0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #60 -: Януари 04, 2008, 10:25:45 am »
Здравейте момичета :)
Честита Нова Година на всички, желая на всички през 2008 да постигнат мечтата си и да се сдобият с едно, две....сладко/ки, здраво/ви бебе/та :)
Аз също започнах годината "на червено" :(, но не се и надявах на нещо, може би само на чудо, защото технически нямаше май възможност :)
Както и да е, започнахме вече упражненията:)
Стискам палци на всички, които очакват +++ резултат и честито на всичи, които вече са го видели:)
« Отговор #61 -: Януари 04, 2008, 10:29:43 am »
Fatalwoman, едно голяяяямо честито от мен! :balk_47: :balk_7: Страхотно начало на новата година! Дано всичко да е наред и да се радваш на спокойна бременност!  :balk_602:
« Отговор #62 -: Януари 04, 2008, 10:32:56 am »
fatalwoman БРАВО  :D ,честито!най-сетне,от няколко дни всички те дебнем...тъкмо се бях притеснила,че док не е виддял нищо и хоп - ти ме зарадва!!желая ти леки 9 месеца :bighug: ,ако док още невижда нищо,пусни си един кръвен тест :wink:! :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #63 -: Януари 04, 2008, 10:43:48 am »
Аз нещо не мога да преценя моето колко е :oops:. Последно ми дойде на 30.11.2007.Принципно ми е 27 дена , на календара пише , че на 26.12.2007 трябва да ми дойде.Ако някой може да помогне в сметките много ще се радвам.От 26.12. ли да броя дните? 8O

Принципно, ако средната дължина на цикъла ти е 27 дена , трябвало е да ти дойде на 27.12 или както календара е изчислил на 26.12.Оттогава имаш 9 дена закъснение.
При мен на 4 и 6 ден от закъснението имах по 2 , но много бледи чертички, почти въображаеми.Щом не ти се прави кръвен, пробвай отново с уринарен , пък дано да покаже дългоочакваните чертички! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #64 -: Януари 04, 2008, 10:49:49 am »
Faralwoman, ЧЕСТИТО!! Здраво и хубаво бебче, може и две ако искаш!
Наистина хубаво започва новата година.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #65 -: Януари 04, 2008, 11:42:17 am »
Тази сутрин си направих уринарен тест( последния ми беше на 28.12 с мн бледа черта) и вече имам :bfp: , много много наситени.Много съм щастлива и се моля всичко да е наред, напук на всички диагнози!
Момичета , дано да си повлека краката и всички да зарадвате себе си и семействата си с положителни резултати! :bighug:

:bighug:

Мнооооого хубава новина!Добър старт за деня и за годината!Дано всичко да е наред!И при мен се е случвало лекарите да не виждат нищо,но тестовете никога не са ме подвеждали.Стискам палци всичко да е ОК!
Дано се сбъдне пожеланието ти и си повлечеш краката!Тайничко се надявам да се наредя след теб!Запази местенца за Ocean,mama*07,жабче и всиииииички от Зачатие!

:blowingdust:Пуу-пуу-пуу-от твоята уста в божиите уши!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #66 -: Януари 04, 2008, 11:42:35 am »
Много добра новина Faralwoman 4естито живо и драво бебче на финала. :crossfingers: :crossfingers: на тези моми4ета на който се съмняват,по скоро да видят наситени  :bfp: :bfp:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
« Отговор #67 -: Януари 04, 2008, 11:54:05 am »
fatalwoman прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #68 -: Януари 04, 2008, 12:09:49 pm »
fatalwoman честито и от мен. Едно голямо бравоооо и дано наистина повлечеш крак. :bighug: Пожелавам ти безпроблемна бременност и едно здраво и красиво бебе. :balk_21:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #69 -: Януари 04, 2008, 12:12:35 pm »
Моите тръби са проходими, но едната е много нагъната, а и имам малки хидросалпинги. Какво ще кажете по въпроса за естественото забременяване и хидросалпингите? Четох че ги отсраняват преди ин-витро, обаче сигурно вредят и за нормалното забременяване?
С наличието на хидросалпингса изобщо е невъзможно естествено забременяване, да не говорим за инвитро. Не те плаша, но аз имах такъв и запушена тръба, който се отстрани с лапароскопия. Първо трябва да махнеш хидросалпингса, ако наистина го има, и след това да мислиш за забременяване - естествено или инвитро. Успех
« Отговор #70 -: Януари 04, 2008, 12:13:42 pm »
Faralwoman, много честито и от мен, мила!  :cheerleader::dance2: Толкова се радвам...! Желая ти от сърце леки  :cloud9: и след това да гушнеш най-сладкото бебче на света.
Деси, и твоето закъснение си е сериозно, така че има голям шанс да носиш в себе си нов живот. Стискам  :crossfingers: всичко да е наред.
Момичета, хайде още някоя да ни зарадва с  :bfp: и да повлече краче за още и още...  :balk_103:
Don't worry, be hippy
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #71 -: Януари 04, 2008, 12:26:19 pm »
fatalwoman честито и леки и безпроблемни :cloud9: :crossfingers:Не мога да ти опиша,колко се радвам за теб!!!Дано наистина повлечеш крак и много от нас те последват :goodluck: :P
*
« Отговор #72 -: Януари 04, 2008, 12:57:27 pm »
fatalwomen -честито и лека бременност!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #73 -: Януари 04, 2008, 13:06:23 pm »
fatalwoman честито :) лека бременност и един хубав, здрав, пухкав бебок :)
На всички очакващи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и много :goodluck:
« Отговор #74 -: Януари 04, 2008, 13:14:35 pm »
fatalwoman,честито,лека бременност мила.Ти май си първата бременна за 2008,явно ще ни носиш късмет през годината.
*
« Отговор #75 -: Януари 04, 2008, 13:19:53 pm »
fatalwoman Честито леко бременеене и едно прекрасно бебе на финала!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #76 -: Януари 04, 2008, 13:29:41 pm »
fatalwoman, честито и от мен. Лека и безпроблемна бременност. Мисли позитивно и се опитай да и се наслаждаваш изцяло. Късмет.
*
« Отговор #77 -: Януари 04, 2008, 13:56:16 pm »
Натали здравей, отдавна не си писала в тази темичка. Гледам графиката ти и стискам палци да ни се похвалиш този месец /струва ми се че ти закъснява/  :goodluck:
*
« Отговор #78 -: Януари 04, 2008, 14:31:44 pm »
Ходих на лекар и каза, че е рано да се каже дали съм бременна.Да изчакам до 14.01.08. :(

« Отговор #79 -: Януари 04, 2008, 14:35:08 pm »
деси,пусни си един кръвен тест,той трябва да ти очете ако има бебе :D! :crossfingers: :goodluck:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!