Момичета, здравейте!
Днес говорих с директорката на Дома г-жа Симеонова, която искаше да ме уведоми, че имат промяна в списъците с децата - тъй като септември е месецът, в който напускат и идват много нови деца.
В тази връзка, призовавам всички, които имат октомврийски дечица - ако още не сте закупили подарък, малко да изчакате. Ще актуализираме първо този месец, веднага щом получа новия списък.
Относно децата за септември - надявам се да не се получат разминавания там, общо взето в продължение на целия месец е имало движение на деца, не знам дали има напуснали с рожден месец септември, кое от тях кога точно е напуснало, дали си е получило подаръка, но директорката не съобщи да е имало подобен проблем и се надявам всички септемврийчета да са си получили подаръка
И друго важно - предлагам Лисето да го освобождаваме вече от длъжност и да си бременее на спокойствие
Пете, сигурно 100 неща са ти на главата и ще имаш все по-малко време. При мен нещата също наближават и най-вероятно идните месеци ще ми е трудно да реагирам адекватно и навреме по темата, Стефи също има много по-малко време и възможност от преди.
Има ли желаещ да помага на Коки по темата за Роман? Изисква се да имате малко свободно време - да се държи връзка с г-жа Симеонова при необходимост, да се реагира, когато някое детенце напусне или дойде ново, като това се отбележи в списъка на първа страница, както и да се дава при запитване пълна информация на потребител, избрал си детенце от списъка (за целта ще имате достъп до файла, съдържащ пълните данни на децата). По Коледа, ако се прави същата инициатива, ще има малко повечко организационна работа, но тогава има и много помощници, а и емоциите са изцяло положителни, а удовлетворението на края - огромно.
И не на последно място - работата с тези дечица е на късмет! Досега, който се е захванал, е увеличил вече членовете на семейството си или на път това да се случи
Само Коки още се спотайва, да видим до кога
Очаквам да се включите!