Мисля, че няма нужда от нова тема, тъй като аз лекувам потисната менструация с хомеопатия. Но не си назначавам сама лекарствата, нито ги купувам от аптеката. Макар че се опитах и така - с фоликулин и лутеин за 2,3 месеца, но не стана,
Въпреки че бях леко скептична, но все пак любопитна и вярвах, че не може да няма начин, отидох при хомеопат, който след обстойно изследване и запознаване с моя случай, който никак не е лек и потиснатата менструация не е от 1, 2 години, а от поне 5, се убедих, че ако действително попаднеш на точния лекар, който знае какво прави и как да го прави, ИМА ЕФЕКТ. За мое голямо учудване също, но системата проработи наистина.
Преди това се налагаше да пия хормони, докато в един момент, не можеше да предизвикам менструация дори и с прогестерон. Нещата все повече се усложняваха и се налагаше да пия и други хормонални препарати. Но се питах до кога така?
Оказа се, че може да бъде и друго, че има и друг начин, много по-естествен и физиологично щадящ. При мен проработи, напълно реално е и при друг да е случи.
Лекарят при когото ходя се занимава с класическа хомеопатия и работи в Асеновград. Ако някой желае да дам координати, може да ми пише на лични съобщения.
Това не е рекламен пост, а просто искам да кажа, че има начин.