0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат (продължение)
« Отговор #100 -: Януари 05, 2008, 10:39:07 am »
Мацки.Колко дни след предполагаема овулация най-рано може да се изследва бета ЧХГ? На 31-1ви ми беше предполагаемата овулация.От втори имам тези болки. На кой ден мога да отида за ЧХГ?
Нищо не ти пречи да си пуснеш едно ЧХГ преди да започнеш стимулацията-за твое спокойствие :)
mpia,какъв е смисъла да пуска ЧХГ на 7 ден след О. след като тогава още няма имплантация и съответно няма какво да отчете теста?дори да е бременна резултата по-скоро ще е "-" и само ще се разочарова излишно!ЧХГ на 10-11 ден след О. - пишат го толкова много момичета,че няма смисъл да не се съобрази човек и да си пуска когато си иска.. :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #101 -: Януари 05, 2008, 11:11:17 am »
Здравейте пак, искам да споделя , че моето чакане приключи тази сутрин ми дойде лелката  :(. И този месец пак нищо не стана  :x

« Отговор #102 -: Януари 05, 2008, 11:26:13 am »
Деси, много съжалявам, мила!  :balk_21: Горе главата, не се отчайвай, дано следващия месец да е твоя!
Натали,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Дано да е станало чудото!
Don't worry, be hippy
« Отговор #103 -: Януари 05, 2008, 11:30:51 am »
Деси :bighug:. :crossfingers: :crossfingers:следващия месец да успееш.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #104 -: Януари 05, 2008, 11:32:56 am »
Момичета за това ви казвам че само съм чувала, нямам си на идея дали си е измислила или какво е станало
« Отговор #105 -: Януари 05, 2008, 11:34:46 am »
Деси :bighug:
*
« Отговор #106 -: Януари 05, 2008, 12:14:49 pm »
Благодаря на всички за подкрепата  :hug2:.Успех на всички чакащи  :crossfingers: :crossfingers:

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #107 -: Януари 05, 2008, 12:55:03 pm »
Здравейте, вчера ми беше шести ден от О и се събудих сутринта с контракции в матката! 8O Сега като се замисля и друг път ми се е случвало, макар и рядко. Някой има ли идея от какво може да е? И дали и на някой друг му се е случвало?
*
« Отговор #108 -: Януари 05, 2008, 14:05:11 pm »
Мацки.Колко дни след предполагаема овулация най-рано може да се изследва бета ЧХГ? На 31-1ви ми беше предполагаемата овулация.От втори имам тези болки. На кой ден мога да отида за ЧХГ?
Нищо не ти пречи да си пуснеш едно ЧХГ преди да започнеш стимулацията-за твое спокойствие :)
mpia,какъв е смисъла да пуска ЧХГ на 7 ден след О. след като тогава още няма имплантация и съответно няма какво да отчете теста?дори да е бременна резултата по-скоро ще е "-" и само ще се разочарова излишно!ЧХГ на 10-11 ден след О. - пишат го толкова много момичета,че няма смисъл да не се съобрази човек и да си пуска когато си иска.. :wink:

Разгледай сайта който Денис даде.Много е интересно. Според сайта на 6-7 ден настъпва имплантацията. А според картинката на 8-9.  Затова и в Понеделник и в Сряда ако трябва ще направя кръвен за да съм спокойна.
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 14:08:39 pm от Pukanka »
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #109 -: Януари 05, 2008, 15:19:20 pm »
в такъв случай някой може ли да каже по-точно кога настъпва имплантацията на 6-7 ден или на 8-9 ден ? 8O
pucanka,дано да е станало по естествен начин, стискам ти палци да е  :eggsperm:
07.10.2009
*
« Отговор #110 -: Януари 05, 2008, 15:29:21 pm »
До Сряда трябва да знам защото ако е станало чудото по естествен начин, ще го убия с хормонални препарати. В Понеделник почвам Примулут нор/незнам дали е опасен/ а в Сряда Декапептил май се казваше.
« Отговор #111 -: Януари 05, 2008, 15:36:43 pm »
Здравейте и от мен,днес и аз чакам М и се надявам дане стане имам леки болки,но щте видим какво щте стане.Успех на всички чакашти :crossfingers:
http:
*
« Отговор #112 -: Януари 05, 2008, 17:14:15 pm »
Честито fatalwoman! :balk_46:
Толкова много се радвам за теб!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
Голяма прегръдка и се пази! :bighug:
« Отговор #113 -: Януари 05, 2008, 17:54:50 pm »
Пуканка,дано е станало чудото.
Анжела :crossfingers: :bfp:
« Отговор #114 -: Януари 05, 2008, 20:08:54 pm »

Разгледай сайта който Денис даде.Много е интересно. Според сайта на 6-7 ден настъпва имплантацията. А според картинката на 8-9.  Затова и в Понеделник и в Сряда ако трябва ще направя кръвен за да съм спокойна.
pukanka, :crossfingers: да е станало!но аз навсякъде чета,че имплантацията е 8-10 дни сле О. (разбира се това е средно, вероятно има изключения)!освен това толкова много момичета казват,че няма смисъл да се прави по-рано от 10-11 ден след О. тест,защото  ЧХГ не се увеличава веднага след имплантацията;нали му е нужно някакво време все пак да се покачи(така си мисля аз  :? ,все пак хормоните се променят във всеки организъм с различно темпо),а и има толкова момичета коитро са бнременни пък ЧХГ-то на кръвния го е засякло чак около дните за лелката!затова казах,че може да се разочароваш излишно,може да си бременна :D,но толкова рано да не ти отчете и кръвния..какъв е смисъла тогава да го правиш..ако ти покаже "-" резултат ,сама разбираш,че не е 100% достоверно толкова рано и все пак може да си бременна-какво ще правиш тогава?ще пиеш ли лекарствата или не?според мен най-добре питай твоя лекар има ли риск(и колко е голям ако има) приемането на тези лекарства при евентуална ранна бременност!! :goodluck: каквото и да решиш :D
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 20:34:04 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #115 -: Януари 05, 2008, 20:45:18 pm »
http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=1532326410
pukanka :D,виж какво пише тук!да,отбелязано е също,че на 7 ден след О.  оплодената яйцеклтка е бластоцит и започва имплантацията,но тя продължавала 3 дни..т.е. логиката е,че тъй като ЧХГ се прави след имплантация,когато е зпочнало отделянето му ,то ако тя  е започнала от 7 ден и е продължила два дни примерно,няма как да се засече ЧХГ НА 7 ДЕН след О.,защото още не приключено имплантирането!ако схващам грешно,много моля накой който има инфо по въпроса да се включи,защото ми стана интересно кога най-рано се отчита ЧХГ-то при бременност?
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 20:48:26 pm от katia13 »
*
« Отговор #116 -: Януари 05, 2008, 21:23:34 pm »
Така или иначе ще започна лекарствата.Шанса да съм естествено забременяла е почти нулев както винаги е бил. Шанса да е точно този месец още по малък, защото не засякох овулация с уринните тестове. Не им вярвам много но все пак.Пак ще си пусна ЧХГ но на 10-11 ден от предполагаемата ми овулация и ако пък има нещо, ще спра лекарствата веднага. 
« Отговор #117 -: Януари 05, 2008, 21:36:44 pm »
мила pukanka  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да е станало,не гледай колко е малък шанса,има страшно много хора,които точно когато най-малко са очаквали,са се изненадали приятно :wink:!естествено,че трябва да си пиеш лекарствата,но все пак попитай(ако не е проблем)лекаря ти дали е опасeн приема им в първите дни,просто за твое спокойствие :D!не се притеснявай,ГОСПОД си знае работата :D,тази година ще е твоята!!!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #118 -: Януари 05, 2008, 21:42:09 pm »
Прощавайте за намесата,но изведнъж ми мина през ума ,че на мен трансфера ми беше на третия ден след пункцията ,става въпрос за ин витро.Та се питам,щом по разни книжки и сайтове пишат,че имплантирането става на шестия-седмия ден,защо са ми върнали оплодените яйцеклетки на 3 ден-както и да се наричат-ембриони или бластоцити или каквото и да е там?Вярно,че бях бременна,но от 5 оцеля 1.Не си ли противоречат двете неща? 8O 8O 8O
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 22:19:15 pm от ddn007 »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #119 -: Януари 05, 2008, 21:48:33 pm »
Аз като размишлявам ,ми естественото имплантиране е около 10тия ден, защото има път по тръбите.А в твоя случай не е, и имплантацията започва в момента в който го сложат на подходящо място за това.Не ми вярвай де.Аз само разсъждавам дали не е така.