0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: в очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #80 -: Януари 04, 2008, 15:48:13 pm »
Натали здравей, отдавна не си писала в тази темичка. Гледам графиката ти и стискам палци да ни се похвалиш този месец /струва ми се че ти закъснява/  :goodluck:
Ах, колко си наблюдателна само... :wink: Така е закъснява ми с 4 дни, но за съжаление съм сигурна, че бременност няма просто, защото този месец беше ановулаторен. И сега заради това въобще не знам кога ще ми дойде, иначе съм с 29-30 дневен цикъл. Затова и не съм писала толкова често този месец, просто не е имало какво да обсъждам.
 Но затова пък ви четях редовно и съм съпреживявала всеки трепет с вас. Молих се с вас, стисках палци, разочаровах се и се радвах като днес за fatalwoman. Общо взето това е при мен. Чакам си лелката с нетърпение за първи път от много години, за да мога да започна следващият цъкъл с нова надежда.
*
« Отговор #81 -: Януари 04, 2008, 16:18:45 pm »
Katia13  не искам да пускам кръвен , страх ме е от резултата   :( Ще продължа да си чакам и продължавам да се надявам  :)

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #82 -: Януари 04, 2008, 16:47:06 pm »
Katia13  не искам да пускам кръвен , страх ме е от резултата   :( Ще продължа да си чакам и продължавам да се надявам  :)
Няма какво да те е страх от резултата. Поне ще си сигурна какво е положението. А сега живееш в някаква несигурност.
*
« Отговор #83 -: Януари 04, 2008, 17:52:30 pm »
fatalwoman, честито миличка. Разказвай какво е чувството да си майка. :cloud9:
« Отговор #84 -: Януари 04, 2008, 18:20:42 pm »
fatalwoman, ЧЕСТИТО! Прекрасно начало на годината за теб! Желая ти спокойни 9 месеца и лека бременност :cloud9: preggo
« Отговор #85 -: Януари 04, 2008, 18:29:28 pm »
fatalwoman,честито,лека бременност мила.Ти май си първата бременна за 2008,явно ще ни носиш късмет през годината.
Дано наистина да е така ,Роузи-Анна!Благодаря ви много ,момичета!Много се радвам , че открих форума и вас , иначе не зная какво бих правила...Много искам тази година да бъде успешна за всички нас и изпълнена с много :bfp:!
*
« Отговор #86 -: Януари 04, 2008, 19:04:54 pm »
Браво, fatalwoman!!! тия дни влизам само за да си нанеса данните в календара, днес имах повече време и какво да видя - изненада!! много се радвам, стискам ти палци, дано да повлечеш крак още в началото на годината!!!
момичета, има ли някоя от вас, която да НЕ чака М към 16-17.01? знам, че е малко далече, ама като ще чакам, поне да не чакам сама.. :oops:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #87 -: Януари 04, 2008, 19:30:02 pm »
fatalwoman много се радвам за тебе :) браво браво...айде дано повече момичета се похвалят с такава новина :) здравей Натали :) стискам ти палци това да е твоята година или пък този месец  :wink: нищо не се знае ..целувки от мен и успех ви пожелавам :)
« Отговор #88 -: Януари 04, 2008, 19:34:37 pm »
Натали :crossfingers:
« Отговор #89 -: Януари 04, 2008, 20:07:00 pm »
Натали  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #90 -: Януари 04, 2008, 20:13:59 pm »
браво,fatalwoman! много се радвам за теб :)   :cheerleader: , Честито и лека бременност !  :cloud9:
07.10.2009
« Отговор #91 -: Януари 04, 2008, 21:20:24 pm »
И от мен ЧЕСТИТО fatalwoman!! Много се радвам за теб и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност и усмихнато, хубаво, здраво бебенце!!!
Деси хайде - ти си следващата!
Чудесни новини за новата година, още от началото тръгва с хубаво и дано всички ние до началото на следващата да сме гушнали поне по едно сладко бебче!!!
 :crossfingers:
*
« Отговор #92 -: Януари 04, 2008, 21:37:41 pm »
Мацки.Колко дни след предполагаема овулация най-рано може да се изследва бета ЧХГ? питам, защото искам да видя дали не е станало чудо да забременея по естествен начин преди инвитрото.Не ми се иска да съм бременна и да ходя на стимулации :lol:.От 3 дни имам пробождания и почти постоянни болки в яйчниците и това ме кара да се застраховам с ЧХГто.На 31-1ви ми беше предполагаемата овулация.От втори имам тези болки. На кой ден мога да отида за ЧХГ?
В понеделник на 7.01 са ми първите лекарства и искам да разбера ако е възможно още тогава.
« Отговор #93 -: Януари 04, 2008, 22:25:54 pm »
Според листовките в тестовете и това, което съм чела, пише че хормона може да се установи най-рано с кръвен тест на около 10-11 ден след предполагаемото ову.Не съм сигурна дали ще ти свърши работа, но ти пожелавам успех!!
Изчакай и други мнения все пак :crossfingers:.
*
« Отговор #94 -: Януари 04, 2008, 22:45:07 pm »
Чакам и други мнения. :D Излъжете ме че може още на 7ми ден. :D
*
« Отговор #95 -: Януари 05, 2008, 01:12:05 am »
Аз съм чувала че най-рано можело 48 часа след полов акт. Но само съм чувала от една позната дето наистина се оказа бременна за щастие, пробвай дано да има  :bfp: и да кажеш дали е вярно. УСПЕХ  :crossfingers:
*
« Отговор #96 -: Януари 05, 2008, 01:51:30 am »
gucci   :lol: лъжеш ли? :lol:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #97 -: Януари 05, 2008, 08:57:17 am »
Аз съм чувала че най-рано можело 48 часа след полов акт. Но само съм чувала от една позната дето наистина се оказа бременна за щастие, пробвай дано да има  :bfp: и да кажеш дали е вярно. УСПЕХ  :crossfingers:
На 48 час оплодената яйцеклетка е още в тръбата и тяло на жената и хабер си няма дали е станало или не.
Когато започне имплантацията едва тогава започва да се отделя ЧХГ /като резултат от дразненето на маточната стена/най-най-просто казано/ и тогава тялото разбира че става нещо.

Всичко друго са глупости! :D
Импантацията е възможна само при стадий на бластоцист - това е на 6-7 ден
Ето нещо много интересно - стадиите сменяй с NEXT
от Овулация до Имплантация

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #98 -: Януари 05, 2008, 10:31:20 am »
Мацки.Колко дни след предполагаема овулация най-рано може да се изследва бета ЧХГ? питам, защото искам да видя дали не е станало чудо да забременея по естествен начин преди инвитрото.Не ми се иска да съм бременна и да ходя на стимулации :lol:.От 3 дни имам пробождания и почти постоянни болки в яйчниците и това ме кара да се застраховам с ЧХГто.На 31-1ви ми беше предполагаемата овулация.От втори имам тези болки. На кой ден мога да отида за ЧХГ?
В понеделник на 7.01 са ми първите лекарства и искам да разбера ако е възможно още тогава.
Нищо не ти пречи да си пуснеш едно ЧХГ преди да започнеш стимулацията-за твое спокойствие :)
« Отговор #99 -: Януари 05, 2008, 10:33:21 am »
натали,немога да повярвам,че ще го кажа,но - :crossfingers: да ти дойде по-бързо лелката,за да както казваш да запонеш опитите за бебо :hug2:
desii,ми то като те е страх да пуснеш кръвен,защо правиш уринни тестове 8O ?все същото е разочарованието,само дето в единия случай може да е лъжливо..аз не бих могла да издържа на неизвестността,но браво на теб,че имаш толкова търпение! :D
dianka,аз съм няколко дни преди теб май с датата за лелката -би трябвало да е между 11-13 януари,но пак ще чакаме заедно :wink:,дано ни подмине!!
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 10:40:01 am от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!