0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #160 -: Февруари 03, 2008, 09:14:32 am »
момичета, малко се забавих, но днес ще пусна лични на всички, които чакате инфо за дечицата.

Евро, аз ще пускам ЛС с подсещане на всички, записали се за даден месец на 10то му число.
Отделна тема май няма смисъл.
И именно за това призовавам всички ни - пуснат ли подаръка си, да се отчитат тук - не само, за да следим как върви акцията, но и да се подсещаме едни други.

А тя Стефито пуснала тема, еми добре :) ей, не спиш ли бре, аз уж рано гледам да я проверявам темата , ама ти все си с едни гърди по напред :lol:
Ами ако искате тогава в тези месечни теми да се обсъждат идеите за подаръци, разни други въпроси, както и да ства отчитането кой кога е изпратил? А тук само да се записваме, докато се запълни списъка? Че да е по -прегледно и да не се пише за едно и също в отделните теми...
« Последна редакция: Февруари 03, 2008, 09:26:42 am от tzvetenze »
*
« Отговор #161 -: Февруари 03, 2008, 09:28:36 am »
Абсолютно, по-добре е да не пишем тук кой какво да купи и дали го е пуснал, а в месечната :)
Всеки като си пусне колетчето да се запише :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #162 -: Февруари 03, 2008, 10:39:23 am »
И аз мисля, че в отделна тема ще е по-добре да се обсъждат подаръци и тем подобни защото до декември тази ще стане много голяма.

*
« Отговор #163 -: Февруари 03, 2008, 11:47:08 am »
Злати, ще пускаме за всеки месец отделна тема, а когато се вземат всички дечица, тази ще е заключа :)
« Отговор #164 -: Февруари 03, 2008, 17:11:59 pm »
13.08.1994   М.В.Г.   Ж          - ИНПР

Ето това дете го избирам за моя приятелка - казва се "Гергана". Тя е абсолютно съпричастна към проблемите на Зачатие, тъй като сега и предстои втори опит инвитро. От друга страна е в процедура на осиновяване. Така че, и тя е от нашия отбор :), макар и да не ползва интернет.
« Последна редакция: Февруари 03, 2008, 17:15:26 pm от Милена б »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #165 -: Февруари 03, 2008, 19:50:33 pm »
05.12.1993   Н.П.М.   Ж
Стефи, прати ми на ЛС повече инфо за тази госпожица, отдавна я гледам, че е на моята дата.
*
« Отговор #166 -: Февруари 04, 2008, 10:23:50 am »
Gea, Elora_Cat, Evro, Милена б и Мимка - трябва да имате ЛС с инфо за вашите деца. Моля, ако някой все още няма, нека ми пише!
« Отговор #167 -: Февруари 05, 2008, 10:53:56 am »
  Здравейте момичета, аз исках да попитам дали има някакви отзиви за празненството на януарските деца  :)

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
« Отговор #168 -: Февруари 06, 2008, 14:53:02 pm »
здравейте момичета
бих искала да се включа в тази прекрасна инициатива.
нямам абсотно никакви претенции кое детенце ще зарадвам.
моля да ми изпратите данните на едничко,което прецените.
благодаря,слънчев и усмихнат ден на всички!
*
« Отговор #169 -: Февруари 06, 2008, 16:30:37 pm »
sisilia, предлагам 14.09.1994   Х.Д.Ю.   М   - ИНПР
Ще ти пратя данните на лични!

Още нямаме отзиви, тези дни ще се обадя.
« Отговор #170 -: Февруари 07, 2008, 08:06:19 am »
 :) съгласна  :)
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #171 -: Февруари 08, 2008, 11:13:48 am »
Gea, Elora_Cat, Evro, Милена б и Мимка - трябва да имате ЛС с инфо за вашите деца. Моля, ако някой все още няма, нека ми пише!

Цветенце, получих информацията за моите дечица. Благодаря ти.
*
« Отговор #172 -: Февруари 20, 2008, 19:59:45 pm »
За мен ако може това детенце
15.09.1994г. А.Г.К. ж.
Благодаря.
*
« Отговор #173 -: Февруари 20, 2008, 20:46:56 pm »
може :D
цветенце ще ти изпрати инфото, което имаме за него.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #174 -: Февруари 21, 2008, 22:47:00 pm »
Момичета, прегледах списъка и виждам, че има дечица, които никой не си е избрал :(. Не са много, но има такива. И само при мисълта, че само те няма да имат подаръци за своите рождени дни ...  :(  :(  :(. Аз мога да поема още едно дете, утре ще напиша инциалите му. Дано се включат и други и да няма празно място срещу нито едно име.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #175 -: Февруари 21, 2008, 23:01:52 pm »
мда, и аз ги броя и преброявам почти всеки ден.
Съвсем малко са, а тук сме толкова много... :(

И откакто започнахме тази инициатива, много често се замислям колко ли е силно  усещането да получиш подарък, ако изобщо не си познавал тази емоция. емоция, толкова позната за нас. толкова е нормално за нас да получаваме подаръци по празниците. и въпреки това се радваме. а представяте ли си каква радост ще е това за някой, за когото подаръците по принцип не съществуват. не, не говоря за онези дарения, които различни учреждения, фирми и хора докарват с големи коли и струпват с кашони. а за подаръче само, лично за теб, за твоя празник. изпратено от някой, за когото твоя празник е от значение, ти си от значение.
вярвам, че един такъв жест би накарал детето да усети една нормална, човешка, хубава емоция. да види добротата, да повярва в нея. а не да расте озъбено на живота.
12 деца остават само.

м/у друготот, ако искате, може на някое месечно тържество да се организираме и да отидем. с една голяма торта :D
*
« Отговор #176 -: Февруари 21, 2008, 23:05:05 pm »
Кassi, не се притеснявай, миличка! Наистина има още десетина дечица, май точно 12, които не са избрани, но техните рождени дни са доста далече. Аз лично съм се записала за 4 деца, но ако останат деца без подаръци - ще си взема още! Вероятно, обаче, ще има още момичета, някои от новите потребители н-р, които ще се включат, когато разберат за благородната ни инициатива. Да им дадем шанс! И съм убедена, че наистина ще има подаръци за всички дечица!!!  

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #177 -: Февруари 22, 2008, 08:59:37 am »
м/у друготот, ако искате, може на някое месечно тържество да се организираме и да отидем. с една голяма торта :D
:blob10:
много бих се радвала да идем пак :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #178 -: Февруари 22, 2008, 09:25:15 am »
Здравейте! От известно време пиша във форума, но чак сега отварям тази тема. Ако знаех за тази инициатива, до сега да съм се включила. Но по-добре късно.....Видях, че са останали малко дечица, с рождени дни в края на годината. Аз си избирам едно момиченце  11.10.1996  Н.Р.П  Ж - ИНПР, моля да ми изпратите данните за него. Благодаря!
*
« Отговор #179 -: Февруари 22, 2008, 09:29:07 am »
Момичета, включвам се и аз. Пишете ми 2 дечица, нямам претенции кои. Чакам данните на лични :)