0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #540 -: Май 19, 2010, 20:21:40 pm »
утре ще проуча и ще говоря с Дома.
Все пак може би е добре те да си направят, защото се искат лични данни, а може би те ще се регистрират и като ЮЛ.
От друга страна - ако имат регистрация, и те ще могат да ползват за пратки към нас, ако се налага. Понякога нали се налага и от там да ни изпращат нещо.
*
« Отговор #541 -: Май 19, 2010, 22:07:17 pm »
tzvetenze, моля те, напомни на директорката за актуалния списък с размерите на децата.
*
« Отговор #542 -: Май 21, 2010, 14:49:32 pm »
Свързах се със служител на Еконт, който отговаря за новата им система мама.бг.еконт.

За да се възползваме от по-ниските цени на куриерската услуга ( минус 40%), трябва всеки един от нас да направи регистрация в http://mamabg.econt.com/
От Дома в Роман също трябва да си направят регистрация, ако по някаква причина не могат, казаха ми какви данни трябва да предоставят, за да им направят от Еконт служебна такава.
След това онзи, който изпраща подаръка си, трябва да избере от списъка с регистриралите се в сайта Дома в Роман.
Мисля, че това ще бъде удобство за нас - ще можем да изпращаме пратките си по-бързо и евтино.
Щом сме регистрирани, помежду си също може да изпращаме на преференциални цени всичко що се води продукт, предназначен за дете.

Попитах ги във връзка с Коледните и всякакви други инициативи - пак ще може да използваме услугите им. Около Коледната инициатива все се налага нещо да си препращаме.

От Еконт ни помолиха за две неща:
1. Съгласни ли сме да публикуват подробности за нашата инициатива "Рожденик", както и за другите инициативи, свързани с децата в Роман на сайта на мама.бг.еконт, с цел да се привлекат повече съмишленици и се увеличи мащаба на инициативата? ( в системата имало регисрирани ЮЛ с търговска дейност, които също биха могли да се включат)
2. Помолиха и за малко повече информация за Сдружението и неговите цели.

Какво ще кажете?
« Последна редакция: Май 21, 2010, 14:52:02 pm от tzvetenze »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #543 -: Май 21, 2010, 15:06:51 pm »
аз съм ОК< звучи чудесно
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #544 -: Май 21, 2010, 15:08:41 pm »
Цвети, идеята е много добра, моля те ако имаш време и възможност ти да поемеш комуникацията с тях, дай им информация от сайта, има много, каквото решат да качат :D
благодаря ти :D
*
« Отговор #545 -: Май 21, 2010, 15:18:14 pm »
ок, ще препратя инфо от сайта за същността и целите на Зачатие да четат  :)
да упомена ли конкретно и за ДРЗто тази година?
*
« Отговор #546 -: Май 21, 2010, 15:24:58 pm »
задължително, копни им от анонса на първа страница :wink:
*
« Отговор #547 -: Май 21, 2010, 15:27:55 pm »
ок, до довечера ще го свърша това!
*
« Отговор #548 -: Май 21, 2010, 15:40:31 pm »
 :bighug:
« Отговор #549 -: Юни 02, 2010, 10:30:36 am »
Добре, защо не ми се получава регистрацията? :oops:
Въвела съм си населеното място: Русе.
А ми излиза прозорец с текст:

Грешка 3
Моля, изберете населено място от предложените. :oops:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #550 -: Юни 02, 2010, 10:33:18 am »
абе и при мен беше така, то какви ли грешки не ми излизаха.
мисля, че относно това, което описваш, проблема беше, че не пише гр. Русе
« Отговор #551 -: Юни 02, 2010, 10:36:43 am »
Мерси, Цвете.
И така пробвах.  Пак не ме хареса системата им.

*
« Отговор #552 -: Юни 02, 2010, 12:42:33 pm »
Имат на форма за контакти. Пиши им там, бързо отговарят.
*
« Отговор #553 -: Юни 03, 2010, 16:33:17 pm »
Кокиче, успя ли?

Очаквам да ми изпратят  потвърждение от Еконт, че Дома в Роман вече има регистрация и веднага ще пиша тук.

Относно актулизирането данните за децата - напомнила съм на г-жа Симеонова, обеща че ще опита по-бързо да ни прати нужната информация.
*
« Отговор #554 -: Юни 10, 2010, 22:26:54 pm »
:( момичета за съжаление ще трябва да се откажа от дечицата на които пращам подаръци, знам че ще се намери и за тях някой и няма да останат без подарък, благодаря Ви предварително
15.09.1994 -  А.Г.К.  ж - ИНПР
19.12.2001 -  Г.В.Г   м

:( :( :( моля Ви, не ги оставяйте без подарък...
*
« Отговор #555 -: Юни 11, 2010, 09:40:40 am »
не знам има ли  отворена тема за дечицата от юни,нещо не я намирам ,но аз съм си зле с ориенатацията :lol:
Искам да напиша само ,че вчера изпратих подаръчето на моето момченце,надявам се до понеделник да се получи!
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #556 -: Юни 14, 2010, 16:42:46 pm »
Всеки, който си направи регистрация на http://mamabg.econt.com/
може да изпраща подаръците си с 40% отстъпка от редовната цена на куриерската услуга.
За целта, трябва да посочите като получател "Дом за деца Роман" в списъка с потребителите (предполагам този списък се появява, когато се попълва товарителницата, аз самата не съм изпробвала услугата все още)

Ако имате въпроси или срещате някакви затруднения, питайте тук или се свържете с Албена Стоянова на сайта на мама.бг.еконт. Представете се, че сте от Зачатие и обяснете проблема.

Кокиче, какво стана с твоята регистрация, получи ли се?

Услугата може да се използва между нас и по други поводи, изискването е обектът на доставка да е детска стока. Може би това да го напишем и в Борсата на Зачатие.

Без да сме се разбирали нещо конкретно, казаха че са готови да съдействат и при други  наши инициативи, в частност се надявам да можем да използваме по-евтината услуга, ако отново подготвяме коледно тържество в Роман и трябва да си изпращаме по между неща. А в бъдеще, защо не е при ДРЗтата, ако отново се налагат куриерски услуги.
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 16:52:15 pm от tzvetenze »
*
« Отговор #557 -: Юни 14, 2010, 22:29:48 pm »
не знам има ли  отворена тема за дечицата от юни,нещо не я намирам ,но аз съм си зле с ориенатацията :lol:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=42510.msg715720#msg715720
« Отговор #558 -: Юни 15, 2010, 13:24:39 pm »
Не, Цвете, не успях. Днес или утре пак ще опитам. Даваше грешен град, а после пък грешна улица.

*
« Отговор #559 -: Септември 24, 2010, 15:30:41 pm »
Момичета, много се извинявам, но няма да мога да участвам тази година. Имам детенце за 16 октомври. Дано пиша на правилното място и навреме видите съобщението ми, за да може да реагирате.
Още веднъж се извинявам за постъпката си.