нормален фоликул и направихме инсе.
« Отговор #492 -: Февруари 20, 2008, 18:52:20 pm »
Глори, Магичка,  :crossfingers: утре тестчетата да отчетат и то  :bfp:.
Аз продължавам спокойно НЕчакането и няма да си правя тест преди 24-ти /давам тържествено обещание  :lol:/, а винцето съм намалила на 1/2 чашка, много ми е вкусно, но имам киселини от 1 седмица.
« Отговор #493 -: Февруари 20, 2008, 20:09:22 pm »
Момичета аз ви напускам още преди и да съм започнала със стимулацията, . Имах цистит и ешерихя коли во урината така че няма да почваме изопщо, пия антибиотик за бактерията и на доктора не му се рискува преди да се излекувам, каза че щом я имам във пикочния мехур , има я и вагинално така че.... :(
 Успех на всичките, а аз надявам се да ме има във инсеминации март-април  :)
*
« Отговор #494 -: Февруари 20, 2008, 20:10:45 pm »
Хайде, Билянке, оздравявай и скоро пак да се "видим" тук!
Глори, Магичка, бисерче, имате от мен едни силно стиснати палци.

*

elma

• 1289
« Отговор #495 -: Февруари 21, 2008, 08:48:26 am »
Я стига - една биричка най-много да направи резултата по-весел!  :lol:
Няма страшно!
Почвам всяка вечер тогава :wink: :D За по-веселия резултат не знам, но мен със сигурност ще ме развесели :D

biserche, а иначе и аз досега не съм спазвала ограничения да си призная, а съм пила 4 пъти Клостилбегит, но без инсеминация. Сега с процедурата ми се искаше да бъда по-стриктна :D :D :D А чашката винце вечер подкрепям с две ръце! :D

Biljana, скорошно излекуване yahoo_17 :crossfingers: Ще бъдем заедно в "инсеминации март-април" :D

Късмет на чакащите резултати от тестчета!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #496 -: Февруари 21, 2008, 19:57:26 pm »
Момичета естествено теста е  :bfn: , както и очаквах. Но, карай да върви. 1 месец почивка и почваме с инвитрото.

« Отговор #497 -: Февруари 21, 2008, 21:18:23 pm »
При мен лелката започва да розовее и до утре ще "цъфне в пълната си червенина"  :lol:
Хич не ми пука, подала съм документи за ин-витро, може докато отпуснат лекарства да пробвам още едно инсе, но доки ще каже.
Уви не мога да ви обнадеждя, но мисля, че всичко е индивидуално и ако при мен не е станало, не значи че и при вас няма, така че ви  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пожелавам ви само успешни процедури и мнооооого  :bfp:
 :bighug:
*
« Отговор #498 -: Февруари 21, 2008, 21:23:13 pm »
Момичета, никакво отчаяние, докато не ви дойде М.

« Отговор #499 -: Февруари 21, 2008, 21:50:08 pm »
То не е отчаяние, а жив реализъм в действие  :lol: