0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #460 -: Февруари 18, 2008, 12:36:41 pm »
Тити,33 е христовата възраст и може да ти е успешна,поне при мен беше така,навърших 33 и след инсеминация забременях,а сега си гледам сладура.Я,не се отчайвай,33 е чудна въздраст.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #461 -: Февруари 18, 2008, 13:10:44 pm »
Момичета, ако евентуално съм забременяла, възможно ли е да ми избият пъпки като пред цикъл? Пети ден вече гърдите ще се пръснат, но от вчера съм избила яко. Остават ми 4 дни до теста, а ме е страх да го направя. С тия пъпки сега си мисля, че пак ще видя само една черта и ...

« Отговор #462 -: Февруари 18, 2008, 13:14:29 pm »
една приятелка от тук точно преди теста имаше пъпка и се беше побъркала...Беше си положителен, така че пъпките не са признак за неуспех :)
« Отговор #463 -: Февруари 18, 2008, 13:29:53 pm »
Ми аз като имам болки в корема, само отвреме-навреме? Имах и 3 пъпчици, а ми се гади ужасно от 1 седмица, днес по-малко??? И ме боли глава и ми се спи? Това са ми обичайните ПМС /без гаденето и сънливостта/?
На 20-ти най-рано мога да правя тест /14-ти ден от инсе-то/.
« Отговор #464 -: Февруари 18, 2008, 21:10:09 pm »
Момичета, ако евентуално съм забременяла, възможно ли е да ми избият пъпки като пред цикъл? Пети ден вече гърдите ще се пръснат, но от вчера съм избила яко. Остават ми 4 дни до теста, а ме е страх да го направя. С тия пъпки сега си мисля, че пак ще видя само една черта и ...
Магичка, на кой ден от инсето ще правиш тест? Броиш ли деня, в който ти е правено инсе-то? И на мен гърдите ми са леко болезнени, но това е нормално за мен преди МЦ.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #465 -: Февруари 19, 2008, 10:44:32 am »
Бисерче, хайде чакаме с нетърпение положителни резултати утре! ;)

Стискам палци и успех на останалите чакащи !
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #466 -: Февруари 19, 2008, 10:52:52 am »
Успех на момичетатазапочващи сега, стискам плаци всичко да е наред.
Ади, не сме правили генетични или имунологични....
Не ми се чака, не ми се губи време, лятото почивах да минат 3 месеца след абразиото, след това почивах след като образувах киста след една от стимулациите...НЕ ми се чака.. няма за кога. След 3 месеца ставам на 33 години..за кога.....
мила Тити тези имунологични и генетични изследвания си ги правиш за един ден,резултат излиза най-късно до един месец.Но ти и твоя лекар ще прецените ,кое е най-добро за теб. :DСлед 6 инсеминации,лично аз бих пристъпила към ин-витро.
Каквото е да решите,желая ти успех миличка,зная че ще успееш. :DАз съм на 32.немисля че е фатална тази възрат,но наистина няма време за губене.И аз поради тази причина пристъпих към ин-витро. :D
 :bighug:
« Отговор #467 -: Февруари 19, 2008, 11:04:05 am »
Снощи седнахме с мойто момче и направихме разбор на ситуацията.  Ние се местим в съседната тема за инвитрото.....Осевен ако Владимиров не каже нещо друго..
Успех на останалите :)
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #468 -: Февруари 19, 2008, 11:06:38 am »
Тити, искам да знаеш, а и предполагам знаеш :D, че ти стискам силно палци, каквото и да решите!!!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #469 -: Февруари 19, 2008, 11:40:03 am »
бисерче, на 07.02 ми беше инсето и така както аз го смятам 14-тия ден е 21.02. Гърдите си  ме болят подобаващо, но пък иначе нищо по-различно не усещам.
« Последна редакция: Февруари 19, 2008, 12:03:57 pm от maggi4ka »

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #470 -: Февруари 19, 2008, 12:13:30 pm »
Момичета здравейте! Вчера мина и моето инсе. сега нещо ме боли корема, предполагам, че е нормално. Днес е реинсеминацията. И се присъединявам към нечакащите.
Бисерче, чакам да се похвалиш, за да ми вдъхнеш надежда.
Магичка - стискам ти палци.
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #471 -: Февруари 19, 2008, 15:11:53 pm »
Пак се сетих нещо! Съжалявам, че съм досадната питанка, ама ми е за първи път и се надявам да не ми се сърдите много. От три дни меря температура. На 17.02 беше 37.2, на 18.02 - 36.9, а тази сутрин 37.1. Принципно днес трябваше да ми дойде лелката, но инсето беше на 17 ден от цикъла, тъй че я упозабавихме малко. Преди кат мерех сутрин преди цикъл спадаше до 35.8-36.0. Сега възможно ли е да е толкоз висока от дуфастона дето го гълтам или мога все пак да се надявам на нещо. Щот все пак докато пия дуфастон няма как да ми дойде, нали?

*

elma

• 1289
« Отговор #472 -: Февруари 19, 2008, 15:24:57 pm »
maggi4ka, това че температурата ти е висока е добре. Естествено, че има на какво да се надяваш. По принцип и дуфастона може да даде отражение върху температурата (поне при мен е така - независимо, че не е имало ову, когато пия дуфастон температурата се повишава). А ти докога трябва да пиеш дуфастона? Принципно не би трябвало да ти дойде докато приемаш дуфастон, въпреки че на мен и това ми се е случвало :D :oops:

biserche, eagle
Стискам ви много палци, да се похвалите скоро с положителни резултати!
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #473 -: Февруари 19, 2008, 15:34:14 pm »
Още 2 дни. На 21.02 трябва да направя теста.

*

elma

• 1289
« Отговор #474 -: Февруари 19, 2008, 15:38:57 pm »
Още 2 дни. На 21.02 трябва да направя теста.
Още мъничко търпение значи :) Дано да видиш  :bfp:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #475 -: Февруари 19, 2008, 19:36:29 pm »
maggi4ka, и моето инсе беше на 07.02 и също на 21-ви ще правя тест. БТ не меря и гледам много-много да не мисля, не че ми се удава много. Желая ти успех на 21.02, както и на всички момичета, които чакат.
« Последна редакция: Февруари 19, 2008, 19:38:53 pm от Glory »
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #476 -: Февруари 19, 2008, 19:45:46 pm »
Глори ти къде прави инсето. Имаш ли някакви признаци или е прекалено рано?

*
« Отговор #477 -: Февруари 19, 2008, 19:51:42 pm »
Инсето правих при доктор Владимиров. Имам ПМС (придърпват ме яйчниците) и зърната на гърдите ми са болезнени, но не зная дали това са симптоми за  :bfp: или за това, че идва време да ме навести лелката. Така или иначе след няколко дена ще стане ясно.
*
« Отговор #478 -: Февруари 19, 2008, 19:54:37 pm »
Момичета здравейте! Вчера мина и моето инсе. сега нещо ме боли корема, предполагам, че е нормално. Днес е реинсеминацията. И се присъединявам към нечакащите.
Бисерче, чакам да се похвалиш, за да ми вдъхнеш надежда.
Магичка - стискам ти палци.
Стискам палци eagle  :crossfingers: :crossfingers:, и при мен първите няколко дни ме понаболяваше слабо , но сега вече на 5-ия ден усещам само леко тежест. И дните до теста минават толкова бавно....
Maggi4ka, Glory, biserche, чакаме само хубави новини от вас    :bighug:
« Отговор #479 -: Февруари 19, 2008, 20:56:06 pm »
Еех, момичета, благодаря ви за подкрепата и за многото стиснати палци. Аз не съм сигурна, че утре ще си направя тест, защото пия дуфастон и доки каза, че няма смисъл да правя тест преди 17-ти ден от инсето, което за мен означава 24.02.
Много ми се иска да мога да ви вдъхна надежда, но и аз самата още не знам какво става. Имам някои ПМС, но временно - придърпвания в корема, пъпчици,болезнени гърди, но имам и гадене, сънливост и липса на апетит /нехарактерни за мен преди МЦ/ - нещата са противоречиви и няма гаранция за нищо, кротичко си продължавам чакането.
Магичка, Глори, на вас гади ли ви се от дуфастон?
Обаче ако аз утре пропусна да си направя тест, вие двете може да ме изпреварите с добрите новини на 21-ви  :blowingdust: :blowingdust2:
Игълче, не го мисли, поне 10 дни,после става все по-трудно, но се "устисква"  :balk_56:
Минесотке ти как си?
 :balk_21: от мен и много късмет с процедурите!!!