0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #320 -: Декември 22, 2008, 12:14:03 pm »
Аз също съм мислила за обувки, но трябва наистина да ни дадат възможно най-скоро повече информация за децата - височина, тегло, размер на ходилото, за да можем да им купим неща, на които не само да се радват, ами и да могат да си ги носят.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #321 -: Декември 22, 2008, 15:13:22 pm »
Коки, може :D ще ти пратя данните му.

Абе тегло и размер на ходилото не вярвам да получим като информация :) ще се радвам аз и на една номерация проста за обувки и дрехи, но истината е, че трудно, мноооого трудно се координираме за тези списъци.
« Отговор #322 -: Декември 22, 2008, 15:26:58 pm »
Ох, жалко, аз все пак ще чакам до последно за някаква информация, ако не - ще видим какво ще измисля.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #323 -: Декември 22, 2008, 15:47:20 pm »
Ох, жалко, аз все пак ще чакам до последно за някаква информация, ако не - ще видим какво ще измисля.

твоето детенце е началото на февруари. предполагам, че ще имаме списъка достатъчно по-рано, за да успееш да купиш нещо според него. обещаха, а и аз след празниците пак ще досаждам :wink:
« Отговор #324 -: Декември 28, 2008, 11:45:56 am »
tzvetenze, прати и на мен инфо за "моето" детенце с р.д. 24.01, щом получиш данните. Много ми се ще да са хубави зимни обувки. Ако директорката е ок, може да ми пратиш телефона й и аз да й звънна с тази молба. Светли празници!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #325 -: Декември 28, 2008, 14:44:43 pm »
И аз си чакам инфото за новото детенце!  :wink:
Момичета, нали се беше появила една дарителка, която смяташе да купи обувки на всички деца?! Какво стана? Ако нищо не се е получило, обувките и ботушките са неща от първа необходимост!

*
« Отговор #326 -: Декември 28, 2008, 20:04:08 pm »
има си я дарителката :wink:
*
« Отговор #327 -: Декември 29, 2008, 09:16:02 am »
има си я дарителката :wink:
Браво на нея! Много се радвам, че всички дечица ще получат нови обувки!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #328 -: Декември 31, 2008, 09:47:28 am »
:)Немога да спра да мисля за тези деца:)
Но с много малко тъга и с много повече усмивка. Макар и в дом сега се сещам за нещо което ми направи впечетление...те бяха усмихнати не само заради подаръците.
Дано всички намерят и създадат свой дом някой ден и да се запазят и съхранят добри хора въпреки трудното им начало.
Пожелавам им по едно вълшебство в новогодишната нощ.

Цвети и аз ще ти пиша след празниците на лични да ми изпратиш данни за моите дечица, които са чак март:)

*
« Отговор #329 -: Януари 03, 2009, 00:21:34 am »
Това детенце с чужбинския подарък се води на мен, но едно друго момиче пожела да му прати нещо. И аз се разсмях на бележката.  :lol: Така поне сме сигурни, че подаръкът е пристигнал.  :wink:

За мен няма проблем да купя обувки, но просто трябва да знам номера. Имам две дечица през февруари. Ако не, пак ще им купя някакви дрешки и евентуално козметика.

« Отговор #330 -: Януари 08, 2009, 00:28:16 am »
Здравейте момичета!За съжаление тази тема за първи път я видях днес :oops:,та въпроса ми е дали има възможност и аз да пратя подарък?Примерно някой който има 2 да ми отстъпи едното :oops:Дано да не звучи нахално..
*
« Отговор #331 -: Януари 09, 2009, 16:45:03 pm »
Момичета, миналата година дадох едно обещание и искам да дам отчет: изпратихме материали за мартенички на децата в Роман.
Надявам се, че тази година сръчните ръчички ще направят повече и разнообразни мартенички.

Не знам дали тук трябваше да пиша, но ако модераторите преценят могат да ми изтрият поста.
*
« Отговор #332 -: Януари 10, 2009, 10:11:05 am »
Здравейте момичета!За съжаление тази тема за първи път я видях днес :oops:,та въпроса ми е дали има възможност и аз да пратя подарък?Примерно някой който има 2 да ми отстъпи едното :oops:Дано да не звучи нахално..
Здравей! Понякога идват допълнително нови деца, така че кажи на Стефи или Цвети да те имат предвид. Аз имах 4 деца миналата година, едно напусна и останаха три. Допълнително си поисках да направя подарък на още едно дете, което е родено през месец май. Така, че ако държиш много на това и ако до тогава няма новопостъпило детенце - то аз мога да ти предостъпя новото си! 

*
« Отговор #333 -: Януари 10, 2009, 11:20:11 am »
Душе, ултра й предостави едно от нейните :)
« Отговор #334 -: Януари 10, 2009, 17:05:15 pm »
Душе благодаря ти :balk_21:
Както писа StefiZ ultra ми отстъпи едно от нейните дечица :D
Но ако решиш нещо пиши защото не ми пречи да си имам още едно :wink:
*
« Отговор #335 -: Януари 11, 2009, 11:10:32 am »
Ох, малко съм закъсняла с отговора! :(
Добре е, че сте се разбрали и без мен! :wink: :lol:

« Отговор #336 -: Януари 14, 2009, 20:01:26 pm »
Искам и аз да се включа в иницитивата, има ли детенце за което няма кой да изпрати подарък или пък някой ще ми отстъпи :oops: и на мен. Нямам претенции за в кой месец от годината е родено - февруари, март....
Обещах на Ganka:)
*
« Отговор #337 -: Януари 14, 2009, 20:32:13 pm »
Elma, добре дошла в темата и в инициативата :D
Мога да ти отстъпя юлското си момче - освен, ако нямаш конкретни желания относно пола и възрастта :wink:
« Отговор #338 -: Януари 14, 2009, 20:59:36 pm »
tzvetenze :thankyousign:. Аз също съм родена през юли. :lol:
Обещах на Ganka:)
*
« Отговор #339 -: Януари 17, 2009, 00:41:05 am »
Захванала съм се да направя един обединен файл от нови и стари списъци, препоръки за подаръци, номерация и всичко да е на едно място.
Стефи, гледам моите деца от февруари - три са, родени на 28.02. След това има добавено четвърто дете на тази дата, но с инициали и пол еднакви с едно от моите деца - да не би да има някакво дублиране? Хвърлих един поглед на списъка, пратен ни лятото от директорката с напуснали и новопостъпили деца, но не откривам дете, родено на 28.02. :? А гледам, че има човек, който се е ангажирал да му прати подарък - pnar.