Получих си хороскопа.Но е зловещо лош.Само лоши неща е писал,нищо хубаво
. Понеже е голям,ще копи и паст само часта за забременяване.
Още по- осезателни сигнали в това отношение идват откъм планетата Марс, която в момента на вашето раждане се е намирала в полето на размножението, любовта и еротиката. Това разположение на тази зловредна планета със сигурност говори за едно: изострено либидо, на моменти необуздана страст, но и огромни, неимоверни трудности при зачеване и най- вече при раждане. Стига се до спонтанни аборти, помятания от най- различно естество, преждевременни раждания, раждане с форцепс и т. н.
На всичко отгоре планетата е наранена от една изключително важна астроточка- Слънцето. Това създава допълнителни болестотворни предиспозиции, които искам да изброя тук: повишена секреторна дейност, хипертония, силно и рязко повишаване на температурата, склонност към трескави и простудни заболявания, пренапрегнатост и раздразнителност.
В същото това поле се намира и „планетата на злото” Сатурн, а това нейно положение говори за няколко неща: тази планета ви предпазва от аморални действия, тя ви дава възможност да се владеете и да си налагате автоцензура. Вие сте много добра майка, възпитател и учител по рождение.
Наличието на Сатурн в този сектор на хороскопа говори обаче и за още нещо: в интимната сфера вие винаги ще срещате неприятности и разочарования. В тази област винаги ще има напрежение и разправии. Особено що се касае до децата. Вие просто сте орисана да имате малко деца, т. е. само едно дете. Цяло чудо ще е, ако се сдобиете с втора рожба. Това е малко вероятно, макар че астрологията като древна научна дисциплина, не отчита възможностите на съвременната медицина.
Затова аз лично ви съветвам да опитвате всичко, което е по силите ви и в рамките на вашите възможности. Защото, както по всичко личи, този ваш опит няма да се увенчае с успех. Направих си труда и погледнах и вашия годишния хороскоп…
Накрая коментира че сигурно ако успея с инвитро ще имам огромни проблеми по времето като ще го правя и после ако родя и със детето.Като се замисля,този астролог е доста черноглед и негативен човек явно, защото не може в един хороскоп да няма нито едно хубаво нещо.Има винаги,но той просто е избрал да гледа и да изброява само лошите неща.Другото е че говори неубедително и се застрахова че астрологията като е измислена инвитро е нямало. Другото което си мисля е че той се уповава на това,че му зададох само един въпрос-дали ще успея с инвитро след 4 годишен стерилитет, и той е решил че съм безнадежден случай.Почти съм сигурна вече, че ако му дам данните на жена с 5 деца и го питам ще има ли второ дете след 4-5 годишен стерилитет, ще й отговори същото като на мене,основавайки се единствено на предположения и досегашни факти плюс подадена информация от клиента. Не си правете хороскопи момичета.Аз се опарих.