Ох момичета стига отчаяние моля ви - горе главите. Знам че е трудно ама моля ви като чета и аз почвам да се отчаивам и чак ми се доплаква. Хайде този и другия месец да е щастлив за всички ни . Аз имам време докато почна с нетърпението , чакам лелката около 30 , ама няма да и се разсардя ако не доиде и сам . Желая го на всики най-искрено.Хаиде че стано много съ :oops:лзливо
Роди, малко ще те разочаровам и доразстроя.Трябва да свикнеш с това.Този сайт и форум е пълен със сълзи за съжаление и сме се събрали да си плачем заедно
.Има повече сълзи отколкото усмивки. Както може би ще видиш всички теми във форума са разтройващи и по имената си- Стерилитет, Хормонални проблеми, Осиновяване, Усложнения при бременност, Неизяснени причини за стерилитет, Емоционални проблеми. Има само две по-весели теми-На кафе и халба бира и Дългоочакваната бременност.
Сега ти ме натъжаваш например защото си тъжна, но аз ще те подкрепя а не упреквам че натъжаваш и мене.
Всяка от нас иска по-весело място като в БГ мама например, където да пишем за маймунджулъците на бебетата си, нооо засега това е положението.
Сега сигурно ще те разплача вече с това което написах. Не искам да ти е толкова гадно и надявам се да мине бързо това твое състояние.
С тебе сме.Горе главата.