0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #460 -: Август 05, 2009, 00:21:18 am »
Момичета, благодаря ви много за изчерпателната информация!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #461 -: Септември 28, 2009, 09:16:32 am »
Момичета, здравейте!

Днес говорих с директорката на Дома г-жа Симеонова, която искаше да ме уведоми, че имат промяна в списъците с децата - тъй като септември е месецът, в който напускат и идват много нови деца.
В тази връзка, призовавам всички, които имат октомврийски дечица - ако още не сте закупили подарък, малко да изчакате. Ще актуализираме първо този месец, веднага щом получа новия списък.
Относно децата за септември - надявам се да не се получат разминавания там, общо взето в продължение на целия месец е имало движение на деца, не знам дали има напуснали с рожден месец септември, кое от тях кога точно е напуснало, дали си е получило подаръка, но директорката не съобщи да е имало подобен проблем и се надявам всички септемврийчета да са си получили подаръка :)

И друго важно - предлагам Лисето да го освобождаваме вече от длъжност и да си бременее на спокойствие :D Пете, сигурно 100 неща са ти на главата и ще имаш все по-малко време. При мен нещата също наближават и най-вероятно идните месеци ще ми е трудно да реагирам адекватно и навреме по темата, Стефи също има много по-малко време и възможност от преди.
Има ли желаещ да помага на Коки по темата за Роман? Изисква се да имате малко свободно време - да се държи връзка с г-жа Симеонова при необходимост, да се реагира, когато някое детенце напусне или дойде ново, като това се отбележи в списъка на първа страница, както и да се дава при запитване пълна информация на потребител, избрал си детенце от списъка (за целта ще имате достъп до файла, съдържащ пълните данни на децата). По Коледа, ако се прави същата инициатива, ще има малко повечко организационна работа, но тогава има и много помощници, а и емоциите са изцяло положителни, а удовлетворението на края - огромно.
И не на последно място - работата с тези дечица е на късмет! Досега, който се е захванал, е  увеличил вече членовете на семейството си или на път това да се случи :lol: Само Коки още се спотайва, да видим до кога :wink: :lol:

Очаквам да се включите!
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 09:18:45 am от tzvetenze »
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #462 -: Септември 28, 2009, 12:17:54 pm »
Ако факта ,че съм от дълбоката провинция не пречи ,съм на линия и на разположение.

Аз нямам много свободно време,но пък  с удоволствие бих отменила щастливо  preggo  .
Само дето  се притеснявам дали ще се справям -ще трябва да ми  дадете указания и разяснения по -подробно  и се надявам  да мога :wink:

Послепис :Lisko  е писала след мен ,за това ,което  ме притесняваше и не е  в моя ресор  -че може само модератор да нанася корекциите.
За останалото ,ако има нужда ,съм на линия ,ако прецените.
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 13:19:39 pm от nimika »

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #463 -: Септември 28, 2009, 12:24:08 pm »
:)Такааа, ей ме и мен:)
Цвети, с удоволствие ще помогна да се оправи списъка като го получиш. Напоследък не съм от най-активните и няма да е зле наистина да има някой който да помага на Коки. Аз още месец-два мога да оправям списъците, но после не смея да поемам ангажимент, че...докато се освестя:)))))))))))
Проблема е, че списъка в тази обща тема и в темите по месеци може да се коригира само от модераторите, което означава или да се натовари много Стефи или още някой мод да се ангажира. След малко ще пиша за да го обсъдим с другите модератори как е най-удачно да се процедира.

И наистина е на късмет срещата и работата с децата. Но по-хубавото от късмета е топлината и усещането, което остава в човек.
*
« Отговор #464 -: Септември 28, 2009, 15:00:46 pm »
Ето ме, на линия съм.  :D Поемам щафетата.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #465 -: Септември 28, 2009, 18:18:16 pm »
Ето ме, на линия съм.  :D Поемам щафетата.

Златна си ти:) :bighug: :dogrun:
*
« Отговор #466 -: Септември 28, 2009, 18:21:49 pm »

И наистина е на късмет срещата и работата с децата. Но по-хубавото от късмета е топлината и усещането, което остава в човек.

Разбира се! Аз го казах по-скоро като закачка :D Въпреки че, знае ли се... :lol:
Децата са наистина чудесни и оставят много топли, хубави усещания. Хубаво е да се работи с тях :)

Елфи, прати ми на лични един имейл, да пусна и на теб списъка с напуснали/нови деца. Благодаря, че се включваш! :D
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 18:36:24 pm от tzvetenze »
*
« Отговор #467 -: Септември 28, 2009, 18:42:20 pm »
tzvetenze , ползвай мейла от профила ми.
*
« Отговор #468 -: Септември 29, 2009, 11:34:47 am »
 Получих списъка, днес ще го актуализирам.
Ако няма тема за рождениците през октомври, ще пусна.
Естествено, първо ще обновя техните данни.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #469 -: Септември 29, 2009, 13:38:09 pm »
Же, тема за октомври има, пуснах я миналата седмица, само трябва да се актуализира и там списъка:)
 :bighug:
*
« Отговор #470 -: Септември 29, 2009, 16:43:35 pm »
 Момичета, актуализирах списъка. Има доста напуснали и новопристигнали деца.
Лис, и октомврийската е готова.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #471 -: Септември 29, 2009, 18:24:05 pm »
Же, страхотна работа. Благодаря ти.
Тъй като моето декемврийско детенце е напуснало дома се записах за друго през декември и съм се отбелязала.
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 19:05:24 pm от Lisko »
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #472 -: Септември 30, 2009, 10:25:17 am »
Елфи, и аз имам напуснало дете. Отбелязах се срещу новопостъпило и моля за данните му:

11.10.2001      А.Р.М.  Ж  боровинка ИНПР      31      40
*
« Отговор #473 -: Септември 30, 2009, 12:53:53 pm »
На мен ще ми пратите ли актуализирания списък?
*
« Отговор #474 -: Септември 30, 2009, 14:08:32 pm »
Коки, пратих ти на пощата от профила.
Боровинчо, ще ти  изпратя данните на ЛС.
*
« Отговор #475 -: Септември 30, 2009, 14:54:11 pm »
Мога ли отново да помоля за данни за моето детенце от ноември
31.11.2001      Д.А.В   М
Благодаря :wink:
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #476 -: Септември 30, 2009, 15:04:35 pm »
ДИМ пращам ти ЛС
*
« Отговор #477 -: Октомври 07, 2009, 11:15:55 am »
Коки ,Благодаря !
11.12.2005      П.В.П.  Ж    нов  ИНПР      34      36
Да взема  това детенце ,ако още никой не го е взел?
Dum spiro,Spero!
*
« Отговор #478 -: Октомври 07, 2009, 13:35:00 pm »
ДИМ , записах те.  :)
*
« Отговор #479 -: Октомври 19, 2009, 09:10:02 am »
Благодаря !А може ли малко повече информация за детенце ,за да се ориентирам за  подаръчето?
Dum spiro,Spero!