0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Благодаря ти, Ади. Значи 10 000 единици за около две седмици. Нали така? Ама сега като се замисля, миналия месец си направих тест 9 дни след инсето, т.е. 10 след прегнила. Тестът беше отрицателен. Ох, много ми тежи това чакане.
така е :D,след около 2 седмици можеш да направиш тест.
напълно те разбирам колко е натоварващо това чакане!вече минах по този път. :D
Стискам ти палци,теста да е положителен!!! :D
Здравейте преди малко се прибрах от клиниката.....
направихме инсето ама фоликула не се беше спукал та доки опита с ръце ама и така не успя.....и сега ме наболява малко. В четвъртък съм пак там да видим дали се е спукал и ако се наложи ще правим ре-инсе....
УФФ не че миналия път като се беше спукал успяхме ама сега е още по-отчайващо....

Давай бързо коремни преси, те помагали много за спукването на фоликулите и  :crossfingers: скоро да се похвалиш!!!
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Ади, сърдечно ти благодаря за светкавичните отговори и за подкрепата. За чакането, ще чакаме. Дано този път всички успеем! :bfp:
Момичета няма да се скапвате, Аида, Минесота, нали и аз вървя по "вашите стъпки". Чакането си е чакане, опитайте да не влагате много емоции и си намерете "отвличащо мислите" забавление или работа- в краен случай, но помага. Пък дано се изненадате с най-неочакваното  :bfp1:
Сега съм в процес на "мътене" на яйчица  :a_hen_01: и дано скоро да узреят  :egg: :egg: :egg: ,че инсето в понеделник да има смисъл.
Надявам се и вие да ме подкрепяте от понеделник нататък, аз също имам нужда от вас и хубавото ви настроение  :balk_46:
Пожелавам ви много радост и да уцелите  :strike:  :D
*

Rib4o

• 211
Надявам се и вие да ме подкрепяте от понеделник нататък, :strike:

Бисерче, с теб сме още отсега. Ще стискаме яко палци в понеделник, а после ще чакаме заедно само положителни резултати.
*

Rib4o

• 211
Бисерче, с теб сме още отсега. Ще стискаме яко палци в понеделник, а после ще чакаме заедно само положителни резултати.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Елма и аз мила реших да не бързам с дуфастона пък ще видим до кога ще издържа.Дано скоро и ние с теб започнем с процедурата.Погледнах ти графиката. Аз също имам зацапване по средата на цикъла но незнам на какво се дължи това .Сигурна съм че не е от овуто.Случва ми се няколко цикъла подред около 15-16 ден от М. а гледам че и ти го имаш .От какво може да е?

nelinka, при мен това зацапване май се дължи на нисък прогестерон, който си остава нискък поради липсата на ову. Питала съм няколко пъти - всеки път отговорът е "ами...хормонално нарушение"...следва мълчание...и от двете страни. В редките случаи, когато имам ову (говоря за преди година май беше последния цикъл с ову) зацапване нямам. Друг път пък обикновено зацапването започва по средата на цикъла, но продължава чак до М. Този цикъл за първи път изчезна, аз много се изненадах от този факт. А миналата седмица пък така ме болеше един ден кръста и корема, че едва ставах от стола, изобщо не можех да ходя...Бях повече от сигурна, че на следващия ден ще ми дойде...да, ама не...оказа се, че за толкова години не съм успяла да опозная тялото си и успява все още да ме изненада...А графиката ми...мани, мани...чудя се вече защо изобщо се измъчвам толкова време да меря температура, при положение, че като закове на 36,4-36,5 няма мърдане...Даже вчера направих тест, отрицателен естествено, но си позволих да помечтая 5 минутки :D

Успех, момичета! :crossfingers: :bighug:
*
благодаря ви момичета, за искрената подкрепа и сила, която ми давате.
Толкова е трудно...мъжа ми е спокоен и той може да се 'изключи' за 14 дни. Даже би приел 'мъжки' неуспеха. Приятелите и роднините не знаят. толкова ми липсва подкрепата поне на майка ми....но ако й кажа ще се побърка от притеснение.

Иначе за Прегнила да кажа и аз. Биха ми 10 000. Ами 3 дена след инжекцията теста за бременност показва 2 хубави чертички. Ех мечта. Аз от любопитство, ама се крия от мъжа ми , че ще ми се кара :) Веднага си помислих че метода Прегнил може да бъде използван с користни цели, от лоши жени, за симулиране на бременност :) Много филми гледам.

прегръщам ви :bighug:
*

Rib4o

• 211
Аида, при мен седми ден след Прегнил-а /10 000 единици/ чертичките продължават да са си две. Ох, дано след 14 дни да продължаваме да виждаме толкова! Ади каза, че за около две седмици трябва да се "изчистим" от инжекцията и да очакваме реални резултати. Знам, че не е редно да правя тестове толкова рано, ама е толкова хубаво да ги виждам тези две чертички. Е, разбира се, че живея с реалната представа от какво са, но :blowingdust: искрено се надявам да не изчезнат и след спиране действието на инжекцията.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Пожелавам ти 2-те чертички да си останат....и през следващите 9 м:-))))Стискам палци
*

Rib4o

• 211
Dragica, много ти благодаря. И нали сме разбрали? Тази е нашата година! Разполагаме с 11 месеца до декември да се запишем в отбора на успелите! :bfp1: :bori_007: :bori_002:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
здравейте :) слава богу и в нашата темичка има приповдигнато настроение ;)
аз да ви кажа , понеже цяла нощ не мигнах от мисли и не мога да рзбера ако утре като отида на прегледа и фоликула се е спукал вече тогава ли се прави ре-инсе или пък не трябва да се е спукал......?
Май мн тъпи въпроси задавам, но незнам сега за какво да се моля за спукан или не спукан :)ох ще полудея вече.....
*
minesota, аз имах абсолютно същите тревоги за фоликулите.
Според мен по-добре е да са се спукали. Ако е станало преди повече от 24 часа от ре-инсето, тогава да се молим да са се оплодили от материала от първото инсе.
Ако се спукат малко преди ре-инсето още по-добре.
На мен на инсето д-р Владимиров ми каза "овулацията е настъпила преди няколко часа". И аз се зарадвах. Но как точно разбира...той си знае.

При всички положения, ще уцелите момента. Въпроса е зачеването да стане.
Егати чакането,егати зора е...
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Ей и аз ходя при Владимиров :)
е утре след прегледа ще пиша, какво е станало....
да се надяваме , че каквото и да се случи ще е положително...
*
Здравейте момичета :DДнес след обяд ще ходя в клиниката да видя фолекулите как са и ще има ли шанс този месец за инсе.Стискайте ми палци сиииииииииилно.После ще пиша как е минало.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Стискаме и се похвали после ;)
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
dgina , ние не сме спирали да стискаме палци.Хайде после разказвай как е минало и кво е положението;-)Късмет
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
dgina , ние не сме спирали да стискаме палци.Хайде после разказвай как е минало и кво е положението;-)Късмет
*

Rib4o

• 211
Здравейте момичета :DДнес след обяд ще ходя в клиниката да видя фолекулите как са и ще има ли шанс този месец за инсе.Стискайте ми палци сиииииииииилно.После ще пиша как е минало.

dgina, стискаме палци и чакаме добри новини!
Благодаря ти Елма. На мен също ми казват че най- вероятно е хормонален проблем ,но аз се бях притеснила защото знам че може да е от много неща.Аз също имам почти постоянно предменструални симптоми но М. не идва.
Успех на всички чакащи!