Хммм,Пуканка,Танче,много сте съмнителни с този апетит за киселичко.Дано,дано,силно стискаме :crossfingers:за
Пуканка ,кога ще правиш кръвен тест?
Меги,и аз така ,само ядове с :bbt:Показва ми по ниска БТ от вчера ,а теста за ову е +.Ей това на какво прилича?
Утре ще правя кръвен,макар че ще ми е едва около 7ми ден май от овуто.Вечерта ще ви пиша резултата, но мисля че при всички случаи ще е отрицателен, защото е твърде рано даже за него.
Тука искам да питам Денис или който разбира изобщо да обясни следното според неговото виждане.
Според таблиците за ЧХГ ,такова се отчита от 3та седмица от ПРМ. Това по мои сметки означава, че третата седмица е веднага след овулацията, защото нали след нея влизаме в трета седмица от ПРМ. А в същото време навсякъде пише ЧХГ да се изследва от 10-12 ден след овулация, което е вече 4та седмица от ПРМ и е едва няколко дни преди очакваната менструация.Четох цял ден и не мога да го схвана това.Помагайте да го изтълкуваме. Говоря за тази таблица, ПРМ е била на 20.12. Айде ся кажете в коя седмица от ПРМ съм и от кога оже да сегледа ЧХГ според тази таблица.
Седмица от последната-------- Количество на
Менструация---------------------- hCG в mIU/ml
3 ------------------------------------- 5 - 50
4 ------------------------------------- 4 - 426
5 ------------------------------------- 19 - 7,340
6 ------------------------------------- 1,080 - 56,500
7 - 8 --------------------------------- 7,650 - 229,000
9 - 12 ------------------------------- 25,700 - 288,000
13 - 16 ----------------------------- 13,300 - 254,000
17 - 24 ----------------------------- 4,060 - 165,400
25 - 40 ----------------------------- 3,640 - 117,000
А относно уринните тестове и БТ. Ми аз три месеца имам отрицателни уринни тестове,БТ не съм мерила но тези дни я мерих и е 37.4 .Какво значи незнам, но прочетох в една статия, че ако е нямало овулация, температурата не се покачва.Което пък оже би означава че уринните тестове са ме лъгали месец след месец.