0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #440 -: Февруари 14, 2008, 12:48:37 pm »
... Още е рано за тестове, а и след инсеминацията някак си не съм настроена да "търся" симптоми за бременност, а по-скоро опитвам да намеря нормално обяснение за състоянието си.  

Biserche, не искам да ти давам някакви нереални обяснения, или да те успокоявам, само ще предположа нещо:
На мен ми се случи нещо подобно след първия неуспех. Бях адски напрегната и когато вече знаех, че всичко е загубено, когато напрежението ми спадна рязко, по същия начин изпаднах в безпаметно състояние, само че за мой късмет в къщи в леглото.

Опитай да си наложиш спокойствие. И все пак се консултирай с док.

И още нещо: на моя позната, която вече има момиченце на 4 месеца, док й беше казал, че след 7мия ден след трансфер, може да усети гадене като признак за имплантация. Тя беше с икси обаче, но едва ли разликата е съществена.
Така че дано има и такива неща като ранни признаци! Пожелавам ти го!
« Отговор #441 -: Февруари 14, 2008, 13:31:41 pm »
Ази, благодаря. Днес повторих пиенето на двата хормона и разбрах, че наистина се дължи на съвместното им действие. Док ми смени утрогестана с дуфастон. Утре ще видя как ще съм - как се комбинира дуфастон с Ел-тироксин. Номера е, че само сутрин ги комбинирам, вечер нищо ми няма, защото пия само утрогестан или от днес-дуфастон, без Ел-тироксин-а.
Иначе въобще не съм напрегната, нито се навивам за нещо, даже напротив, мисля за хиляда други неща и нямам намерение да превръщам останалите 7-10 дни в кошмар от очакване. Странно спокойна съм даже, досега не ми се е случвало такова "олимпийско спокойствие" и липса на интерес към резултата. Можеби заради дупката, в която бях, сега ми липсва онзи оптимизъм, който е характерен за мен. Преди инсето се чудех дали въобще има смисъл, мислех, че като мине то, отново ще се "вдъхновя" и заредя с оптимизъм, но не стана. Бях прекалено отчаяна и още ми държи явно.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #442 -: Февруари 15, 2008, 10:19:43 am »
biserche само така - това е правилното поведение.
Аз също съм странно спокойна, въпреки че до 2-3 дена ще мине и моето инсе, не съм заредена с големи очаквания, опитвам се да бъда реалист, че ако е писано да стане, то ще стане, ако ли не, няма да превръщам това в трагедия, защото от опит знам, че това не помага, напротив - разбивам си нервната система, развалям си взаимоотношенията с близкия човек, губя желание за каквото и да е. Обещах си вече да не плача, да не се самосъжалявам, нито да обвинявам целия свят, че е несправедлив към мен - време е да разбера, че има за какво да съм благодарна на Господ и че ако вярвам в доброто и красивото и посрещам деня с усмивка, може би един ден чудото ще стане.

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #443 -: Февруари 15, 2008, 10:26:25 am »
Ей момичета чета ви и ви стискам мн мн палци!
Искрено ви пожелавам мн скоро да има положителни резултати и да напалните темичката.
Успех ;)

« Отговор #444 -: Февруари 15, 2008, 10:35:34 am »
Минесота а какво стана с теб? Нали 15 ти беше ден за теста? Ти каза че не е станало, обаче аз честно казано не разбрах въз основа на какво реши така ?
А иначе аз си чакам..чакам... понеделник е далече....
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #445 -: Февруари 15, 2008, 11:27:19 am »
Здравей Тити ами аз правих тест на 14-ти ден след инсето и беше отрицателен а иначе чакам днес да ме посети лелката, но тъй като четох че от утрогестана закъснявало та общо взето тези дни си чакам!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #446 -: Февруари 15, 2008, 14:24:09 pm »
Здравейте, момичета!

Най-после и аз се класирах за преглед след дългото чакане и невероятния ми цикъл от 48 дни.......
Накратко: утре започвам стимулация с Клостилбегит 2х1т./ден, на 25.02 съм отново на преглед.

На всички, които не сполучиха този път искам да пожелая повече късмет следващия път, не се предавайте, трябва да сме силни и да продължим, знаем за какво се борим, а борбата си струва!!!

На всички чакащи резултати стискам палци за  :bfp:  :)
« Отговор #447 -: Февруари 15, 2008, 16:22:51 pm »
тъй като не издържах на напрежението отидох до кандиларов и теста ми е отрицателен. стойностите са ми 0.138
от тук натам незнам какво да правя...това ми е  по принцип 6 то инсе....незнам на къде да поема.....
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #448 -: Февруари 15, 2008, 18:13:06 pm »
Напред Тити...само напред.
И за миг не си помисляй да поглеждаш колко болка си оставила зад себе си...

Понякога се чудя...дали ме боли повече заради мен самата или заради хилядите хора с незбъднати мечти като моите.И мисля, че с моите болки,терзания, депресии и състояния се справям по-лесно и по-добре а повече изживявам мъката на хората около мен.

Сещам се за нещо (може и да е малко глупаво:)...вероятно и на слънцето му е писнало да изгрява милиони години всяка сутрин...обаче...не ни е изоставило и си ни подарява дните.Утре ще изгрее пак и после пак и пак...Това трябва да правим и ние...пак и пак докато успеем и гушнем едни малки човечета.
Не се отчайвай.
« Последна редакция: Февруари 15, 2008, 18:15:09 pm от Lisko »
*
« Отговор #449 -: Февруари 15, 2008, 18:22:28 pm »
 Здравейте и от мен, днес мина първото ми инсе. Фоликула не се беше пукнал и в неделя ще ходя да го видим. И такаа и аз се включвам в голямото чакане, като гледам календара     резултатът ще е налице в края на февруари и началото на март.
 тити, minesota горе главите, ще успеем всички един ден рано или късно. Elma, стискам палци за успешно протичане на стимулацията!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #450 -: Февруари 15, 2008, 19:17:56 pm »
Леко чакане на резултата Тинам и най-вече успех на финала:)

Да се "похваля" сега и аз:)
Днес ми беше първия декапептил а от утре пурегон и декапепти сутрин и пурегон вечер и в понеделник съм на първиа си преглед.
Момичетата от Варна..., моля ви, кажете ми къде ходите да ви слагат инжекциите в събота и неделя (освен ако не си ги слагате сами).Лабораториа?Клиника?Болница?Ясно ми е, че ще ми е платено но незная къде:)
« Отговор #451 -: Февруари 15, 2008, 21:45:57 pm »
Благодаря ти Игълче, стискам ти палци да мине добре инсето!!!
Естествено, че няма да се отчайваме и предаваме.
После да дадеш отчет тук, ще чакам  :lol:.
И за теб Тинам имам мнооооого :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: /два на ръцете и два на краката/ :lol:
Минесотке, няма ли все пак да си направиш утре едно тестче, пък дано да се окаже различен от предишния и покаже +. Имам приятелка, на която чак в 3-ти месец теста и отчете +, така че има надежда.
Лиско, уви не мога да ти помогна за съботно-неделните инжекции, но ти пожелавам в месеца на "мама" да се поздравим  с успех.
Тити, ДРЪЖ СЕ, има и ин-витро все пак, може да се наложи "тежката артилерия", но важното е да гушнеш и ти поне едно палаво :babyflips:
Елма, успех в :00001754:
Пожелавам ви  да изкарате едни приятни и спокойни почивни дни в прегръдките на любим човек!!! Децата са плод на любовта, не го забравяйте :cuddle: !
:bighug: и :balk_21: от мен.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #452 -: Февруари 15, 2008, 22:02:14 pm »
тити....почини малко и продължавай с борбата!!!!
По принцип 6 инсеминации нр са малко.....
Направихте ли всички необходими изследвания????,имунологични генетични???
« Отговор #453 -: Февруари 16, 2008, 11:26:51 am »
Мацки , вчера мина и моето инсе на спукан фоликул. Направих само един доминантен с меногон по 1 ампула от 3-13 ден. Сега започна дългото чакане...
Успех на всички чакащи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #454 -: Февруари 16, 2008, 11:41:53 am »
 Благодаря ви момичета  :bighug:, вчера бях много спокойна, но днес започна да ме обзема една паника - дали ще се спука днес фоликула и ако не се е спукал утре какво ще правим. Изобщо хиляди въпроси... Въпреки, че шансовете са малки /все пак е първо нестимулирано инсе/ имам някакви надежди ..
« Отговор #455 -: Февруари 16, 2008, 12:54:36 pm »
Спокойствие трябва сега момичета - tinam, nelinka, спрете да го мислите!  :crossfingers: :crossfingers:
Тинам, ако се наложи, може да ти направят ре-инсе, в случая е важно как са онези /гонещите/ и колко са, а дали е със или без стимулация при теб- нали има узряло фоликулче, значи ти си се "постарала"  :lol:
Елма и на теб ти  :crossfingers:
Минесотке, направи ли си нов тест, пробвай с уринен, не си харчи парите по кръвни?
На мен ми остават 4-5 дни до тест /14-15 ден след инсето/, доки каза да направя тест чак на 24.02, така че може и повечко да почакам, ще реша.
Не съм изнервена,имам куп други задачи и особено да ви "следя изкъсичко" и да ви подкрепям /ако мога/  :lol:
 :goodluck:
И да се отчитате редовно сладури, че нямам търпение някой да ни зарадва!
*
« Отговор #456 -: Февруари 17, 2008, 19:26:11 pm »
Хайде, момичета, крайно време е за хубави новини! Аз чакам да ме зарадвате и междувременно  :crossfingers:

« Отговор #457 -: Февруари 17, 2008, 21:04:41 pm »
Днеска 17.02 към 15 часа ми дойде М .
Доктора каза да отида на трети ден, аз досега деня в който ми идва го считах за 1-ви ден и следователно трети ден се пада 19.02
 Как Вие броите дните?
 Колко дни е стимулацията ?
 Имахте ли некои странични ефекти от стимулацията?
 Имах цистит и незнам дали ще започнеме този цикъл  :( но ако все пак започнеме ще ми е първо инсе и първа стимулация така че ще съм ви много благодарна ако споделите.

*
« Отговор #458 -: Февруари 17, 2008, 23:08:05 pm »
 Здравейте, момичета, днес за мен беше хубав ден :) Док каза, че фоликула се е спукал вчера. Направо подскочих от радост, толкова притеснения му хвърлих в събота. Сега се надявам опашатковците да са издържали до момента на ову. Казаха ми, че инсето са го направили с 8млн и 67% подвижност. Как ви се струва :ask:, сега се ровя из нета да видя какво ще намеря по този въпрос.
 Biljana правилно броиш, 19-ти ти е трети ден. За странични ефекти от стимулацията не мога да помогна, моето инсе беше без, но ако не се получи док. ми препоръча стимулация от 5-ти до 9-ти ден, т. е 5 дни с клостил при следващото инсе.
« Отговор #459 -: Февруари 18, 2008, 11:15:34 am »
Успех на момичетатазапочващи сега, стискам плаци всичко да е наред.
Ади, не сме правили генетични или имунологични....
Не ми се чака, не ми се губи време, лятото почивах да минат 3 месеца след абразиото, след това почивах след като образувах киста след една от стимулациите...НЕ ми се чака.. няма за кога. След 3 месеца ставам на 33 години..за кога.....