0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #380 -: Март 19, 2009, 14:58:20 pm »
тема за април?
ще помоля да ми пратите актуални данни за моите дечица :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #381 -: Март 19, 2009, 15:01:10 pm »
Мен пък ме притеснява, че темата за м.март е зациклила. Никой не пише, има вероятно неизпратени подаръци, а половината месец мина... :?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #382 -: Март 25, 2009, 11:28:39 am »
Току що разговарях с директорката на дома, г-жа Симеонова.
До момента няма неизпратени подаръци. Макар, че още не са направили празника за мартенските деца, нямаше информация да не е пристигнал подарък за някое от децата.
« Отговор #383 -: Март 25, 2009, 11:43:25 am »
Съжалявам, че сега пиша чак. Моят подарък заминава днес с куриер и утре ще е там. Купих на сладура едно пролетно яке с качулка, блузка в тон с якето и разни неща за рисуване.  :D
*
« Отговор #384 -: Март 27, 2009, 13:23:36 pm »
Здравейте ,прекрасна инициатива,аз за съжаление късно се включвам :oops:,но бих желала също да участвам ,когато е възможно и има нужда.Всички дечица са разпределени,но ако има нови,които тепърва да се включват в списъка(за жалост той явно расте постоянно и има много такива дечица :(),с удоволствие съм насреща да им даря поне по една усмивка макар и само за рожденния им  ден!
« Последна редакция: Март 27, 2009, 13:25:30 pm от ДИМ »
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #385 -: Март 27, 2009, 18:10:03 pm »
ДИМ, има много момичета, които са поели няколко на брой деца, тъй като в началото нямаше толкова много желаещи, както за щастие има сега :D
Така че, ако си съгласна, има потребител с повече деца, който с радост ще ти отстъпи.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #386 -: Март 27, 2009, 18:33:19 pm »
Това момиче 06.11.1987   М.С.К. от моите е напуснало.
Вече работи успешно в реномиран козметичен салон и даже са я давали по телевизията в някое от предаванията за красота  :wink:
         Equally Destructive
*
« Отговор #387 -: Март 28, 2009, 00:04:49 am »
Разбира се!Ако някой е съгласен да ми даде детенце(ако и има повече)бих се радвала да съм част от вашата инициатива!Много бих се радвала!
Ако не,определено вече ще следя и тази темичка.Искам да помагам с каквото мога,макар и това да е малко,на фона на всичко,което им се случва
Dum spiro,Spero!
*
« Отговор #388 -: Март 28, 2009, 09:55:19 am »
ДИМ, ако желаеш мога да ти отстъпя едно от моите деца - 25.05.1990   С.А.К.   М. То е вече на 19 години и има вероятност да е напуснало, но ако не - ако го искаш - твое е!   
П.П. Има ли някъде информация за децата, които са напуснали?
« Последна редакция: Март 28, 2009, 09:57:37 am от du6ka »

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #389 -: Март 28, 2009, 17:04:49 pm »
Двамата ми рожденици през май стават на 20 г. Дали са още в дома?
*
« Отговор #390 -: Март 28, 2009, 19:40:37 pm »
du6ka благодаря,с радост ще приема,а как да проверя дали детето е напуснало дома?Там ли да се обадя да питам?
Dum spiro,Spero!
*
« Отговор #391 -: Март 28, 2009, 20:32:09 pm »
Директорката обикновено изпраща своевременно онформация за напусналите деца. Скоро не е, но очакваме да получим пълен актуализиран списък на децата към момента, тогава ще си актуализираме и  нашия (ще добавим на първа страница и номера на дрехи и обувки да не се питаме постоянно)

Боровинчо, твоите деца, гледам, са с ИНПР, най-вероятно не са напуснали, поне такава е практиката - задържат ги и след пълнолетие.
Душе, за твоето незнам.

А новината на Таря е чудесна! Дано все така успяват да се реализират децата и водят пълноценен живот!
*
« Отговор #392 -: Март 28, 2009, 22:07:08 pm »
В такъв случай няма да се обаждам,  ще очаквам актуализиран списък,за да проверя,дали детенцето,което ми отстъпва du6ka е още там.Дано наистина дечицата да могат да излизат и да се реализират ,за да имат поне някакъв старт в живота си!

п.п.Душе,благодаря!
Dum spiro,Spero!
*
« Отговор #393 -: Март 28, 2009, 22:10:21 pm »

п.п.Душе,благодаря!

За нищо, мила!  :lol: Аз си имам още двечки!  :wink: :lol:

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #394 -: Април 01, 2009, 20:07:31 pm »
Току ще разговарях с г-жа Симеонова.
Правят списъка и ми обеща утре да приключат и да изпратят актуалната информация за всички деца.
Извинява се за забавянето и помоли за разбиране защото има ужасно много работа и не смогва:)
Всички подаръци за март са пристигнали.
*
« Отговор #395 -: Април 03, 2009, 15:39:37 pm »
Имаме вече актуализиран списък на всички деца в дома.
Пете, нещо са ти загубили мейла и не можаха да ти върнат файла, драсни им пак едно писмо с телефона си. А аз още сега ще ти го препратя.
Стефи имаше хубава идея да добавим в първия пост инфо за номерата на децата, да не се питаме постоянно. Или да направим една таблица направо с инициали, дата на раждане, номера и предложения за подарък и всеки да може да поглежда по всяко време, да не изписваме само пълните имена - това на лични.
*
« Отговор #396 -: Април 03, 2009, 20:36:16 pm »
Ами двети, той първия пист е точно това, инициали и датата, остава само да добавя номерата на дрехи и обувки :wink:
само ми ги изпрати на мейла :D
*
« Отговор #397 -: Април 03, 2009, 22:38:21 pm »
Ами двети, той първия пист е точно това, инициали и датата, остава само да добавя номерата на дрехи и обувки :wink:

ами аз в тази връзка мислех дали да не доразширим и да включим направо и предложенията на директорката за подаръци - ако, разбира се има начин да се направи по достатъчно пригледен начин. за да не се питаме постоянно, всеки да може да види. но от друга страна, ще стане сигурно много като обем, тя тази колона с подаръците е най-голяма...
айде, пращам ти файла и ще мислим.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #398 -: Април 04, 2009, 18:04:58 pm »
Пете, нещо са ти загубили мейла и не можаха да ти върнат файла, драсни им пак едно писмо с телефона си. А аз още сега ще ти го препратя.

Цвети, получила съм файла, благодаря ти:)Сега ще пиша на г-жа Симеонова за да ми има координатите:)
*
« Отговор #399 -: Април 06, 2009, 11:34:12 am »
Момичета, започнах да нанасям размерите на дрехи и обувки на дечицата, не е много пригледно, но мисля че се разбира. Има и нови дечица, направила съм ги в червено, нека който иска да се запише за тях :)