0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #340 -: Януари 17, 2009, 08:36:10 am »
може би съм ги доблирала, щом го няма в списъка :?
*
« Отговор #341 -: Януари 21, 2009, 09:29:54 am »
Здравейте

Аз писах в темата за рожденниците за месец януари,но май тук трябва да кажа,че бих желала да се включа с подарък за детенце.Дали има свободни или някой трябва да ми отстъпи.Ще се радвам да бъда част от това начинание.
Ще чакам инструкции :wink:
« Отговор #342 -: Януари 21, 2009, 11:14:21 am »
Май няма смисъл да чакам повече да дадат някакви данни за новите дечица?

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #343 -: Януари 26, 2009, 10:21:52 am »
Май няма смисъл да чакам повече да дадат някакви данни за новите дечица?

Съжалявам, миналата седмица последно ги подканих - но още няма нищо.

Има момичета с повечко дечица - ако някой желае, нека да отстъпи едно на Delica, Моля :D
*
« Отговор #344 -: Януари 26, 2009, 14:16:32 pm »
Delica, искаш ли да си избереш едно от моите две дечица, които имат РД през февруари? Моля те, пиши тук и на лични до утре вечер, когато ще ходя да купувам подаръци за тях.

*
« Отговор #345 -: Януари 27, 2009, 09:00:14 am »
Здравей те

Благодаря отново на Деси за жеста,но Душка ми писа преди нея и аз приех едно от нейните дечица.

Моля Цвети да отбележи детенцето е родено на 29.05.1997-С.Б.Я - Ж

Само искам да помоля Цвети или Душка на лични за малко повече информация за детенцето като ръст номер за обувки за да съм максимално полезна с подаръка и може би пълните имена за да се обърна към него.

Благодаря ви момичета
*
« Отговор #346 -: Януари 27, 2009, 10:00:29 am »
Delica, аз ще ти пратя данни, а Стефи ще те отбележи, че аз не мога да редактирам първата страница.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #347 -: Януари 27, 2009, 10:53:09 am »
Аз да попитам нещо. Имах едно хлапе от февруарските на 18 години. Дали още ще е в дома?
*
« Отговор #348 -: Януари 27, 2009, 12:03:46 pm »
ми ако е в списъка, значи още е там. махнала съм тези които са напуснали и директорката ни е уведомила за тях.
*
« Отговор #349 -: Януари 27, 2009, 18:16:27 pm »
Само за протокола Стефи да ми оправиш ника на първа страница

Мерси
*
« Отговор #350 -: Февруари 12, 2009, 12:46:15 pm »
Здравейте, момичета. Както вече пуснах тема - децата са ни приготвили чудесни мартенички за наближаващия празник - днес г-жа Симеонова беше в София и ми ги остави, както и имахме възможност да разменим няколко приказки как са децата. Животът в Роман си тече по старому. Всеки път, когато се чуем или видим, г-жа Симеонова не пропуска да ни благодари за хубавите подаръци, които им изпращаме за рождените дни и да ме увери колко много радваме децата с тях. Каза, че получава всички подаръци навреме и са наистина чудесни и съобразени с нуждите им, за което искам и аз да ви благодаря - за това, че сте много сериозни и участвате със сърце в инициативата.

Аз и СтефиЗ имаме една молба към вас. Стефи скоро  ще е доста ангажирана около грижите за бебчето и кака Деси, дай боже всекиму :) А на мен ми предстоят ангажименти, свързани с постоянни пътувания извън страната и това ще е в продължение на поне 6 месеца. Затова искаме да помолим някой, или най добре двама души, които имат желание и необходимото време, да поемат нашите функции, свързани с инициатива "Рожденик". Това, което трябва да се прави, е да се кореспондира с Дома, както и въпросните хора да разполагат със списък, включващ подробни данни за всички деца и да могат да ги пращат на всички вас, при нужда. Когато някои деца напуснат или постъпят нови - директорката подава информация и ние правим нужните поправки, за да я актуализираме. Когато подготвяме някакви други инициативи - като коледните, кукления театър, викторините и др - комуникираме отново по телефон или мейл с г-жа Симеонова, за да стиковаме нещата.
Не е нещо, което отнема много време, комуникацията с г-жа Симеонова и останалия персонал в дома е лесна и приятна и се надявам, че ще се отзоват желаещи да ни отменят :)

Направила съм един подробен файл, включващ всички деца, според последната актуализация, в който файл съм събрала всякаква информация за децата на едно място - имена, рождени дати, години, номерация, хобита, интереси -  досега тази информация беше разхвърляна в няколко различни файла. Файлът е изпратен на г-жа Симеонова и днес тя ми обеща другата седмица да ми го върне, попълнен с актуалните номерации за дрехи и обувки, които отдавна чакаме, както и с попълнена информация за новите деца. Смятам, че това много ще ни улесни, информацията вече ще се попълва и търси само в един документ и изобщо, който ще работи с него, ще бъде максимално улеснен :wink:

Ами това е, сега се надяваме да започнат да се записват желаещите доброволци :D
« Последна редакция: Февруари 12, 2009, 12:53:05 pm от tzvetenze »
*
« Отговор #351 -: Февруари 12, 2009, 13:40:35 pm »
Цветенце, ако това че не съм в София не е проблем, за мен ще е удоволствие да се занимая с това  :)
*
« Отговор #352 -: Февруари 12, 2009, 13:47:49 pm »
Коки, не е проблем, благодаря, че се отзова - за комуникация по мейл или телефон с дома, както и за боравене с информацията от файла - няма значение местонахождението, а просто човек да има малко време, което да отдели.
Но от друга страна г-жа Симеонова често пътува до Сф по разни въпроси и най-вече поради това, че има дечица, които имат сериозни здравословни проблеми и се нуждаят от специализирани прегледи и медицинкси грижи, които могат да им бъдат предоставени най-близо в София. И когато има някакъв ангажимет към нас - в случая да ни предаде мартеничките, гледаме да съчетаем нещата. Затова е хубаво, другият човек да е от София. Не е задължително, но ще е удобно.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #353 -: Февруари 12, 2009, 15:39:31 pm »
:)Аз също с удоволствие бих се ангажирала и помагала на Коки:)
Стига да има нужда разбира се:):)

Така, че ме бройте:)
*
« Отговор #354 -: Февруари 12, 2009, 16:14:20 pm »
:)Аз също с удоволствие бих се ангажирала и помагала на Коки:)
Стига да има нужда разбира се:):)

Така, че ме бройте:)

Мерси, Петенце. :balk_21:

Хайде и някой от София да се включи и заедно с Коки и Лиско да движите нещата :wink:
*
« Отговор #355 -: Февруари 18, 2009, 23:38:08 pm »
момичета, има 6 нови деца, които са постъпили в дома декември. отбелязала съм ги в списъка на първа страница като срещу всяко пише с червено - нов.
*
« Отговор #356 -: Февруари 19, 2009, 00:42:28 am »
18.09.2001      Г.Г.В.  М   нов     
15.11.1999      А.Ж.Й   Ж - нов

Тези, моля, за мен.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #357 -: Февруари 19, 2009, 07:13:26 am »
13.06.1998  С.И.К.  Ж   нов

Ето това детенце за мен, моля.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #358 -: Февруари 19, 2009, 09:01:35 am »
Стефи, добавих в списъка Огняна и Танита.
*
« Отговор #359 -: Февруари 19, 2009, 09:16:28 am »
Стефи, добавих в списъка Огняна и Танита.

чудесно :D