0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Здравейте момичета и на мен днес не ми провървя,оказасе че стимулацията не ми е повлияла имам само един фоликул.Бях толкова разочарована , че дори не попитах нито колко е голям нито за лигавицата. Направо ми идва да се гръмна миналия месец без стимулация си имах един.......как е възможно след клостила да няма никакъв ефект....както и да е в Понеделник съм на преглед и може би инсе същия ден, но аз вече си мисля че ще е без резултат. Миналото инсе на ЕЦ с един фоликул беше неуспешно,какво да очаквам сега.............
Уф лошо почва темата .......нямаше ме 2 дена и лоши новини.
Минесота- един фоликул един....защо си се оклюмала? надежда винаги има :)
Dragica- съжалявам миличка...
*
Минесота, не се отчайвай! Един е все пак по-добре от нито един. Дано да имаш късмет!

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Мила Минесота,не се отчайвай! Твоето единствено фоликулче се нуждае от твоят позитивизъм! Мисли си, че всичко ще е ОК и скоро същото това единствено фоликулче ще се претвори в твоето бъдещо бебче! Не се отдавай на отчаянието, а вярвай!Силата на вярата прави чудеса! Имаш силно     :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Здравейте, момичета! Днес мина моето трето инсе и бързам да докладвам. Образувах само един фоликул, въпреки Клостил-а /и без стимулация си образувам толкова/. Поставиха ми Прегнил /10 000/ вчера в 7 часа сутринта. Исето беше днес в 14 часа. Фоликулът се беше спукал, което малко ме окуражи. Предишните две инсеминации бяха на неспукан фоликул. Доколкото прочетох из нет-а, яйцеклетката може да бъде оплодена 24 часа след овулация. Според някои източници е възможно забременяване дори и на втория ден. Дали този път се е получило?
AIDA, тити, stanley_78, blue_sky, minesota, стискам палци за положителни тестове. Горе главите! Всички ще успеем.
Dragica, вярвам, че в понеделник след прегледа при д-р Кацаров ще ни зарадваш с добри новини и съсвсем скоро ще видиш двете чертички!  :bighug: :bighug: :bighug:
Момичета, незнам още със сигурност дали инсето е успешно или не, защото днес ми е деня на "неочакваната" менструация. Преди малко имах леко зацапване, но не и кръв, лошото е че от 4 дни всички признаци дори и за цикъл изчезнаха. Вече си обясних защо ме боляха гърдите и ядях странни неща, от влиянието на прегнила. Въпросът ми е може ли веднага следващия месец да пробвам пак или има някаква пречка ? :oops: Изчаква ли се малко?
Стенли, дано не ти се наложи следващ път. Мисля няма проблем, но "нашият" доктор лично мен ме посъветва 2-3 месеца почивка. Е, аз не издържах - прескочихме само един цикъл и започнахме отначало. Така че мисля няма проблем изобщо.
Късмет и дано вече да си много, много щастлива :lol:
*
stanley_78  - чакаме да се похвалиш и  :crossfingers:
*
Gea, стискам палци за високо ЧХГ.  :goodluck:
Моето инсе мина, но без успех. Сега се готвя за ИКСИ през март.

*
Здравейте мили момичета,отново се записвам в групата на чакащите на  :bfp:
Днес ми направиха трето инсе на ЕЦ и съм наистина обнадеждена, защото за първи път ми сложиха обработения материал / 30 мил.ед./при спукан фоликул  :crossfingers:
Пожелавам на всички чакащи успех и много  :bfp: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 preggo

:bighug:
*
didre, и на теб успех!  :wink:

*
момичета, боли ли инжекцийката прегнил?
утре ще ми бият 10 000 ед.
понеделник инсето
толкова съм уверена, вярвам че ще съм от тези които ще затворим темата с успех  :D
*
AIDA няма страшно, това е обикновена малко болезнена мускулна инжекция.
Важното е да си спокойна,позитивно настроена и инсето ти да е успешно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Стискам ти палци за понеделник !   :bighug:
Абе Стенли нещо се потопи.Аааааааа дано е за хубаво :lol:
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
AIDA, можеш да бъдеш съвсем спокойна за Прегнил-а. Мен изобщо не ме боля. По принцип съм голяма глезла и припадам, когато видя спринцовка, но при тази инжекция нищо не усетих. Стискам палци в понеделник и горещо ти пожелевам успех. didre, миличка! Аз също като теб съм обнадеждена, защото и при мен третото инсе този петък /25.01./ за първи път беше на спукан фоликул. Дано този път да се зарадваме на положителни тестове и здрави бебчета. minesota, не бива да се отчайваш! Аз също образувам само един фоликул. Дано в него се крие най-здравата яйцеклетка и скоро да се поздравим с успех. тити, този път ще е успешен. Сигурна съм. stanley_78, какво става с теб? Чакаме добри новини! asi73, blue_sky, успех в процедурите! Dragica, каквото и да ти предстои оттук нататък, пожелавам ти в най-скоро време да видиш :bfp: и да прегърнеш  :bori_007: :bori_004:! Mari_Pz, целуни твоето малко слънчице по петичката от мен. Бъдете много, ама много, щастливи заедно!
Момичета, дано не пропуснах някого! Пожелавам на всички много късмет и успех! Прегръщам ви и ви благодаря за подкрепата!
*
blue_sky, Gea благодаря ви момичета за топлата подкрепа  :bighug:

:blowingdust2: :blowingdust:
Здравейте, момичета!
Според вас удачно ли е да се прави инсеминация при наличие на анти-спермални антитела в семенната плазама!
Предварително благодаря на всички, които ще отговорят на въпроса ми?
*
rumka, аз мисля че точно с инсеминация могат да бъдат преодоляни антителата, защото спермата се обработва. За по-сигурно, защо не попиташ д-р Мели, в под-форума "Мъжки стерилитет"..има тема "...ембринолога отговаря".

Благодаря на всички за подкрепата. Утре е денят.
Обаче, малко ми е тъпо. Днес след прегнила не усетих ама абсолютно нищо. Все едно не са ми били инжекция. Не трябва ли да усетя някакво 'раздвижване'?! А в събота ме наболяваше ниско долу. Та си мисля че фоликулите са се спукали в събота вечерта...и до  утре няма да са годни вече.
Може и да греша, много ги смятам нещата...
Стискайте ми палци.
*
AIDA пожелавам ти наистина да усетиш размърдване след няколко месеца, като стане бебока в понеделник  :crossfingers: :crossfingers: preggo

:blowingdust: :blowingdust2:
 Здравейте момичета, днес се включвам при вас, защото ми предстои първо стимулирано ИНСЕ след една седмица. Утре съм при доки, за да види яйчицата. Малко съм обезнадеждена, много време се борим и май се поуморих, но ще пробваме ...
AIDA и аз ти пожелавам успех и да се похвалиш после с положителен тест!!! Все пак можете да започнете да пиете витамини заради мъжкият фактор,ние не сме ги спирали от 3 години и ефекта е добър.