0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здрасти, мила. Аз имам редовен цикъл 28-30 дни с доказано ову.Но и при мен последните 3 цикъла бяха много слаби, но доки каза, че няма проблеми.
И аз от няколко месеца сьм горе-доло така но при мен е от противозачатачните които пиех,ако и ти си пила някакви хормони
При прием на тези хапчета може да има междуменструални кръвотечения.
абсолютно нередовен...ама ми изписаха дуфастон...е?
Цитат на: saraapl в Януари 17, 2008, 08:36:25 amабсолютно нередовен...ама ми изписаха дуфастон...е? Дуфастона ще ти нормализира цикъла. На каква схема ти го изписаха? Ако целта не е бебе дуфастона го изписват от 14 или 16 ден за десет дни. Но ако правите бебе трябва да се взема дуфастона след доказана овулация, защото иначе подтиска овулацията. Но е хубаво като пиеш дуфастона и ти дойде МЦ, между 3 и 5 ден да си пуснеш малко изследвания на женските хормони и при консултация с лекаря ти да решите как да действате.
От кой ден ще започнеш да го пиеш?
Щом се пият във втората половина на цикъла-след овулацията няма проблеми за бебе.Вторите от кога ще ги пиеш.
Цитат на: mpia в Януари 17, 2008, 21:39:24 pmОт кой ден ще започнеш да го пиеш?много се притесних след като едно от момичетата ми каза че не мога да забременея с дуфастон!!!и ако е така какво правя тогава???