Мацки.Колко дни след предполагаема овулация най-рано може да се изследва бета ЧХГ? На 31-1ви ми беше предполагаемата овулация.От втори имам тези болки. На кой ден мога да отида за ЧХГ?
Нищо не ти пречи да си пуснеш едно ЧХГ преди да започнеш стимулацията-за твое спокойствие
mpia,какъв е смисъла да пуска ЧХГ на 7 ден след О. след като тогава още няма имплантация и съответно няма какво да отчете теста?дори да е бременна резултата по-скоро ще е "-" и само ще се разочарова излишно!ЧХГ на 10-11 ден след О. - пишат го толкова много момичета,че няма смисъл да не се съобрази човек и да си пуска когато си иска..
Разгледай сайта който Денис даде.Много е интересно. Според сайта на 6-7 ден настъпва имплантацията. А според картинката на 8-9. Затова и в Понеделник и в Сряда ако трябва ще направя кръвен за да съм спокойна.
pukanka,
да е станало!но аз навсякъде чета,че имплантацията е 8-10 дни сле О. (разбира се това е средно, вероятно има изключения)!освен това толкова много момичета казват,че няма смисъл да се прави по-рано от 10-11 ден след О. тест,защото ЧХГ не се увеличава веднага след имплантацията;нали му е нужно някакво време все пак да се покачи(така си мисля аз
,все пак хормоните се променят във всеки организъм с различно темпо),а и има толкова момичета коитро са бнременни пък ЧХГ-то на кръвния го е засякло чак около дните за лелката!затова казах,че може да се разочароваш излишно,може да си бременна
,но толкова рано да не ти отчете и кръвния..какъв е смисъла тогава да го правиш..ако ти покаже "-" резултат ,сама разбираш,че не е 100% достоверно толкова рано и все пак може да си бременна-какво ще правиш тогава?ще пиеш ли лекарствата или не?според мен най-добре питай твоя лекар има ли риск(и колко е голям ако има) приемането на тези лекарства при евентуална ранна бременност!!
каквото и да решиш