0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #80 -: Януари 14, 2008, 18:39:57 pm »
 и аз утре   :lol:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #81 -: Януари 14, 2008, 19:19:34 pm »
   Момичета,много полезна информация сте изнесли за куриерските услуги и най-вече за колетите по пощата.Бихте ли споделяли какви подаръци сте купили,че аз нещо се затруднявам.Ами моето момче е на 14 години...голям мъж направо!Давайте съвети!
*
« Отговор #82 -: Януари 14, 2008, 19:35:08 pm »
 Баракуда,като майка на тийнейджърка знам,че децата на тази възраст обръщат мнооого голямо внимание на външния си вид.Много обичат да получават дрешки и модни аксесоари :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #83 -: Януари 14, 2008, 19:47:34 pm »
Ами аз купих една книга на Толкмит и един скрабъл. Понеже все още нямам информация за децата със затруднения, реших, че ако не са подходящи подаръците за моите избраници, то поне да са полезни за някои други деца. :oops: Не знам доколко съм постъпила правилно, но мъжът ми хареса подаръците и искаше и той такива :D

*
« Отговор #84 -: Януари 14, 2008, 20:28:10 pm »
Тъй като и нашите деца са в пубертета, с Джази взехме по една дрешка - модерена, младежка - мисля, че ще се зарадват, и аз прецених, че са възраст, в която обръщат внимание на това.

Злате, утре ще се обадя да подпитам пак за списъка и ще попитам поне за твоите дечица. Май има някакво изискване колетчето да не е в цветна хартия, или поне залепи отпред един голям бял лист и на него напиши адресите. аз си купих специално от тази колетната хартия, да си имам и да не се чудя всеки път в какво да опаковам.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #85 -: Януари 14, 2008, 20:49:21 pm »
Аз имах предвид да опаковам в цветна хартия поотделно подаръците за двете деца и след това ще ги занеса да ми ги опаковат в пощата. Служителката там ми каза, че те ще ми опаковат колета за 0,75лв. и аз, естествено, ще предпочета този вариант вместо да се чудя какво и как да използвам за опаковането. А иначе и да питаш за децата, вече е късно, за съжаление.  :(

*
« Отговор #86 -: Януари 14, 2008, 20:51:25 pm »
А, аз не съм разбрала :oops:
ще питам бе, ако се окаже, че са супер неподходящи, по -добре да не се прещат - аз имам още три дечица, мога да ги взема за тях, а да купя дрешки на твоите, ако се наложи. ще измислим нещо, няма страшно :)
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #87 -: Януари 14, 2008, 21:20:36 pm »
Еее, Цвете, супер си  :bighug: Дано не се налага да разменяме подаръци в последния момент, но ми е по-спокойно вече ако съм сбъркала в избора си. Тогава ще чакам да ми кажеш какъв е отговора и няма да ги пращам още. :D

*
« Отговор #88 -: Януари 14, 2008, 23:14:48 pm »
Искам да се включа и аз, ако може с подарък за това момче 09.06.1993   И.Д.Х.   М
« Последна редакция: Януари 14, 2008, 23:16:51 pm от коки »
*
« Отговор #89 -: Януари 15, 2008, 10:29:40 am »
може, разбира се :D
аз ще ти изпратя на лични данните на детенцето, а СтефиЗ ще те включи в списъка на първа страница.
*
« Отговор #90 -: Януари 15, 2008, 11:00:33 am »
включена е снощи още :wink:
*
« Отговор #91 -: Януари 15, 2008, 11:57:06 am »
ами кой да гледа :oops:

вече има цели 5 месеца, пълни с подаръци!!!
*
« Отговор #92 -: Януари 15, 2008, 12:49:36 pm »
Аааа тези раци си ги взимам аз  :lol:
10.07.1998   Ц.М.Х.   Ж
14.07.1995   С.Д.Т.   М
16.07.1999   Е.А.Д.   М
17.07.1988   К.М.М.   М
17.07.1996   М.В.Д.   Ж

В очакване ....
*
« Отговор #93 -: Януари 15, 2008, 19:37:04 pm »
Момичета, моля ви погледнете първия постинг. Допълнила съм информация, има напуснали деца, отбелязани са по-специалните дечица, имаме и подходящи подаръци посочени от директорката ...
« Отговор #94 -: Януари 15, 2008, 19:53:11 pm »
Добре, Стефи.
Осведомих се. От моите две момичета едната става на 22, а другата - на 16. За по-голямата знаех, че е с ИНПР, за по-малката - не бях сигурна.
И без това съм се ориентирала към дреха и козметика, виждам че и директорката ги препоръчва. Така че, всичко си е наред. :)
Ще ги облека. Като дойде юни, ще искам актуална информация кой номер носят, да не би да са си сменили размера до тогава.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #95 -: Януари 16, 2008, 15:25:43 pm »
Стефи, благодаря за информацията.

Точно извиках куриерската фирма и виждам, че едното от моите дечица вече не е в дома.
Изпращам само едното подаръче, а другото по-нататък, защото няма свободни дечица първото тримесечие на годината.
*
« Отговор #96 -: Януари 16, 2008, 19:54:45 pm »
Момичета, освен отбелязаните общи предложения за подаръци на първа страница, има и някои конкретни неща - според хобитата, влеченията и уменията на децата- основно в сферата на констриурането, рисуването, футбола, шев и кройка, плетиво, има деца, които посещават курсове по козметика и масаж и за които подарък в тази насока би бил помощ в развитието има,  както и такива, които биват вземани от близките си за празниците и биха им били от голяма полза пособия за пътуване.
За да не препълваме темата с информация, ще изпратя на всяка от вас лично съобщение с точнат информация за съответното детенце. Хубаво е да се съобразим с насоките, дадени ни с тази информация, особено за по-специалните дечица.
Моля, ако до утре вечер някой не получи ЛС, да ми пише, за да видим защо съм го пропуснала.

Много се надявам да видим целия списък на първа страница запълнен скоро!
« Отговор #97 -: Януари 17, 2008, 11:07:49 am »
  Да благодаря и тук на Tzvetenze за насоките за подаръците. Благодаря и на всички момичета, които влагат време и усилия в помощ на дечицата.

Да се отчета и тук, аз изпратих моя колет на 07.01.2008г., като се надявам да е пристигнал. Понеже избързах с покупките и нямах още информация конкретно за моето детенце аз му купих едно поларено спортно панталонче с много красива бродерия, тефтер, чиято корица е като преливаща се картичка, химикал, плюшена играчка мишле (заради годината на плъха  :D), детска книжка и картичка. Мисля, че нещата горе-долу съвпадат с предложенията на Директорката, които Цветето ми изпрати.
  Ще се радвам да разбера ако има някакви отзиви след тържеството за януарските дечица.
         лвк ден на всички и повече усмивки

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
*
« Отговор #98 -: Януари 17, 2008, 12:18:45 pm »
Изпратила съм ЛС с насоките за подаръците на всички момичета от януари до април вкл, а Tarja  е изпратила на тези от месец май нататък.
Моля проверете дали сте получили за вашето детенце/дечица - ще ви помоля добре да сверите, да не сме допуснали някаква грешка и да сме пратили данни не за вашето детенце - ако нямате ЛС или имате, но откривате някаква нередност - пишете на мен, Таря или СтефиЗ!
Ако някой е получил повече от един път едно и също съобщение - извинявам се, форумът работеше ужасно тази сутрин, поне при мен!

Също така искам да ви призова, щом изпратите колетчето си, да се записвате тук в темата - нека имаме някаква отчетност за нас самите и да можем да следим как върви акцията.

Напомням ви, при изпращането на колетите следните особености - да са на вниманието на Г-жа Ивет Симеонова, а вътре изрично да е упоменато, че става въпрос за нашата инициатива "Рожденник" и за кое детенце е подаръкът (пълните му имена и рождена дата)

Благодаря :D
« Последна редакция: Януари 17, 2008, 12:20:16 pm от tzvetenze »
« Отговор #99 -: Януари 17, 2008, 12:25:14 pm »
Моето колетче замина, ще бъде в дома на 21-ви. Купих дрешка, защото още не знаехме предпочитанията на децата, но се надявам да се хареса, защото е "куул" и топла жилетка Кенвело от агнешка вълна с качулка. Има и торбичка лакомства, лщбезно предоставена от СтефиЗ, както и фабрично опакован шоко кекс за почерпка с приятелчета. Нямаше как да изляза ни до поща, ни до книжарница, така че пратих по куриер и за съжаление без картичка :(
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07