0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #40 -: Декември 30, 2007, 15:49:52 pm »
Може би наистина както е предложила tzvetenze- Да пращаме на Стефи лс(когато изпратим подаръка) и тя да отбелязва в списъка тук в форума.Така ще е видно ,ако някой забрави.И естествено Стефи да го подсети :D
*
« Отговор #41 -: Декември 31, 2007, 17:06:52 pm »
Страхотна идея за напомнянето!
Нека да даваме и предложения за подаръци, ако се сетим нещо по-интересно! На мен в момента ми е "тъмна Индия" какво да купя на две 13-годишни момичета.

*
« Отговор #42 -: Декември 31, 2007, 19:42:17 pm »
за мен 30.04.1994 Т.П.И- М :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #43 -: Януари 01, 2008, 20:59:17 pm »
 :D Това момченце ще е моето!- 02.03.1994   И.Д.Т.-   М :hug2:
« Отговор #44 -: Януари 01, 2008, 21:08:11 pm »
03.02.1995   А.А.Ш.   Ж - Това е за мен
« Отговор #45 -: Януари 01, 2008, 21:21:26 pm »
03.02.1995   А.А.Ш.   Ж - Това е за мен
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #46 -: Януари 01, 2008, 23:58:13 pm »
02.09.2000   А.Х.А. 

Това момченце ще е моето. Родени сме на една дата.  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #47 -: Януари 02, 2008, 14:37:23 pm »
Дали има начин тази информация да достигне до директора на дома?

Работа за хора без родители
Аз жената | 2007-12-30
Търсим млади хора, лишени от родителски грижи, за да им осигурим работа в нашата фирма. За целта е нужно да имат технически познания и да са завършили десети клас.

Йордан Йорданов – технически мениджър на “Енергия” АД – Търговище.

E-mail: yordanof@yahoo.com

Източник: http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=5784

*
« Отговор #48 -: Януари 02, 2008, 21:16:49 pm »
21.03.1992   Р.Л.И.   Ж
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #49 -: Януари 04, 2008, 11:18:55 am »
А дали се получи вече информация за дечицата с проблеми  :? Понеже харесах две енциклопедии за "моите" момчета и се чудя дали подаръците ще са подходящи..  :? Иначе трябва да мисля нещо друго..

« Отговор #50 -: Януари 04, 2008, 11:45:01 am »
За мен нека да е това детенце: 10.05.1989   В.С.К.   Ж -родено е на датата на дъщеря ми. Идеята е страхотна, браво!
<br />[link=http:
*
« Отговор #51 -: Януари 04, 2008, 14:01:44 pm »
Злати, нямаме още информация и аз съм за бой  :( Пратих списъка последните работни дни от старата година и едва вчера,прибирайки се в Сф след празниците и влизайки си в пощата, видях, че писмото ми е върнато. Пратила съм го пак, този път успешно и съм помолила директорката за по-бързото му връщане, именно заради чнуарските дечица. И аз още не съм решила окончателно за подаръците. Кога искаш да купуваш енциклопедиите? Ако до няколко дена не получа отговор, ще се обадя да ги помоля поне за януарските дечица да кажат.

Мешко, много се радвам, че ще участваш! :D
« Последна редакция: Януари 04, 2008, 14:14:12 pm от tzvetenze »
*
« Отговор #52 -: Януари 04, 2008, 14:12:47 pm »
Момичета, да подчертая следното - когато изпращате подаръка, задължително го адресирайте на вниманието на Г-жа Ивет Симеонова (освен точния адрес). Също така, вътре в пратката, надпишете някъде, че става дума за инициативата "Рожденик" (предлагам да се спрем на предложението на Мишанта) на Сдружение Зачатие, както и за кое детенце става въпрос - трите му имена и рождената дата.
А на товарителницата при подател нека пишат вашите лични имена, адреси и телефони за връзка, за да могат куриерите да се свържат лично с изпращача, ако се наложи по повод на пратката.
Стефи, може би да сложиш тази информация на първа страница?

Не забравяйте да изпратите пратките до 20то число. Хубаво е после да пуснете едно лично съобщение на Стефи или на мен, за да можем да следим изпълнението на инициативата и да не забравим някое детенце. За евентуално напомняне - не знам как да става, защото всички ще пращаме по различно време, но мога да се ангажирам примерно 5 дена преди 20то число, да пращам лични на всички момичета, отговарящи за този месец.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #53 -: Януари 04, 2008, 17:01:30 pm »
Цвете, не си за бой, мила  :D Вършиш чудесна работа. Аз си мислех до края на следващата седмица да съм купила вече подаръците. Ако няма инфо за децата, ще им взема някоя дрешка, но ми се искаше някакси да е книжка. Нали и без друго казаха, че нямат достатъчно книги..
Аз искам да попитам как смятате да пращате подаръците. Аз проверих тук- таме и излиза, че една пратка около 1 кг, изпратена чрез куриер се доставя за около 4 дни и струва приблизително 8 лв.  8O Това не е малко като сума. Някой има ли други идеи как се пращат малки колетчета :oops: Сори ама никога не съм пращала или получавала и не знам. :oops:

« Отговор #54 -: Януари 04, 2008, 17:13:22 pm »
Златулка,ами защо с куриер?Нали затова са пощите.Опаковаш го и в пощата ти го теглят и в зависимост от кг.си плащаш.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #55 -: Януари 04, 2008, 17:23:25 pm »
И е по-евтино. Така ли?  :oops:

« Отговор #56 -: Януари 04, 2008, 17:26:42 pm »
По пощата е доста по-евтино. Доставката пак е в рамките на два-три дни.

lb2f
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #57 -: Януари 04, 2008, 17:28:27 pm »
Мерси, момичета. Тя пощата е на нашата улица ама в тоя студ ме домързя да отида до там, признавам си. :lol:

*
« Отговор #58 -: Януари 04, 2008, 17:32:12 pm »
Аз искам да попитам как смятате да пращате подаръците. Аз проверих тук- таме и излиза, че една пратка около 1 кг, изпратена чрез куриер се доставя за около 4 дни и струва приблизително 8 лв.  8O Това не е малко като сума. Някой има ли други идеи как се пращат малки колетчета :oops: Сори ама никога не съм пращала или получавала и не знам. :oops:

Хм, странно, с кои фирми провери? 4 дена ми се струва много, докато още работех пращах пратки всеки ден и дори и най-забутаните селца се обслужваха за 3-4 максимум дни, но все пак Роман е град, би трябвало да е по - бързо. Отделно имаше експресна услуга за градовете - пристигат на следващия ден и икономична - на по-следващия, като беше по-евтино икономичния вариант. За цените обаче не мога да коментирам, защото изпращах за сметка на получателя. Самата аз обаче получих наскоро пратка от Варна до Сф с тегло 10кг и платих 13лв - това с Лео Екпрес и затова ми се струва невъзможно 8 лв за 1кг...
Иначе междуградксата услуга в Сф е скъпа - може и 0.5кг да е пратката, но плащаш 4 лв.
Нямам идея как са цените с Бг пощи. Иначе колетите се пращат в най-близката поща, трябва да е опаковано от теб, там ти го теглят и ти казват цената.
Аз възнамерявам другата седмица да си пусна януарските подаръци, със сигурност ще го направя с куриер от в къщи, защото ще ми е трудно да ида до пощите със Симона, така че ще мога да кажа колко е излязло. Принципно, ако за даден месец се съберем повече момичета, които се познаваме и живеем близо една до друга, има вариант да си правим някоя среща, да си събираме подаръците и да ги пуснем заедно - това със сигурност ще намали цената за доставката, ама пък като сложиш времето, необходимо ти да отидеш на една такава среща и разходите за транспорт за там, със сигурност като пари става същото, но все пак плюс ще бъде удоволствието да се видим :wink:

Аз тази година трябваше да купя за един 15г младеж подарък и много се изложих, е стествено - защото купих нещо, което ми харесва на мен. После се оказа, че той умираше за една шапка от тези с козирките с надпис на някакъв си баскетболен американски отбор - отде да зная, че такава шапка била много куул, както той се изрази :oops: Та сега си мислех пак за такава шапка, какво мислите? Не че е много практичен подарък...Другото, което мислех - някой юношески роман, ама и аз чакам да видя списъка.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #59 -: Януари 04, 2008, 17:51:44 pm »
Ами аз проверих по интернет за някаква фирма, за която ми каза един колега. Някакъв експрес беше ама какъв.. :oops: Та там на сайта си имаше калкулатор и специално за Роман и за пратка от 1 кг. ми изписа 8 и нещо даже. Но определено ще пробвам утре да ида до пощата и да поразпитам.
Подаръците, както знаем са нещо лично и затова на мен ми е винаги трудно, когато трябва да избера подарък за някой не чак толкова близък човек. Та в тоя ред на мисли бейзболна шапка ми звучи добре, но дали на детето ще му хареса е съвсем друг въпрос  :D Аз затова май все повече клоня към книга, но да видим..