Лелеее, не съм влизала от 2 дни и от 1 час ви чета
.Pukanka, много се радвам че всичко е минало ОК със сондажа,
и всичките процедури по-нататък да са успешни и на финала едно здраво и красиво
.Тъй като и аз планирам икси през тази година, всичко през което минаваш ме вълнува и ако нямаш нищо против ще ти пиша на лични да ми разказваш по-подробно.В нета има много инфо, но друго си е като го научаваш от първоизточника.
DOMI123,незная на колко години си , но ако си над 30, не мисля че е рано за притеснения.Съвета ми е да направите спермограма, а ти си направи цветна снимка.Аз започнах да се притеснявам още след 1-вия месец и след хиляди умолявания, най-накрая, на 4-тия месец, накарах съпруга ми да си направи спермограма и ...беше отчайваща.Директно ни насочиха към ИКСИ.Не искам да те отчайвам,но наистина е по-добре да сте наясно отрано.Успех ти желая!
А моята лелка пак се е запътила стремглаво към мен,очаквам я към 14-15.01, дано пропадне в дън земя някъде по-пътя :lol:Днес не издържах и сутринта си направих тест -
разбира се, знам че е рано, но направо се побърквам като чакам. На всички, които чакат с мен -
biby21, dianka, mpia, Jael (sorry, ако пропускам някоя) им пожелавам да започнат годината с най-прекрасната и щастлива вест!