0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Е, дотук беше моята евентуална бременност.Снощи към 12h ми дойде .Не успяхме и този месец.Е, аз си я очаквах, просто толкова добре си познавам тялото.Незнам, всички казвате, че ПМС много приличат на симптомите при бременност, но аз все си мисля че трябва да има нещичко по-различно, просто да го усетая Както да е.Момичета,всички които Не чакате М, много, много ще ви стискам палци , победете я най-накрая тая отвратителна лелка.Дайте ми съвет,трябва да пусна хормони на 3-ти ден, кой ден да броя за първи,щото ако смятам от днес, се пада в неделя , а едва ли има лаборатория, работеща тогава. Някъде бях чела май, че могат да се пуснат от 2- ри до 4-ти ден.Или по-добре да звънна на док.Хубав ден желая на всички!
Здравейте, нова съм тук и се извинявам ако не е тук мястото.Искам да посетя гинеколог относно бебеправенето... та бихте ли ми препоръчали някой Благодаря ви предварително.
Цитат на: lubaboiko в Януари 17, 2008, 10:00:48 amСпокойно, lubaboiko , дано веднага ни прескочиш в този форум. и Благодаря за подкрепата Meggy, и на всички останали днес е 18 и още не ми е дошло но не смея да си направя тест и днес.. бт ми е 36.7 тази сутрин,това малко ме притеснява,но други симптоми яко...
Спокойно, lubaboiko , дано веднага ни прескочиш в този форум. и Благодаря за подкрепата Meggy, и на всички останали днес е 18 и още не ми е дошло но не смея да си направя тест и днес.. бт ми е 36.7 тази сутрин,това малко ме притеснява,но други симптоми яко...
Днес ми е крив ден... Затова няма да коментирам само ще се оплаквам. От 3 дни заспивам в 9.30, имам периодични пробождания ниско долу вляво или вдясно. На всичкото отгоре днес се събодих с главоболие и недоспала. Не ми казвайте,ч е са симптоми, защото може да са ПМС.И като капак един тъп шофьор (налага ми се да работя със спедиторски фирми) ме напсува най-грубо по телефона. Явно и на него ще му идва И така оплаках се. Знам, че темата не е такава, но ситуацията изисква да си кажа.
Цитат на: Andreaivano в Януари 18, 2008, 10:51:25 amДнес ми е крив ден... Затова няма да коментирам само ще се оплаквам. От 3 дни заспивам в 9.30, имам периодични пробождания ниско долу вляво или вдясно. На всичкото отгоре днес се събодих с главоболие и недоспала. Не ми казвайте,ч е са симптоми, защото може да са ПМС.И като капак един тъп шофьор (налага ми се да работя със спедиторски фирми) ме напсува най-грубо по телефона. Явно и на него ще му идва И така оплаках се. Знам, че темата не е такава, но ситуацията изисква да си кажа. Кога не я чакаш лелката?
Цитат на: Pukanka в Януари 18, 2008, 10:54:32 amЦитат на: Andreaivano в Януари 18, 2008, 10:51:25 amДнес ми е крив ден... Затова няма да коментирам само ще се оплаквам. От 3 дни заспивам в 9.30, имам периодични пробождания ниско долу вляво или вдясно. На всичкото отгоре днес се събодих с главоболие и недоспала. Не ми казвайте,ч е са симптоми, защото може да са ПМС.И като капак един тъп шофьор (налага ми се да работя със спедиторски фирми) ме напсува най-грубо по телефона. Явно и на него ще му идва И така оплаках се. Знам, че темата не е такава, но ситуацията изисква да си кажа. Кога не я чакаш лелката?Много ранко туй ПМС бе. Ама щото каза да не ти говорим че може да е друго,ще си премълча докато ти мине. На 23.01. Ама хич не я чакам
Тази седмица цялата е крива. Даже любов не ни се прави. Милото се връща скапан от работа, а на мен ми е все едно поспаливо. А и майка му и баща му ни бяха на гости за 2 дни. Сега събота и неделя ще наваксаме. Дано да е студено времето, че така атмосферата вкъщи става мноооого задушевна