0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Dorinda
« Отговор #80 -: Ноември 21, 2008, 12:36:37 pm »
Фибо , изненадвам се ,че е така,защото ,при други мои графики,които са пълни БТ след ову е почти постоянна 37.2 . За това се чудя на какво може да се дължи това стъпаловидно покачване.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #81 -: Ноември 21, 2008, 12:45:25 pm »
Фибо , изненадвам се ,че е така,защото ,при други мои графики,които са пълни БТ след ову е почти постоянна 37.2 . За това се чудя на какво може да се дължи това стъпаловидно покачване.
бях видяла една графика,където във пъвата фаза БТ беше 36,4 а ЛФ 37 без да мръдне,това ми е доста странно
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #82 -: Ноември 21, 2008, 12:48:41 pm »
Всеки организъм е различен . Незнам . Важното е да има ову . Не всички дори имат БТ която надвишава 37.00 гр.При мен в първата фаза както виждаш в началото й се закотвя на 36.6 . Втората половина и тя е така 37.10 / 37.20 . Сега обаче не знам кво става.
*

fibo

• 2168
« Отговор #83 -: Ноември 21, 2008, 14:57:23 pm »
Аз утре отивам при докито,ще го питам и за това,но при мене е по притеснително друго,от ову на сам имам едни болки в страни в дясно,и ме присвиват яйчниците,като спазми,и лека тъпа болка ниско в корема,та отивам за това....но ще поразпитам за всичко и за БТ ще питам :wink:
Борко Бърборко
« Отговор #84 -: Ноември 21, 2008, 18:22:39 pm »
Стискам палци тези болки да доведат до бременност.Ще чакам да споделиш на какво се дължи това стъпаловидно покачване.
« Отговор #85 -: Ноември 22, 2008, 14:26:33 pm »
Денис, отново да те попитам , според теб на какво може да се дължи това стъпаловидно покачване този месец ? Съмнява ме да е бременност,заради лошата ни спермограма . Друго какво може да е ?
Благодаря !
*

fibo

• 2168
« Отговор #86 -: Ноември 23, 2008, 14:16:56 pm »
Стискам палци тези болки да доведат до бременност.Ще чакам да споделиш на какво се дължи това стъпаловидно покачване.
Доринда,мила,докито смята,че БТ е изклЮчително чувствителна и може да баде повлияна от абсолЮтно всичко,нощтни пробуждания,стрес,вълнение,настинка,алкохол,дори неспокоен сън
и за това по-добре с ову тестове,най-сигурно е,започваш ги на 10тия ден от МЦ и БТ,аз да ти кажа си проверявам и разположението на мат.шийка,при мен показва винаги...лесно е-просто всеки ден,в една и съща поза,по едно и също време - проверяваш с два пръста,внимателно,по принцип след МЦ мат.шийка е ниско и лесно се достига,леко тварда е и затворена,непосредствено преди О се издърпва на горе и се отваря леко,става мека и едва се достига с пръсти,аз така се усещам,и тоя месец реших да засека с БТ и ову тестове - съвпадна,ако не ти е кофти пробвай се :wink:
а мойте болки са от вгнездена яйцеклетка в маточната стена,пуснахме кръв за HCG
да видим дали е оплодена :wink:
ако е  :cheerleader:
ако не,отиваме за спермограма
стискай палци
Борко Бърборко
« Отговор #87 -: Ноември 23, 2008, 15:51:35 pm »
Фибо , благодаря ти за инфото , но всичко това вече го зная . Нищо по-различно не правя този месец . БТ се мери по едно и също време ,алкхол не пия , не съм имала по-емоционални моменти . Тестовете за ову този месец ги изтървах.Ову ме изненада по-рано . Успех на теб !
Чудно ми е защо така стъпаловидно се покачи тази пуста БТ.Това ме изненада.Досега не ми се е случвало.
Ще чакам Денис да се включи и да изкаже мнение и тя.
« Отговор #88 -: Ноември 23, 2008, 16:25:23 pm »
Дорина, здравей! Аз не съм голям специалист в графиките, но някаде четох нещо по повод това стъпаловидно покачаве на Т. Някой питаше за същото Денис. Сега ще се опитам да направя нещо като цитат, и предварително се извинявам на Денис ако сбъркам нещо, но за да си по-спокойна ще опитам. Има графики, които са трифазни, след О Т се повишава на два етапа, което е хубаво, това не значи проблем, но не може да се каже, че е и бременност. Мисля, че това се обсъждаше в тема за графиката на Фаталуомън, погледни там. Дано да съм била полезна.
И пак се извинявам на Денис ако съм я цитирала грешно, да не говорим че двата случая може да са съвсем различни и тотално да съм се объркала.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #89 -: Ноември 24, 2008, 08:14:50 am »
Графиката ти е супер до тук - няма стъпаловидно покачване - всичко си е както трябва.
За да има стъпаловидно покачване трябва след О. Бт да се покачва повече дни ,напр. до 7 дни , а при теб няма такова нещо - спокойно  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #90 -: Ноември 24, 2008, 09:11:26 am »
Денис , Радост , благодаря ви . Поуспокоихте ме .Малко ме стресна това играене на БТ.
*
« Отговор #91 -: Ноември 26, 2008, 12:44:54 pm »
Доринда, графиката ти е супер! Още малко и ще е ясна картинката май :D.
Стискаме ти палци :crossfingers: /и на краката :lol:/

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #92 -: Ноември 26, 2008, 14:31:58 pm »
И аз стискам палци да си станала мама и да си много щастлива.

« Отговор #93 -: Ноември 26, 2008, 18:29:22 pm »
Благодаря ви момичета ,но не тая надежди.Днес БТ започна да пада . . .
Утре предполагам ще съм с гости . Пък и нямам никакви симптоми . Но чудеса сеслучват . Дано и мен да ме споходи. :ask:
« Отговор #94 -: Ноември 26, 2008, 19:41:18 pm »
Дорина, здравей! Аз не съм голям специалист в графиките, но някаде четох нещо по повод това стъпаловидно покачаве на Т. Някой питаше за същото Денис. Сега ще се опитам да направя нещо като цитат, и предварително се извинявам на Денис ако сбъркам нещо, но за да си по-спокойна ще опитам. Има графики, които са трифазни, след О Т се повишава на два етапа, което е хубаво, това не значи проблем, но не може да се каже, че е и бременност. Мисля, че това се обсъждаше в тема за графиката на Фаталуомън, погледни там. Дано да съм била полезна.
И пак се извинявам на Денис ако съм я цитирала грешно, да не говорим че двата случая може да са съвсем различни и тотално да съм се объркала.
Да моята графика от миналия МЦ беше трифазна. Денис каза , че показва добра функция на жълтото тяло.
dorinda , направи си тест утре. Мисля , че чудото вече те е споходило!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #95 -: Ноември 27, 2008, 07:54:07 am »
Супер ти е графиката - дано да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #96 -: Ноември 27, 2008, 08:37:35 am »
Предполагам днес ще ми се изпари надеждицата . БТ прогресивно започна да пада . И този месец няма успех . Благодаря ви за стиснатите палци и пожелания.Страхотни сте.
« Отговор #97 -: Ноември 27, 2008, 09:21:07 am »
Графиката ти е хубава, горе главата! Докато няма лелка нали знаеш има винаги надежда, а пък като гледам не ти пада много Т, все още е 37, така че...

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

fibo

• 2168
« Отговор #98 -: Ноември 27, 2008, 10:41:06 am »
здрасти Дори,да те питам нещо,при тебе БТ винаги ли спада преди Мто??
Борко Бърборко
*
« Отговор #99 -: Ноември 27, 2008, 10:44:11 am »
Дори не се отчайвай мила, все още температурата ти е висока - 37 градуса!!!! Има надежда!!!!Стискам палци  да се е получило!!! :) :) :)