0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #260 -: Март 07, 2008, 09:58:29 am »
Приемаме и нови членки.  :)
Сметката на сдружението е:

Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSF

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #261 -: Март 07, 2008, 22:26:52 pm »
хайде да е последната седмица на март -29.03., за да е за първа пролет.
ще пускаме ли отделна тема?
« Последна редакция: Март 08, 2008, 09:24:53 am от StefiZ »
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #262 -: Март 08, 2008, 15:08:17 pm »
Май е добре да се пусне и тема за да я видят повече хора :D

*
« Отговор #263 -: Март 08, 2008, 20:10:57 pm »
Ама моля ви се в 9 сутринта съм пуснала нова тема :D
я се събудете :wink:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #264 -: Март 08, 2008, 20:24:43 pm »
Ама моля ви се, видяхме я, но с лееееко закъснение :P

*
« Отговор #265 -: Март 10, 2008, 10:51:41 am »
 Аз моля, ако е възможно, да получа телефонния номер на г-жа Симеонова на лични.Моето детенце е по-специално и  ще е жалко, ако изпратя неподходящ подарък.Освен това на бланката за  куриерската услуга се иска освен адрес,и телефон.Предварително благодаря!
*
« Отговор #266 -: Март 10, 2008, 10:52:49 am »
Аз моля, ако е възможно, да получа телефонния номер на г-жа Симеонова на лични.Моето детенце е по-специално и  ще е жалко, ако изпратя неподходящ подарък.Освен това на бланката за  куриерската услуга се иска освен адрес,и телефон.Предварително благодаря!

Секунда само, сега ще ти го пратя на лични.
« Отговор #267 -: Март 12, 2008, 22:09:02 pm »
Здравейте!

Чудесна инициатива, браво на вас! Как да се включа и аз в изпращането на подаръци за децата? Благодаря ви! :D
*
« Отговор #268 -: Март 12, 2008, 22:16:49 pm »
Бени, вече има за всяко детенце момиче, което ще изпрати подарък, но ти благодаря за готовността да зарадваш и ти децата. Когато решиш, можеш да купиш например козметика, книги за деца над 6г. и юноши, бельо, чорапки от 26 до 44 номер и др. и да ги изпратиш на адреса от първия постинг :D
« Отговор #269 -: Март 12, 2008, 22:20:55 pm »
С най-голямо удоволствие ще го направя. Още тази седмица ще купя някои от нещата и ги пращам на дадения адрес. Жалко, че сега виждам темата, но нищо, ще се включа и по този начин. В самият колет да пиша ли нещо или да пратя само подаръчетата?
Благодаря ти за отговора! :D
*
« Отговор #270 -: Март 12, 2008, 22:35:07 pm »
Бени, има темичка "Куклен театър за децата в Роман" - можеш да я погледнеш. Ще организираме посещение на 29.03., ангажирали сме двама аниматори, които да изнесат представление на децата. Отделно мислим да организираме нещо като викторина и да раздаваме някакви малки подаръчета - сапунчета, шампоани, шоколадчета и подобни. Хубаво ще е и да купим някакви книжки за оцветяване, гланцови блокчета за рязане и лепене и да направим някакви неща заедно с тях.
ако искаш - може да се включиш в тази инициатива! за съжаление всичко е свързано с пари и може да не успеем да осъществим всичките си идеи - зависи от средствата, които успеем да наберем. така че всяка помощ - било под формата на пари или на предметни дарения от гореспоменатите - ще е от полза.
а вече имаме и осигурен микробус, така че, ако си от София и си свободна на 29ти - заповядай с нас :D

иначе, изпращаме нещата си на посочения адрес, изрично да е на вниманието на Ивет Симеонова ( директорът ), за да не се загубят измежду персонала, вътре упоменаваме, че е за инициатива "рожденник" на Сдружение Зачатие и за кое детенце е , но в твоя случай няма да има конкретно дете.

друго, за което се сещам - децата са разпределени по месеци - понеже нямат възможност да организират рожден ден на всяко дете поотделно, правят едно общо тържество в края на месеца и тогава им раздават изпратените от нас подаръци. може би им подготвят някаква торта, а може и да нямат възможнбост, така че можеш да изпратиш към 20то число на някой месец дребни сладки, например, за да се почерпят на тържеството, като упоменеш за какво пращаш нещата.

ето няколковарианта да помогнеш - което си избереш :D
« Отговор #271 -: Март 12, 2008, 22:41:04 pm »
Още веднъж благодаря за бързите отговори!!! Обезателно ще помогна и аз с каквото мога! Дори ми се ще да дойда в Роман, но съм от Варна и имам изпити тогава :( Но ще пратя подаръци за децата още тази седмица, дори искам да пратя и лакомства, но дали ще ги приемат с колет в дома, все пак е храна? Ако ли пък да изпратя всичко на някоя от вас, която ще ходи тогава? Още веднъж искам да ви кажа, че сте чудесни!!! Браво момичета, браво! :D
*
« Отговор #272 -: Март 12, 2008, 22:51:28 pm »
Бени, ако решиш да им пратиш лакомства  - щом са пакетирани, няма проблем да ги пуснеш в колет - на мен са ми изпращали колети с храна студентските години :wink:

ако решиш да се включиш с предметни дарения за кукления театър - примерно сапуни, или книжки за оцветяване, или  гланцови блокчета - тогава можеш да ни ги изпратиш на нас. за викторината ще включваме като награди всякакви дребни нещица - каквото се сетиш, ето сега обсъждахме лак за нокти, гланц за устни и подобни, те ще се радват на всичко. дори и да имаш някакви твои, нови неща, които по една или друга причина  няма да ползваш - можеш да ни ги пратиш.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #273 -: Март 13, 2008, 15:53:17 pm »
tzvetenze, за да си изпратя подаръците на дечицата по куриер ми трябва телефон на дома или директорката. Би ли ми го написала. Благодаря ти  :D

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #274 -: Март 13, 2008, 18:20:13 pm »
Току-що моите подаръци за дечицата потеглиха със Спийди  :D. В събота ще бъдат там.
Всеки от юнаците ще има по един 3D пъзел, хубава детска книжка и шоколад. От всичко по малко - игри, учене и сладичко  :lol:
Дано да ги направя щастливи.

*
« Отговор #275 -: Август 08, 2008, 09:39:38 am »
Момичета, говорих с г-жа Симеонова. Има някои деца, които са напуснали. Както и има около 10тина нови дечица. Надявам се, че ще има желаещи, които да им изпращат на тях подаръче :) Все малчовци са на под 10 годинки.
Скоро ще получа обновения списък и ще го пуснем в темата.
*
« Отговор #276 -: Август 10, 2008, 18:45:37 pm »
Момичета, знам, че очаквате въпросните списъци, за да видите дали вашите деца не са сред напусналите, но все още нямам обещаната информация по въпроса. веднага щом я получа, ще бъде публикувана тук.
*
« Отговор #277 -: Септември 09, 2008, 21:14:24 pm »
Момичета, актуализирах списъка на първа страница, в червено са напусналите дома, в тъмно синьо са новите дечица.
Който има желание може да си хареса друго детенце :)

Имам съмнение за едно дете, това което е родено на 05.12.1993 г., съвпада и по инициали и по дата с момичето на Мимка, но по новия списък е момче. Аз нямам старите списъци, защото се затриха със страия комп, моля който ги има да направи справка, за да не се дублират.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #278 -: Септември 09, 2008, 22:08:34 pm »
Различни са децата Стефи - момче и момиче са, но другите им имена са еднакви  :?
Маже да са братче и сестриче...
         Equally Destructive
*
« Отговор #279 -: Септември 09, 2008, 23:05:53 pm »
Избрах си още едно детенце :)
Моля Стефи да го отрази-11.03.2001  З.П.К    Ж - нова